http://sport.onet.pl/74331,1248675,2109 ... omosc.html
Nie ma nic o Zagłębiu , ale dosyć ciekawy

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Mógłby ktoś od nas spróbować nawiązać współpracę z Zubanem:
Nurković nie wzmocni mistrzów Polski, bo dostał lepszą propozycję. W tej sytuacji krakowianom zostaje tylko dwóch kandydatów i bardzo mało czasu
- Inny klub zaproponował Adisowi dużo lepsze warunki i na 99 procent nie przejdzie do Wisły. Mówił, że trochę żałuje, ale gdzie indziej zarobi zdecydowanie więcej - podkreśla Hadis Zubanović, który pilotował transfer.
(...)
Całość:
http://www.sport.pl/pilka/1,65050,74615 ... epadl.html
patrios91 napisał(a):Ja moge...mam z nim swietny kontakt ,tylko nie wiem po co.
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Ja moge...mam z nim swietny kontakt ,tylko nie wiem po co.
Najlepiej twierdzić, że się nie da
patrios91 napisał(a):Moze sie i da ,ale watpie by Hadis chcial wracac do klubu ,przez ktory zakonczyla sie jego kariera,bo taka jest prawda. Jak widac ma co robic,a do tego dochodzi jeszcze jego szkolka pilkarska.
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Moze sie i da ,ale watpie by Hadis chcial wracac do klubu ,przez ktory zakonczyla sie jego kariera,bo taka jest prawda. Jak widac ma co robic,a do tego dochodzi jeszcze jego szkolka pilkarska.
Pisano, że otworzył aptekę
Adam1906 napisał(a):Notabene Hadis ma tą szkółkę chyba na przedmieściach Sarajewa. Patrios91, jeżeli masz dobre układy z Ząbkiem, to co szkodzi pogadaćA nóż widelec...
patrios91 napisał(a):Adam1906 napisał(a):Notabene Hadis ma tą szkółkę chyba na przedmieściach Sarajewa. Patrios91, jeżeli masz dobre układy z Ząbkiem, to co szkodzi pogadaćA nóż widelec...
Po pierwsze to klub powinien starac sie o wspolprace z Hadisem,a nie jego znajomi. Po drugie skad wiesz,ze klub chce wogole nawiazac jakakolwiek wspolprace z Zubanem. Po trzecie przestancie piepszyc bez sensu,przeczytaliscie jeden artykul i juz planujecie sciaganie bosniackich pilkarzy,badz wspolprace. Jestescie kibicami czy dzialaczami...Jak dzialaczami to mozemy wtedy rozmawiac...Wogole jesli klub bedzie chcial nawiazac wspolprace,to pewnie zastosuja najprostsze srodki...np. w postaci rozmowy z Dzenanem.
August napisał(a):patrios91 napisał(a):Nie bądź taki nerwowy. Działacze czytają forum i jeśli nie pomoże to z pewnością nie zaszkodzi o czymś takim napisać. I jeśli masz kontakt pozdrów Hadisa. Sympatyczny gosc z niego
patrios91 napisał(a):Adam1906 napisał(a):Notabene Hadis ma tą szkółkę chyba na przedmieściach Sarajewa. Patrios91, jeżeli masz dobre układy z Ząbkiem, to co szkodzi pogadaćA nóż widelec...
Po pierwsze to klub powinien starac sie o wspolprace z Hadisem,a nie jego znajomi. Po drugie skad wiesz,ze klub chce wogole nawiazac jakakolwiek wspolprace z Zubanem. Po trzecie przestancie piepszyc bez sensu,przeczytaliscie jeden artykul i juz planujecie sciaganie bosniackich pilkarzy,badz wspolprace. Jestescie kibicami czy dzialaczami...Jak dzialaczami to mozemy wtedy rozmawiac...Wogole jesli klub bedzie chcial nawiazac wspolprace,to pewnie zastosuja najprostsze srodki...np. w postaci rozmowy z Dzenanem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack