Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Przemek26 2007-07-14, 12:41 pm

mwy napisał(a):No własnie jak to jest z tym Lachowskim ,grał ostatni mecz czy dostaje.
Osobiście wolałbym zeby został.

Jeżeli faktycznie Lacha wrócił i zagrał.,to albo jesteśmy klubem profesjonalnym, który wydał oficjalnie wiadomość o tym że Lacha rozwiązał kontrakt w tle afery korupcyjnej i klub i nowe władze odcinaja się od całej tej afery czyszcząc szeregi. Albo robimy w huja pzpn i wylecimy z tej jebanej OE w pizdu.
Przemek26

Postprzez mwy 2007-07-14, 12:57 pm

Przemek26 napisał(a):
mwy napisał(a):No własnie jak to jest z tym Lachowskim ,grał ostatni mecz czy dostaje.
Osobiście wolałbym zeby został.

Jeżeli faktycznie Lacha wrócił i zagrał.,to albo jesteśmy klubem profesjonalnym, który wydał oficjalnie wiadomość o tym że Lacha rozwiązał kontrakt w tle afery korupcyjnej i klub i nowe władze odcinaja się od całej tej afery czyszcząc szeregi. Albo robimy w huja pzpn i wylecimy z tej jebanej OE w pizdu.

No tak, ale oficjalnie to przyczyną (prawdopodobnego) opuszczenia Lachy były kwestie finansowe (przynajmniej tak piszą)
mwy

Postprzez tomeknh 2007-07-14, 1:56 pm

Przemek26 napisał(a):
No tak, ale oficjalnie to przyczyną (prawdopodobnego) opuszczenia Lachy były kwestie finansowe (przynajmniej tak piszą)

Nie zgodzil sie na nowe warunki finansowe. Bycmoze trenuje razem z klubem i jednoczesnie szuka nowego pracodawcy? To jest tylko moje przypuszczenie....
tomeknh

Postprzez Przemek26 2007-07-14, 2:07 pm

tomeknh napisał(a):
Przemek26 napisał(a):

Nie zgodzil sie na nowe warunki finansowe. Bycmoze trenuje razem z klubem i jednoczesnie szuka nowego pracodawcy? To jest tylko moje przypuszczenie....

Trenowanie trenowaniem ale występy w składzie podczas sparingów są bezsensowne, bo jeśli nie bedzie grał w lidze to tylko się burdel w linii pomocy porobi.
Przemek26

Postprzez Tomowitz 2007-07-14, 2:48 pm

Może drogi Przemku26 koncepcja z korupcją i jej pozbyciem się była fałszywa i naprawdę chodziło o sprawy finansowe w normalnej formie?

P.S. Chociaż wciąż za Twoją teorią jest to że on już miał długi kontrakt z klubem.
Ostatnio edytowano 2007-07-14, 6:58 pm przez Tomowitz, łącznie edytowano 1 raz
Tomowitz

Postprzez natkan 2007-07-14, 3:02 pm

chcialbym zeby wypowiedzial sie ktos kompetentny jak to w koncu jest z marcinem bo nie bardzo rozumiem cala ta sytuacje
natkan

Postprzez YOOSHKY 2007-07-16, 8:18 am

FUCKT znowu nadaje :):)
Zagłębie Sosnowiec nie chce wyrzucić piłkarza-oszusta
FAKT 07:12

Samooczyszczenie Zagłębia Sosnowiec to zwykła farsa. W ubiegłym tygodniu właściciel beniaminka ekstraklasy Krzysztof Szatan zapowiedział pozbycie się piłkarza Marcina L., który kupował w przeszłości mecze dla klubu. Minęło kilka dni i zawodnik wrócił do drużyny - podaje "Fakt".

"Marcin stawił się zgrupowaniu w Dzierżoniowie. Powiedział, że przyjechał z polecenia pana Szatana, i że mam go znowu przyjąć do drużyny. Przecież nie będę dyskutował z człowiekiem, który jest moim pracodawcą" - wyjaśnia trener Zagłębia Jerzy Kowalik.

Najwyraźniej nowy szef Zagłębia nie ma nic przeciwko temu, że z własnych pieniędzy utrzymuje oszusta, przez którego jego klub najdalej za kilka miesięcy z hukiem wyleci z ekstraklasy.

Więcej w "Fakcie"
-> http://sport.wp.pl/kat,75920,wid,9024822,wiadomosc.html
YOOSHKY

Postprzez Przemek26 2007-07-16, 8:44 am

YOOSHKY napisał(a):FUCKT znowu nadaje :):)

Samooczyszczenie Zagłębia Sosnowiec to zwykła farsa. W ubiegłym tygodniu właściciel beniaminka ekstraklasy Krzysztof Szatan zapowiedział pozbycie się piłkarza Marcina L., który kupował w przeszłości mecze dla klubu. Minęło kilka dni i zawodnik wrócił do drużyny - podaje "Fakt".

"Marcin stawił się zgrupowaniu w Dzierżoniowie. Powiedział, że przyjechał z polecenia pana Szatana, i że mam go znowu przyjąć do drużyny. Przecież nie będę dyskutował z człowiekiem, który jest moim pracodawcą" - wyjaśnia trener Zagłębia Jerzy Kowalik.

Najwyraźniej nowy szef Zagłębia nie ma nic przeciwko temu, że z własnych pieniędzy utrzymuje oszusta, przez którego jego klub najdalej za kilka miesięcy z hukiem wyleci z ekstraklasy.

Więcej w "Fakcie"

Ja się bardzo dziwię że fuckt ma prawo wstępu na stadion, ma akredytacje i może robić wywiady. Chyba najwyższy czas aby co poniektórzy "dziennikarze" nie mieli prawa pojawiać się an obiektach Zagłębia ani rozmawiać z piłkarzami czy kikolwiek z Zagłębia. A chyba klub ma prawo na taki ruch.???!!!!
Przemek26

Postprzez legesdeges 2007-07-16, 9:19 am

Co za psy,z tego faktu!Ok.Ma zarzuty,ale kto(gdyby się za to porządnie wziąc)by ich nie miał...Gram w okręgowce i nawet tutaj przez lata sędziowie dostawali prezenty!Owszem to naganne,ale tak było.Wiadomo tez,ze Lacha nie robił tego sam i dla siebie tylko!Cała drużyna musiałaby wylecieć!

[ Dodano: 16-07-2007, 10:22 ]
Poza tym...poczytajcie gazete "sport"...!!!..."..To jest mój klub...w pełni się z nim identyfikuje"!!!...Chcę tu grać jeszcze wiele wiele lat...."!!!No...piszą,że grał bardzo dobrze..
legesdeges

Postprzez Monti 2007-07-16, 12:10 pm

Nie znając prawdziwych przyczyn możemy tylko spekulować:

przyczyny mogą być nastepujące:

1.Udział w korupcji - jeśli to jest ta przyczyna to jest to nieporozumienie i ewidentnie krzywdzi się Marcina, nikt chyba nie jest tak naiwny by twierdzić że to Marcin w tajemnicy przed kolegami z drużyny i władzami klubu kręcił wałki.

2. Kwestie finansowe - moim zdaniem przyczyna bardzo prawdopodobna. Mimo deklaracji Marcina że nie jest zachłanny i nie chodzi o pieniądze osobiście mam wątpliwości. Myślę że Marcin ma poczucie swojej wartości i w sytuacjo słabej formy jego oceny mogą się znacząco różnić od władz klubu. Myślę że propozycja finansowa klubu może mu się wydawać tylko pretekstem.

3.Przydatność dla zespołu - przyszłą nowa miotła i zamiata. Nowy trener ma prawo oceny przydatności zawodnika tak pod względem piłkarskim jak i funkcjonowania zespole. Inna sprawa że czytałem gdzieś (może w Faktach :) ) deklaracje trenera że widzi Marcina w kadrze. O przydatności do zespołu nie będę sie wypowiadał ale jeśli chodzi o umiejętności piłkarskie to w takiej sytuacji nieporozumieniem jest to że w składzie zostaje kilku przynajmniej piłkarzy znacznie gorszych.

Jak by nie kalkulować to wychodzi chyba stara prawda: "jak nie wiadomo o co chodzi....".
Nie zależnie od wszystkiego nie można Marcinowi odmówić że związał się z naszym klubem i dobrze zapisał się w pamięci kibiców.
Monti
Moderator

Postprzez zag23 2007-07-16, 11:01 pm

Czekamy na licencje. Do północy miały zostać zgłoszone wnioski.
zag23

Postprzez turku 2007-07-16, 11:32 pm

YOOSHKY napisał(a):FUCKT znowu nadaje :):)

Więcej w "Fakcie"

Ja nie rozumiem po co Kowalik wdaje siÄ™ w dyskusje z fucktem.

Powinien powiedziec że nie bedzie tego komentował i tyle. Przecież fakt żywi sie Zagłębiem, każde nasze niepowodzenie czy problemy opisuje jakby mieli zamknąć Zagłebie juz nastepnego dnia a stadion spalić.

Piłkarze i pracownicy Zagłębia powinni miec zakaz wypowiadania sie dla tego shitu.
A nie jak to robi Kowalik tworzyć atmosfery że to ogon kręci psem i Lacha (z całym szacunkiem dla jego historii w Zagłebiu) rządzi Szatanem a trener nie potrafi sie porozumieć z włascicielem i nie wie jacy piłkarze zatrudnieni sa w klubie.

Z jego wypowiedzi wynika że sam nie wie kogo ma w druzynie i tylko robi zamęt co Fuckt bardzo cieszy
turku

Postprzez drewinio 2007-07-17, 7:59 am

Uspokujcie sie. LAcha w Zagłębiu już nie gra. Jego kontrakt został rozwiązany za porozumieniem stron. To tyle na jego temat.
drewinio

Postprzez marcin___ 2007-07-17, 8:25 am

uspokojenie uspokojeniem a postawal fucktu to druga sprawa, mysle ze klub powinien poczynic jakies kroki w kierunku ograniczenia dzialalnosci tego szmatlawca na Ludowym bo tak byc nie moze;/
marcin___

Postprzez drewinio 2007-07-17, 9:51 am

Najlepiej fucktowi mówić "bez komentarza" :D i jeszcze zastrzec sobie autoryzacjie wypowiedzi :D.
drewinio

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników