Zbiórka Pieniędzy Na Flage Forum ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

...

Postprzez Krawiec nz 2003-10-23, 4:58 pm

Super jakość materiału i wykonanie flagi tej bytovii .
Krawiec nz

Postprzez Pawel K 2003-10-24, 6:21 pm

Wpłaciłem dziś na flagę 20 zł w sklepie kibica.
Pawel K

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-24, 6:28 pm

To mamy juz 132 zl Brakuje 168
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: :)

Postprzez Greg1906 2003-10-24, 9:24 pm

^m@rcin^ napisał(a): IRC to jest irc a nie Forum :) E-widzwe to jest grupa Ultras !! Co to ma wspolnego z Forum ???
Cyberf@ni tez maja flage i Wisl@cy , Net F@nsi z gieksy !!!
Ale to sa grupy ULTRAS !

Zwracam honor. Jest jedna flaga/baner :D A te grupy skoro mają te @ # w nazwach, pewnie mają coś wspólnego z forum.
Krawiec poprawiam swój poprzedni post "Zakończmy ten temat bo argumenty w stylu młotki na fladze czy nazwy dzielnic pokazują, że rozmawiamy o dwóch różnych rzeczach."
Teraz Twój poprzedni post jest o niczym. Ale ta analiza psychologiczna pierwsza klasa.
Koniec.
Greg1906
Nadzieja białych

...

Postprzez Krawiec 2003-10-24, 10:58 pm

Praca domowa z logicznego myślenia dla grega1906.

1. Znajdź sobie w słowniku definicję reklamy i uwżnie ją przeczytaj.
2. Przypomnij sobie swoje twierdzenie tzn. "na flagach nie powinno być żadnej reklamy" i wniosek, napis www.zaglebie.sosnowiec.pl/forum to reklama ergo nie powinien znaleźć sie na fladze.
3. Przypomnij sobie definicję reklamy i zastanów się czy twoje twierdzenie w ogóle dopuszcza jakieś litery czy kolory na flagach, nie mówiąc już o nazwie drużyny lub adresie forum ?

Gdybyś miał kłopoty z rozszyfrowaniem tego co miałem na myśli pisząc o wyciąganiu wniosków z błednych przesłanek, to podpowiem ci, że możemy mówić o reklamie w sensie komercyjnym (w tym sensie twierdzenie, że www.zaglebie.sosnowiec.pl/forum jest reklamą to fałsz).

Możemy też mówic o reklamie w szerszym znaczeniu tzn jako publicznym eksponowaniu znaczeń, treści, symboli , pomysłów itd.
Z kolei w tym znaczeniu twoje twierdzenie wyklucza wszelkie słowa , barwy, graficzne symbole itp. na flagach.

Daj jeden mały , krótki sygnał jak zrozumiesz 8)
Krawiec

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-25, 7:43 am

Na ten projekt glosowalo 34 osoby a narazie kase dalo tylko 10 :(

Jezeli chcemy zeby flaga byl na Radzionkow to trzeba zebrac ta kase !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Wally 2003-10-25, 8:58 am

Marcin ja głosowałem na inny projekt flagi,ale jeśli będzie kasa,to coś dorzuce.Tylko problem jest taki,że moja obecna sytuacja finansowa jest taka,że nawet nie mam 6zeta do Kietrza :roll: Bankier mnie nakręca na Głogów :D I jak dam dużo na flage,to moge do Głogowa nie pojechać. Więc wszystko zależy od tego czy w najbliższym czasie wygram coś w zakładach bukmacherskich 8)
Wally

Postprzez Krawiec 2003-10-25, 9:26 am

^m@rcin^ napisał(a):Na ten projekt glosowalo 34 osoby a narazie kase dalo tylko 10 :(

Ode mnie 20 na bank . Marcin czy jak dam Ci kaskę na MK to bedzie za późno ?
Krawiec

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-25, 9:47 am

Krawiec napisał(a):
^m@rcin^ napisał(a):Na ten projekt glosowalo 34 osoby a narazie kase dalo tylko 10 :(

Ode mnie 20 na bank . Marcin czy jak dam Ci kaskę na MK to bedzie za późno ?

Nie bedzie mnie na MK :cry: Kase mozesz podac Krzysiowi albo wplacic w sklepiku :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: ...

Postprzez Greg1906 2003-10-26, 6:46 pm

Krawiec ty dyskutasie, daję Ci jeden mały, krótki sygnał, że temat adresu jest zakończony.
Pracę którą mi zadałeś, odrobiłem już kilka lat temu, kiedy pisałem pracę licencjacką na temat reklamy w sieci (na marginesie jednym z jej podrozdziałów było omówienie tej właśnie strony a właściwie jej poprzedniczki).
Zastanów się ile osób (kibiców) biega ze słownikiem w ręce, a jak dojdziesz do właściwego wniosku, daj krótki sygnał, że zakończyłeś tę dyskusję.
Czołem.
Greg1906
Nadzieja białych

...

Postprzez Krawiec 2003-10-27, 12:04 am

No nie ... obniżasz swoje loty coraz bardziej . Nie dość, że nie trzymasz się tematu (spodziewałem się, ze wjadę ci na ambicję na tyle, że wejdziesz w główny wątek tzn. wyjaśnisz zrozumiale dlaczego traktujesz adres forum na fladzę jak reklamę ? ) , powołujesz się w dyskusji na tytuł licencjata , który nawiasem mówiąc jest nie wiecej wart niż kiedyś zwyka matura w ekonomiku , to w dodatku jeszcze walisz kolejnego knota pt. "zastanów się ilu ludzi biega ze słownikiem". Nie chcę mi się już odpowiadać na taki argum bo przecie ja nie pisałem do wszystkich ale do ciebie. Rzeźbisz w gównie i nie potrafisz przestać - to się właśnie nazwywa dyskutancwo do którego dochodzi zwykłe odbijanie piłeczki. Mimo wszystko uważam cię za kumatego gostka (inne wątki :) )
Ok , ja sie z tego wycofuje , w sumie nie potrzebny aż taki spór , co napisałem to napisałem, przyjmij to z pokorą i zostańmy kumplami :wink: 8)
Krawiec

Postprzez rkwa 2003-10-27, 6:46 am

Wojna napisał(a):
rkwa_1916 napisał(a):Kibice Celticu to przypadkiem nie maja na fanach imion zmarlych kolegow?Cos a'la 'Pisak' Gieksy?

PS.Dzieki Wojna - lezy mi na sercu dobro Zaglebia i dlatego zabieram glos w tej kwestii,nie chce sie wtracac,jesli mowie/pisze za duzo to sorawa,bo widze ze mala burza sie wywiazala.pzdr Wojna,pzdr Szadi.pzdr. Zaglebie.

Spoko Po to jest forum RKwa.
Pozatym twoja frekwencja u nas(Wyjazdy) jest zadziwiajaca jestes czesciej niz nie jeden z forumowiczów.
Rowniez Pozdrówki

Zaglebie sie kocha-sie jezdzi,sie pije,sie zyje. :D pzdr.
rkwa
Legionista

Postprzez Baryla 2003-10-27, 10:58 pm

:twisted: SZACUNEK :lol:
Baryla
Zagłębiak

Postprzez WOJTEK 2003-10-28, 6:34 am

POSTAWA RKWY DAJE DO MYŚLENIA NIE JEDNEMU KOLESIOWI OD NAS.LEPIEJ SIEDZIEĆ NA TYŁKU I NARZEKAĆ :"ZNOWU PRZEGRALI" ???
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-28, 10:09 pm

Mam nadzieje ,ze jutro przybedzie jakas kaska na flage !! Flaga juz sie szyje !!

A nie ma jeszcze polowy kasy :(
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice