Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Dzisiaj (6 listopada) urodzinny obchodzi wychwanek Załębia Jacek Cisowski, najlepszego !
madeca napisał(a):w internecie udało mi się odnaleźć postać Herve Christian'a Tchami'ego - zawodnika, który przebywał przez pewien moment w Zagłębiu Sosnowiec. Od sezonu 2008/2009 jest piłkarzem drużyny MFK Karvina, występującej w drugiej lidze czeskiej. Kameruńczyk ma na swoim koncie dziewiętnaście występów i ani jednego zdobytego gola.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Na ONET.pl wypowiada sie KIEŁBASA - na temat ewntualnego zatrudnienia w Zagłębiu Sosnowiec
ciekawe czy to co mowi piłkarz pokrywa sie z prawdą
Pozdrowienia Tadeusz
swiezy52 napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):Na ONET.pl wypowiada sie KIEŁBASA - na temat ewntualnego zatrudnienia w Zagłębiu Sosnowiec
Pozdrowienia Tadeusz
jakas linke mozemy prosic??
PawełK napisał(a):swiezy52 napisał(a):Tadeusz Wisniewski napisał(a):Na ONET.pl wypowiada sie KIEŁBASA - na temat ewntualnego zatrudnienia w Zagłębiu Sosnowiec
Pozdrowienia Tadeusz
jakas linke mozemy prosic??
"...Latem "Kiełbasa" przebywał na testach w Zagłębiu Sosnowiec, ale nie znalazł tam zatrudnienia. - Przyjechałem do Sosnowca we wtorek, a kazano mi czekać na testy do soboty. Poza tym obiecywano taką, a taką pensję, oczywiście zawsze wypłacaną regularnie. Po rozmowie z kilkoma kolegami z Zagłębia wiedziałem już jednak, że te zapewnienia to gruszki na wierzbie. A nie miałem czasu na głupoty, dokładanie do siebie. Mam rodzinę - tłumaczy i dodaje: - Dzieci poszły od września do szkoły. Uznałem, że już dość krajowych wojaży. Teraz ode mnie należy się coś rodzinie. Dlatego zdecydowałem się na grę w domu, w Opocznie..."
więcej tutaj: http://sport.onet.pl/74318,1248685,2077 ... omosc.html
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników