Pogoń też ma dorypaną sytuację .........moze ptaki przeciągają sytuację i mieszają u nas ?
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/2-l ... 30999,2119
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
RESPEKT DLA AUTORA TEGO POSTU BO NA ZAGLEBIU ZALEZY TYLKO NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE JA I TAK WIERZE ZE SIE ULOZY BO TEN KLUB TO MYsanhedryn_zla napisał(a):a dla mnie to jest tak: Wlosi chcieli sie wycofac juz od dawna i im nie bardzo zalezalo kto wezme Zaglebie od Nich byle tylko wziol, miasto wiedzialo o tym i dlatego mialo w dupie remont stadionu, niestety ze to jest pilka nozna i psikusy sie zdarzaja to inne zespoly mimo usilnych prob naszych grajkow umozliwily nam do spolki z PZPN awans, PZPN wie co jest grane dlatego nie chce byc zly i "daje" awans Zaglebiu bo wie ze i tak nie mamy stadionu i nic w tym kierunku sie zrobi, psikus ze awansowali wystarszyl i wlochow ktorzy goraczkowo zaczeli szukac kogos kto przejmie akcje bo nie chca takiej kasy juz wydawac, miasto zaczyna kabinowac jak tu zamydlyc oczy i wyjsc z tego z honorem, radni ktorzy znaja sie z bylym dyrektorkiem przypominaja sobie ze chcial kogos usilnie wstawic na stolek, i kolko sie zaczyna z Szatanem zerwane rozmowy bez powodu i dosc nagle, czyzby byl jakis nacisk? i tak oto forma praktycznie nieznana przejmoje akcje Zaglebia wstawiaja sobie na fotelik tego kogo chca, radni mydla oczy ze juz nawet ufoldkow sciagaja i stadion bedzie gotowy do konca wrzesnia, My nabieramy optymizmu i ....buuuum, banka pekla, miasto wychodzi z twarza, Wlosi zadowoleni bo pozbyli sie akcji, a na stoleczku ten kto mial byc i co? i My kibice mamy gowno i kolejne niespelnione obietnice w pamieci, tak wiec niema sie co ludzic bo jeszcze to bledne kolo zamknie PZPN degradujac Nas i wszyscy beda zadowoleni oczywiscie oprocz tylko tych co naprawde kochaja Zaglebie
ladny scenariusz? jak dla mnie to w Oswieciumi dla tych kut***ow powinni na chwile jedna taka scianke na nowo otworzyc i wykorzystac
SKURWYSYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Masz całkowitą rację. Skasowałem ten wątek i przepraszam wszystkich za ten tekst. Krew mnie jednak zalewa jak widzę co się dzieję w moim klubie.django napisał(a):Nie kupuje tej teorii ze strony głównej. To jest nieracjonalne, robić taki wałek tylko po to żeby jakiś klient dostał stanowisko, z którego i tak go pewnie wypierdolą. Poczekajmy na jakiś oficjalny komunikat. Może jest tak, że pojawił się jakiś nowy poważny gracz, który chce przejąć udziały. Oby tak było, bo w przeciwnym razie mamy przejebane. W każdym razie coś sie szykuje...
marcin___ napisał(a):Jak w Sosnowcu bedzie IV liga to firma Ersi, firma Kotrak oraz pan Górski powinny sie szybko ewakuowac z naszego pieknego kraju...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników