Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
serrano napisał(a):Nie jestem prawinikiem wiec nie wiem ale czy stowarzyszenie kibiców Zagłebia może wystąpić z powództwem cywilnym przeciwko piłkarzom którzy handlowali meczami?
1) Oszustwo. Placilismy za bilety na z góry ustawione mecze.
2) Straty moralne, zszargani opinii klubu.
Myśle że znalazł by sie prawnik który zechciał by nas reprezentować a byłby to naprawdę precedens na skale krajową i zrobilo by się głośno może inni poszli by w nasze ślady?
MarcelZS napisał(a):Nie bądzmy Kaczyńskimi ... z lustracji i procesów nic dobrego nie wypłynie dla Zagłębia ... patrzmy w przyszłość ... !!!
MarcelZS napisał(a):
Widać z degradacją musimy się pogodzić... i w tym kontkście walczymy o najniższy wymiar kary.
Gilardino napisał(a):Biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia to foto-oprawa na stronie głównej całkowicie się zdezaktualizowała. Fajna grono na tych fotach !!! Teres i Laska - to grupa "kupie, sprzedam, zamienię" a dwóch pozostałych to "Dzieci mamony"
Czas to zmienić !!!
tomi2509 napisał(a):temat jest o przyszlosci ale ja moze troche o przeszlosci jesli gdzies sie to pojawilo to sorki
LINK NA PROśBę GAZETY WYBORCZEJ SKASOWANY. ARTYKUł POJAWI SIę PONOWNIE OKOłO PółNOCY. PRZEPRASZAM - ADAM
flex napisał(a):Teraz widać, że każdy się będzie chciał wybielić. Ja w tym nie brałem udziału, nie miałem na to wpływu itp. Nie zdziwię się jak za parę dni Mariusz U. powie, że to co o nim mówią i piszą to wierutne bzdury.
[hide]Jednak w przypadku Tochela jego tłumaczenia mają jakiś sens. Skoro prokuratura sama go do siebie nie wezwała w medialny sposób to chyba faktycznie był płotką w tej całej sieci. W innym przypadku już dawno o nim pisano by Krzysztof T. [/hide]
Zobaczymy coraz więcej informacji wychodzi na światło dzienne.
W artykule GW "ak to się robiło w Zagłębiu czyli szczegóły korupcji" była informacja że w korupcyjny proceder było zaangażowanych 13 osób z Zagłębia.
1. Mariusz U.
2. Marcin L.
3. Łukasz A.
4. Wojciech M.
6 . Wojciech R.
7. Daniel T. ???
8. Krzysztof T. ???
9. Michał N. ???
10. Waldemar W. ???
11. ???
12. ???
13. ???
Jestem ciekaw o te pozostałe 3 osoby?
Przemek26 napisał(a):flex napisał(a):Teraz widać, że każdy się będzie chciał wybielić. Ja w tym nie brałem udziału, nie miałem na to wpływu itp. Nie zdziwię się jak za parę dni Mariusz U. powie, że to co o nim mówią i piszą to wierutne bzdury.
[hide]Jednak w przypadku Tochela jego tłumaczenia mają jakiś sens. Skoro prokuratura sama go do siebie nie wezwała w medialny sposób to chyba faktycznie był płotką w tej całej sieci. W innym przypadku już dawno o nim pisano by Krzysztof T. [/hide]
Zobaczymy coraz więcej informacji wychodzi na światło dzienne.
W artykule GW "ak to się robiło w Zagłębiu czyli szczegóły korupcji" była informacja że w korupcyjny proceder było zaangażowanych 13 osób z Zagłębia.
1. Mariusz U.
2. Marcin L.
3. Łukasz A.
4. Wojciech M.
6 . Wojciech R.
7. Daniel T. ???
8. Krzysztof T. ???
9. Michał N. ???
10. Waldemar W. ???
11. ???
12. ???
13. ???