Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Pavlov napisał(a):bywam czesto w Zawierciu i powiem wam ze dobrze sie chlopaki trzymacie i nie ustepujecie innym. ; ) Zawiercie duzy plus !
Jaro;00 napisał(a):a ja ostanio bylem w okolicach Staszowa, Polanca i tam sa nasze znaczki ZS, bardzo mnie to zdziwilo... czesc jest zamalowana przez w.r uchanych, wiec nie wiem czy tam sa jacys nasi... czy moze nasi byli tam tylko przejazdem
dirtybastard1906 napisał(a):Pavlov napisał(a):bywam czesto w Zawierciu i powiem wam ze dobrze sie chlopaki trzymacie i nie ustepujecie innym. ; ) Zawiercie duzy plus !
Zagłębiaków z Z-ciu jest ok 200-300 zas Smierdzieli ok 400-500 tak mi akurat mówił kumpel cos o tym wie ale ostatnio nas Zagłębiaków przybywa.Jeszcze rok temu kiedy graliśmy w OE większośc Zawiercia była za Zagłębiem ale po spadku do II ligi większośc przeżuciło się na kibicowaniu smrodom.Jeszcze można jednostki KSG GKS.
W ogóle ostatnio w 30 osobowej grupce daliśmy znać o sobie i namalowaliśmy grafa na jednym bloki i teraz planujemy w ok 60 osób namalować grafy na blokach ponieważ bloki są malowane.
dirtybastard1906 napisał(a):Zagłębiaków z Z-ciu jest ok 200-300...
100% napisał(a):Na mecz z Zawiszą Bydgoszcz, który odbędzie się w niedzielę 31 maja 2009 r. o godzinie 16:00 na Stadionie Ludowym w Sosnowcu, serdecznie zapraszamy naszych kibiców z Olkusza oraz Zawiercia. Aby otrzymać darmowy bilet na trybunę otwartą w zgłoszeniu na adres mailowy należy podać imię, nazwisko, PESEL oraz miejscowość. Zgłoszenia prosimy nadsyłać do piątku 29 maja 2009 do godziny 20:00.
PawełK napisał(a):dirtybastard1906 napisał(a):Zagłębiaków z Z-ciu jest ok 200-300...
Macie okazję się wykazać ilością na meczu z Zawiszą100% napisał(a):Na mecz z Zawiszą Bydgoszcz, który odbędzie się w niedzielę 31 maja 2009 r. o godzinie 16:00 na Stadionie Ludowym w Sosnowcu, serdecznie zapraszamy naszych kibiców z Olkusza oraz Zawiercia. Aby otrzymać darmowy bilet na trybunę otwartą w zgłoszeniu na adres mailowy należy podać imię, nazwisko, PESEL oraz miejscowość. Zgłoszenia prosimy nadsyłać do piątku 29 maja 2009 do godziny 20:00.
prawy_prosty88 napisał(a):Witam. Panowie a ja spytam inaczej widzieliście fanę Legii Mikołów! I teraz poczekam na wasze rozkminy? Albo inaczej czym się różni FC Zagłębia Zawiercie od FC Ruchu z Sosnowca. Niczym się nie różnią oprócz tego że wy im zrobiliście i wywieszacie fanę( propaganda) . Jedni i drudzy nie mają oficjalnych zbiórek, zawsze bedą jeździć z tajniaka, na mieście nigdy nie chodzą w barwach, bić się nie chcą, akcji żadnych nie zrobią. No niestety takie czasy! kabaret. PozdRo dla wszystkich normalnych. Jp! Tak pisze jakiś śmierdziel z zawiercia na forum kibicezagłebia ale się z nim nawet zgodzę!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników