Fan-Cluby

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Bolczo 2008-01-17, 5:39 pm

Tak.
To miasto pomiedzy Olkuszem a Miechowem.
Zaprzeczysz?
Bolczo

Postprzez tsnm 2008-01-17, 6:44 pm

Nie zamierzam ani potwierdzac, ani zaprzeczac. Po prostu pomyslalem, ze moze Ci chodzic o Miechow, a nie Wolbrom.
Jak teraz sprawa w Wolbromiu wyglada nie mam pojecia, ale kiedys chyba najprezniejszy byl FC Gieksy, a nie Craxa ani Wisla.
tsnm

Postprzez slawekk 2008-01-19, 4:04 pm

w Wolbormiu kolesie jeźdzą na giekse, a pozatym krecą młyn na meczach Przeboju Wolbrom (3 liga)... może wejdą do 2 ligi...
slawekk

Postprzez jdbk_tw 2008-01-19, 10:44 pm

Bolczo napisał(a):No , coz takiego jest zartem w tym ?
Jesli podobno macie taka przewage to cóz stoji na przeszkodzie abyscie je ogarneli cale ?

Jak już pisałem - nie kompromituj się... Przewagę mamy miażdżącą a za kilka/kilkanaście lat będzie jeszcze większa tyle, że z tego co piszesz mając taką przewagę powinniśmy Was i GieKSe odszczelić lub nakłonić do przerzucenia się na naszą strone ??? :)

Bolczo napisał(a):A co do tych liczb na Reymonta
kazdy nawet Wislacy na necie opisuja ze ten ranking jest tylko do wylonienia najlepszych FC , w ktorym to w wiekszosci przypadkow liczby z takowych miast sa tak naprawde powiedzmy 50 osob a na meczu pisze ze jest 120...
Np.sprzedawanie biletow FC pod stadionem...nie wazne czy komus z Krk sprzedajecie :D ale do rankingu idzie.

Jeżeli chodzi o ranking to jest ch..a warty tak jak piszesz ale nie dlatego, że ktoś kupuje więcej biletów i je sprzedaje pod stadionem a dlatego, że są w nim zaniżone niektóre liczby! Poza tym, żeby można było te bilety dostać musi być wysłana do klubu lista imienna która jest sprawdzana (przez policje podobno też) więc raczej nie mamy możliwości dopisywania "duchów"
Wiem, że was to bardo boli ale tak niestety jest (dla Was oczywiście) :)

Bolczo napisał(a):Tak jak w Wolbromiu.
Wszedzie pisze ze Wisla stamtad podobno jezdzi a zdaje sie raz poraz na miescie obrywa od przezutow z Craxy .
Jak to sie dzieje ?
czemu im nie pomozecie ?
pozderko

W wolbromiu jest mniej więcej tak jak piszesz, tyle że craxa z Wolbromia jest wspomagana przez Miechów. A co do naszej pomocy to jak byś znał trochę nasze sprawy to byś wiedział, że nie za bardzo lubimy się z Wolbromiem za dawne czasy
jdbk_tw

Postprzez Bolczo 2008-01-19, 11:20 pm

jdbk_tw napisał(a):Jak już pisałem - nie kompromituj się... Przewagę mamy miażdżącą a za kilka/kilkanaście lat będzie jeszcze większa tyle, że z tego co piszesz mając taką przewagę powinniśmy Was i GieKSe odszczelić lub nakłonić do przerzucenia się na naszą strone ??? :)

Oj miazdzaca zapewne...w ilosci piknikow i sezonowcow i dobrze wiesz ze jak juz zakonczy sie pasmo sukcesow Wisly to i Ci sezonowcy odplyna ,ekipa sie wykruszy w duzej mierze i zostana fanatycy.Tak samo jak dobrze wiesz ze piknicy by nie walczyli wiec "ekipa" wlasna nie koniecznie byscie sponiewierali chociazby GKS...

jdbk_tw napisał(a):Jeżeli chodzi o ranking to jest ch..a warty tak jak piszesz ale nie dlatego, że ktoś kupuje więcej biletów i je sprzedaje pod stadionem a dlatego, że są w nim zaniżone niektóre liczby! Poza tym, żeby można było te bilety dostać musi być wysłana do klubu lista imienna która jest sprawdzana (przez policje podobno też) więc raczej nie mamy możliwości dopisywania "duchów"
Wiem, że was to bardo boli ale tak niestety jest (dla Was oczywiście) :)

Moze i nie ma ale wiekszosc Wislakow zawsze pisala ze w tej liscie mimo wszystko sa osoby z danego FC...nie wazne czy osob z wioch jezdzi polowa...liczy sie to co sie sprzedalo na koncie tego FC :) wiec iluzorycznie moglby z wami jezdzic ktos np.z Bukowna i bys zapisanym do was...to taki przyklad

W wolbromiu jest mniej więcej tak jak piszesz, tyle że craxa z Wolbromia jest wspomagana przez Miechów. A co do naszej pomocy to jak byś znał trochę nasze sprawy to byś wiedział, że nie za bardzo lubimy się z Wolbromiem za dawne czasy

No ale nie chodzi o "przyjaznie" miastowe a danych grup ludzi...jeden klub,jedna rodzina. Ale widze Ciebie nie bardzo takowy slogan obowiazuje...boje sie pytac ile masz lat. Kibice z Olkusza (gks-u) bywali nieraz na meczach w Wolbromiu widziani z Wolbromskimi GieKSiarzami.U nich sie da...u was . nie ?
Czyzby to taka niezdrowa rywalizacja pomiedzy dwoma bliskimi od krakowa fc Wisly?

pozdro :)
Bolczo

Postprzez jdbk_tw 2008-01-23, 11:54 pm

Bolczo napisał(a):Oj miazdzaca zapewne...w ilosci piknikow i sezonowcow i dobrze wiesz ze jak juz zakonczy sie pasmo sukcesow Wisly to i Ci sezonowcy odplyna ,ekipa sie wykruszy w duzej mierze i zostana fanatycy.Tak samo jak dobrze wiesz ze piknicy by nie walczyli wiec "ekipa" wlasna nie koniecznie byscie sponiewierali chociazby GKS...

Trochę głupio co chwile pisać to samo, przeczytaj moje poprzednie posty - będziesz miał odpowiedź.

Bolczo napisał(a):Moze i nie ma ale wiekszosc Wislakow zawsze pisala ze w tej liscie mimo wszystko sa osoby z danego FC...nie wazne czy osob z wioch jezdzi polowa...liczy sie to co sie sprzedalo na koncie tego FC :) wiec iluzorycznie moglby z wami jezdzic ktos np.z Bukowna i bys zapisanym do was...to taki przyklad

Nie chce mi się tłumaczyć, jak to na Wiśle działa, jednak napiszę tak żeby nie tłumaczyć zaraz drugi raz.
Do tej pory powstawało ok 50 fanklubów co jest trochę chorą sytuacją, szczególnie, że niektóre z nich pojawiły sie raz na meczu. Od tej rundy co będzie zdecydowaliśmy, że fankluby mają się zacząć łączyć żeby takie wynalazki jak np. fc "Myślenice 1000 lecia" czy im podobne nie istniały. FC Olkusz zrzesza od roku cały powiat oprócz Wolbromia i tak jak już pisałem na meczu z Legią gdzie było nas dokładnie 392 osoby ok 100 osób nie mieszkało w mieście Olkusz a np. w Bukownie, Osieku, Kluczach czy Chechle itp.

Bolczo napisał(a):No ale nie chodzi o "przyjaznie" miastowe a danych grup ludzi...jeden klub,jedna rodzina. Ale widze Ciebie nie bardzo takowy slogan obowiazuje...boje sie pytac ile masz lat. Kibice z Olkusza (gks-u) bywali nieraz na meczach w Wolbromiu widziani z Wolbromskimi GieKSiarzami.U nich sie da...u was . nie ?
Czyzby to taka niezdrowa rywalizacja pomiedzy dwoma bliskimi od krakowa fc Wisly?

pozdro :)

Chyba nie sprecyzowałem wcześniej o co mi chodzi. A nie chodzi o to, że nie lubimy się z ludźmi z Wolbromia a z Wiślakami z tego miasta! - a czemu, od kiedy itp to nasza wewnętrzna sprawa. My też pojawialiśmy się na meczach Przeboju z Unią Tarnów w liczbie ok 15 osób no ale co z tego ? To, że GKSa jeździ do Wolbromia to znaczy że my też tam musimy jeździć ?

P.S. O mój wiek się nie martw, na Wisłę jeżdżę parę lat mniej niż Ty masz lat. ;)
jdbk_tw

Postprzez Braniewianin 2008-01-27, 9:33 am

Olimpia Elbląg fc.Braniewo jak narazie zawieszony ale być może nie bawem reaktywacja mamy swoją flagę vlepki fc. i każdy wie lub wiedział o naszym istnieniu
Braniewianin

Postprzez ASTER 2008-03-16, 1:40 pm

Z tego co wiem i widzę to Olkusz w 70 % jest wiślacki i liczba ok 100-150 osób w Krk jest liczbą w 100% realną. Pozostałe 30% są Zagłębia i Gieksy. Z Crakowi nikogo tam nie spotkałem.
pozdro
ASTER

Postprzez AdrianDG 2008-03-20, 3:42 pm

ASTER napisał(a):Z tego co wiem i widzę to Olkusz w 70 % jest wiślacki i liczba ok 100-150 osób w Krk jest liczbą w 100% realną. Pozostałe 30% są Zagłębia i Gieksy. Z Crakowi nikogo tam nie spotkałem.
pozdro

Z tego co wiem na osiedlu Słowiki sa kibice Zagłębia
AdrianDG

Postprzez Szarakan_Z_wolta 2008-04-04, 1:26 pm

W Wolbromiu najwiecej craxy i wisły no i teraz gieksa sie odradza ale to same łebki ,ale jest nas garstka chłopaków sympatyzujacych z Zagłębiem ! około 7-8 osób . Nie jezdzimy na kazdy mecz z róznych powodów, ale bywamy na Ludowym, jutro jedziemy w 5 typa na ZAGŁEBIE - sracovia :) ..a w weekendy słcyhac w Wolbromiu głośne ..ZAAAAGŁEEEBIEEE ! :D ps. JEBAC WISŁE I CRACOVIE !!! pozdro

[ Dodano: 2008-04-04, 1:42 pm ]
a co do wisły i cracovi w Wolbromiu to znam temat i wiem ze wisła jest strasznie gnębiona :D my osobiście bardziej znamy sie z crc niz z wiślakami chodź i oni wszyscy są po jednych pieniądzach :) jak ktoś niewie jak jest dokładnie w Wolbromiu to niech sie nie wypowiada !

[ Dodano: 2008-04-04, 1:44 pm ]
a co do wisły i cracovi w Wolbromiu to znam temat i wiem ze wisła jest strasznie gnębiona :D my osobiście bardziej znamy sie z crc niz z wiślakami chodź i oni wszyscy są po jednych pieniądzach :) jak ktoś niewie jak jest dokładnie w Wolbromiu to niech sie nie wypowiada !
Szarakan_Z_wolta

Postprzez Waluś 2008-04-09, 8:27 pm

Mam takie pytanie, czy sa jakies osoby w Miechowie, które kibicują jeżdżą, jezdziły na mecze Zagłębia. Pytam się ze względów rodzinnych. Ewentualnie chętnie nawiążę kontak. Proszę o info, GG bądż PW.
Waluś
kumaty

Postprzez szewc 2008-04-29, 8:29 am

Witajcie Przyjacie(L)e

C I E S Z Y N F A N A T Y C Z N Y

Jeździ nas mało max 5 osób ale często. Cieszyn to istny Babilon. Ruch, Widzew, Gieksa, Górnik, Jastrzębie wrrrrrr, ostatnio jakies łebki z Wisły sie pojawiły. Najbardziej przej.....jest z Jastrzębiem. Mają chrapke na nas hehe. Pozdro dla wszystkich co mają trójkolorowo w głowie. Do zobaczenia w pociągu relacji Sosnowiec - Łódź Żydowska
szewc

Postprzez AdrianDG 2008-04-29, 10:42 am

szewc napisał(a):Witajcie Przyjacie(L)e

Jeździ nas mało max 5 osób ale często. Cieszyn to istny Babilon. Ruch, Widzew, Gieksa, Górnik, Jastrzębie wrrrrrr, ostatnio jakies łebki z Wisły sie pojawiły. Najbardziej przej.....jest z Jastrzębiem. Mają chrapke na nas hehe. Pozdro dla wszystkich co mają trójkolorowo w głowie. Do zobaczenia w pociągu relacji Sosnowiec - Łódź Żydowska

brawo za wytrwalosc :)
AdrianDG

Postprzez ZAGLEBIAK00 2008-04-30, 11:24 am

szewc napisał(a):Witajcie Przyjacie(L)e

A MACIE JAKOMś FLAGE LUB ZBIERACIE NA NIą?
ZAGLEBIAK00
Mistrz ortografii

Postprzez matey75 2008-04-30, 1:25 pm

Jakbys bywal na Ludowym to bys widzial "jakom" flage maja....

[fade][/fade]
matey75

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice