Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez viking 2007-06-25, 4:30 pm

Pogoń też ma dorypaną sytuację .........moze ptaki przeciągają sytuację i mieszają u nas ?

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/2-l ... 30999,2119
viking

Postprzez gonzales 2007-06-25, 4:36 pm

panowie i panie to co sie dzieje tragedia teraz zastanawiam sie czy lepiej nie było by jak by nasze zagłebie grało jednak w 2 lidze na własnym stadionie zaniedbanym ale zawsze swoim niz teraz niewiadomo co tak naprawde stanie sie z naszym klubem kkuurr..aa rece opadaja a tego peda..ka co wczoraj w tvp3 sie wypowiadał powinni utopic w przemszy ... kto to widział zeby hanysowska firemka z tyłka wzieta kupiła zagłębie jak pan szatan człowiek ceniony w sosnowcu miał napewno szczere dobre intencje.... teraz blagac na kolanach pana szatana zeby zaja sie naszym klubem...... czasu juz nie ma !!!!

JEDEN WIELKI BURDEL OD POCZATKU WSZYSTKO ROBILI ZEBY ZAGŁEBIE NIE ZAGRAŁO W OE A JAK SIE JUZ TAM ZNALAZŁO TO WSZYSCY DALEJ STARAJA SIE ROBIC WSZYSTKO PRZECIWKO NAM.........

ZAGŁEBIE SOSNOWIEC>>>>>WIARA KTÓRA PRZETRWAŁA <<<<<
gonzales

Postprzez emdżej 2007-06-25, 4:50 pm

Co to jest pierwszy kwietnia czy "Mamy Cię"??????? Jak można zrobić coś takiego? To ma być profesjonalna firma? To są jakieś jaja! Mam nadzieję, że to zły sen i się obudzę, ale niestety mam wrażenie, że wszyscy się obudzimy niedługo z ręką w nocniku i tyle z tego będzie.
emdżej

Postprzez NHK12 2007-06-25, 4:51 pm

panowie i panie to co sie dzieje tragedia teraz zastanawiam sie czy lepiej nie było by jak by nasze zagłebie grało jednak w 2 lidze na własnym stadionie zaniedbanym ale zawsze swoim niz teraz niewiadomo co tak naprawde stanie sie z naszym klubem kkuurr..aa rece opadaja a tego peda..ka co wczoraj w tvp3 sie wypowiadał powinni utopic w przemszy ... kto to widział zeby hanysowska firemka z tyłka wzieta kupiła zagłębie jak pan szatan człowiek ceniony w sosnowcu miał napewno szczere dobre intencje.... teraz blagac na kolanach pana szatana zeby zaja sie naszym klubem...... czasu juz nie ma !!!!

JEDEN WIELKI BURDEL OD POCZATKU WSZYSTKO ROBILI ZEBY ZAGŁEBIE NIE ZAGRAŁO W OE A JAK SIE JUZ TAM ZNALAZŁO TO WSZYSCY DALEJ STARAJA SIE ROBIC WSZYSTKO PRZECIWKO NAM.........

racja
NHK12

Postprzez sanhedryn_zla 2007-06-25, 4:55 pm

a dla mnie to jest tak: Wlosi chcieli sie wycofac juz od dawna i im nie bardzo zalezalo kto wezme Zaglebie od Nich byle tylko wziol, miasto wiedzialo o tym i dlatego mialo w dupie remont stadionu, niestety ze to jest pilka nozna i psikusy sie zdarzaja to inne zespoly mimo usilnych prob naszych grajkow umozliwily nam do spolki z PZPN awans, PZPN wie co jest grane dlatego nie chce byc zly i "daje" awans Zaglebiu bo wie ze i tak nie mamy stadionu i nic w tym kierunku sie zrobi, psikus ze awansowali wystarszyl i wlochow ktorzy goraczkowo zaczeli szukac kogos kto przejmie akcje bo nie chca takiej kasy juz wydawac, miasto zaczyna kabinowac jak tu zamydlyc oczy i wyjsc z tego z honorem, radni ktorzy znaja sie z bylym dyrektorkiem przypominaja sobie ze chcial kogos usilnie wstawic na stolek, i kolko sie zaczyna z Szatanem zerwane rozmowy bez powodu i dosc nagle, czyzby byl jakis nacisk? i tak oto forma praktycznie nieznana przejmoje akcje Zaglebia wstawiaja sobie na fotelik tego kogo chca, radni mydla oczy ze juz nawet ufoldkow sciagaja i stadion bedzie gotowy do konca wrzesnia, My nabieramy optymizmu i ....buuuum, banka pekla, miasto wychodzi z twarza, Wlosi zadowoleni bo pozbyli sie akcji, a na stoleczku ten kto mial byc i co? i My kibice mamy gowno i kolejne niespelnione obietnice w pamieci, tak wiec niema sie co ludzic bo jeszcze to bledne kolo zamknie PZPN degradujac Nas i wszyscy beda zadowoleni oczywiscie oprocz tylko tych co naprawde kochaja Zaglebie

ladny scenariusz? jak dla mnie to w Oswieciumi dla tych kut***ow powinni na chwile jedna taka scianke na nowo otworzyc i wykorzystac

SKURWYSYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sanhedryn_zla

Postprzez koniu1906 2007-06-25, 5:05 pm

sanhedryn_zla napisał(a):a dla mnie to jest tak: Wlosi chcieli sie wycofac juz od dawna i im nie bardzo zalezalo kto wezme Zaglebie od Nich byle tylko wziol, miasto wiedzialo o tym i dlatego mialo w dupie remont stadionu, niestety ze to jest pilka nozna i psikusy sie zdarzaja to inne zespoly mimo usilnych prob naszych grajkow umozliwily nam do spolki z PZPN awans, PZPN wie co jest grane dlatego nie chce byc zly i "daje" awans Zaglebiu bo wie ze i tak nie mamy stadionu i nic w tym kierunku sie zrobi, psikus ze awansowali wystarszyl i wlochow ktorzy goraczkowo zaczeli szukac kogos kto przejmie akcje bo nie chca takiej kasy juz wydawac, miasto zaczyna kabinowac jak tu zamydlyc oczy i wyjsc z tego z honorem, radni ktorzy znaja sie z bylym dyrektorkiem przypominaja sobie ze chcial kogos usilnie wstawic na stolek, i kolko sie zaczyna z Szatanem zerwane rozmowy bez powodu i dosc nagle, czyzby byl jakis nacisk? i tak oto forma praktycznie nieznana przejmoje akcje Zaglebia wstawiaja sobie na fotelik tego kogo chca, radni mydla oczy ze juz nawet ufoldkow sciagaja i stadion bedzie gotowy do konca wrzesnia, My nabieramy optymizmu i ....buuuum, banka pekla, miasto wychodzi z twarza, Wlosi zadowoleni bo pozbyli sie akcji, a na stoleczku ten kto mial byc i co? i My kibice mamy gowno i kolejne niespelnione obietnice w pamieci, tak wiec niema sie co ludzic bo jeszcze to bledne kolo zamknie PZPN degradujac Nas i wszyscy beda zadowoleni oczywiscie oprocz tylko tych co naprawde kochaja Zaglebie

ladny scenariusz? jak dla mnie to w Oswieciumi dla tych kut***ow powinni na chwile jedna taka scianke na nowo otworzyc i wykorzystac

SKURWYSYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RESPEKT DLA AUTORA TEGO POSTU BO NA ZAGLEBIU ZALEZY TYLKO NAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALE JA I TAK WIERZE ZE SIE ULOZY BO TEN KLUB TO MY
koniu1906

Postprzez adas 2007-06-25, 5:09 pm

django napisał(a):Nie kupuje tej teorii ze strony głównej. To jest nieracjonalne, robić taki wałek tylko po to żeby jakiś klient dostał stanowisko, z którego i tak go pewnie wypierdolą. Poczekajmy na jakiś oficjalny komunikat. Może jest tak, że pojawił się jakiś nowy poważny gracz, który chce przejąć udziały. Oby tak było, bo w przeciwnym razie mamy przejebane. W każdym razie coś sie szykuje...
Masz całkowitą rację. Skasowałem ten wątek i przepraszam wszystkich za ten tekst. Krew mnie jednak zalewa jak widzę co się dzieję w moim klubie.
adas

Postprzez Misaki 2007-06-25, 5:10 pm

Sytuacja jest teraz taka, że nie ma dyrektora (nawet na L4) Teraz zadam pytanie. Kto do jasnej ciasnej sporządzi wniosek licencyjny Ugada stadion. Jeśli nie zagramy w Orange przez brak licencji bo np nie ma stadionu rezerwowego to naszym wrogiem nr jeden powinna być ta jebana firma kotrak, ktora ukradla nam jakże cenny dla nas czas!
Misaki

Postprzez mwy 2007-06-25, 5:14 pm

No to teraz liczymy tylko na P. Szatana - nie chce IV ligi (ratunku!).

Dla mnie SZOK
mwy

Postprzez Kopec 2007-06-25, 5:18 pm

ale to jak jeżeli nie bedzie nowego właściciela Zagłębia to będziemy grali w IV lidze??

to co sie dzieje to poprostu MASAKRA
Ostatnio edytowano 2007-06-25, 5:19 pm przez Kopec, łącznie edytowano 1 raz
Kopec

Postprzez marcin___ 2007-06-25, 5:18 pm

Jak w Sosnowcu bedzie IV liga to firma Ersi, firma Kotrak oraz pan Górski powinny sie szybko ewakuowac z naszego pieknego kraju...
marcin___

Postprzez mleko 2007-06-25, 5:24 pm

co to jest !!?? klub upada a wladze miasta sie przygladaja i nic nie robia teraz niech klekaja przed P.Szatanem bo inaczej bedzie przejeb...
mleko

Postprzez mario1 2007-06-25, 5:26 pm

przejebane to juz jest PANOWIE jestesmy w dupie nie bedzie oe i wypada sie cieszyc jesli bedzie 2 liga szlak mnie trafia
mario1

Postprzez Misaki 2007-06-25, 5:28 pm

marcin___ napisał(a):Jak w Sosnowcu bedzie IV liga to firma Ersi, firma Kotrak oraz pan Górski powinny sie szybko ewakuowac z naszego pieknego kraju...

akurat Ersi tu jest najmniej winna

myśle, że jeśli trafimy do 4 ligi to Kotrak na czele z panem Klamrą mają nieźle przejebane
Misaki

Postprzez czamar75 2007-06-25, 5:29 pm

Co Wy Panowie p.... jaka IV liga??? Nie wpadajmy w panikę (bo i mnie się udziela).
czamar75

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna