Przyszłość Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez RobcykT 2007-06-25, 3:40 pm

RobcykT

:D

Postprzez ^m@rcin^ 2007-06-25, 3:43 pm

Wczorajszy wywiad z TVP3 troszkę już nie aktualny.
http://pl.youtube.com/watch?v=-ri-efenV34
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez eric 2007-06-25, 3:44 pm

W ch... granie z klubem ze stuletnią tradycją, niech wypierd... od Zagłębia, mam nadzieję, że ktoś konkretny nas weźmie, z pomysłem i zaangażowaniem. Poza tym to niezłe bagno u nas musi być skoro zdecydowali się pozbyć 99% akcji. Niech nas już kur... zdegradują, bo spadniemy do trzeciej jak ta lala. Wstyd. A teraz Pan Szatan pewnie przejmie, z Baczyńskim w OE, ale jaja. Teraz do tego kabaretu nikt przejść nie będzie chciał. adas napisz coś pozytywnego bo coś pisałeś, że oko. Może wiesz do kiedy sprawa się wyjaśni i czy jest ktoś kto się Zagłębiem interesuje. Przecież Kotrak zdaje sobie sprawę z tego, że zostawiając Nasz klub na lodzie zaufania i sympatii naszej nie zaznają, a głupków nie brakuje... Musieli mieć jakąś alternatywę... Jak tu się nie denerwować??(!) No jak??(!)
eric

Postprzez Waluś 2007-06-25, 3:47 pm

Adam, a coś więcej możesz napisać. To ma być ta "pozytywna" wiadomość.
Juz nic z tego nie rozumiem. Jak 29 lat jestem z ZAGŁĘBIEM to czegoś podobnego jeszcze nie widziałem. Nawet jak zaczynaliśmy grę od 5 ligi to oraganizacja klubu była lepsza i chociaż wiadomo było kto jest trenerem.
Waluś
kumaty

Postprzez marcin___ 2007-06-25, 3:49 pm

Powiem tlko tyle ze jestem w szoku;o co sie dzieje z naszym klubem nie wiem, ale wiem jedno dlugo to my tak nie pociagniemy albo zajma sie nim ludzie powazni albo zaczynamy od nowa ale jakos mi sie nie widzi zeby poraz kolejny wystapila sytuacja po ktorej bedziemy spiewali piosenki typu za te 15 lat a moze za te 30 lat, jestem zbulwersowany sfrustrowany i ch** wie jeszcze jaki. Jest zle...
marcin___

Postprzez laki 2007-06-25, 3:50 pm

Ale burdel , widać że Włosi chcą się pozbyć Zagłębia jak najszybciej , jeszcze troche i dopłacą bańke żeby nas ktoś wzioł .
15 lat czekania i taki burdel i jeszcze stadion , ale Miasto tak sie paliło do remontu jak i do
szukania nowego właściciela . Jeba...e skur...y nóż się otwiera w kieszeni
laki

Postprzez NHK12 2007-06-25, 3:53 pm

Jestem zszokowany i obawiam sie niestety że nie bedzie w Sosnowcu piłki na poziomie OE. Wszystko co sie dzieje wokół Zagłebia to jeden wielki kabaret. Niestety tak to wygląda. Oby sie to skończyło jak najszybciej a i PZPN niech sie okresli czy nas wyp.... z OE czy udajemy ze gramy dalej

POZDRAWIAM
NHK12

Postprzez adas 2007-06-25, 3:54 pm

walus napisał(a):Adam, a coś więcej możesz napisać. To ma być ta "pozytywna" wiadomość.
Juz nic z tego nie rozumiem. Jak 29 lat jestem z ZAGŁĘBIEM to czegoś podobnego jeszcze nie widziałem. Nawet jak zaczynaliśmy grę od 5 ligi to oraganizacja klubu była lepsza i chociaż wiadomo było kto jest trenerem.
Tak to jest ta pozytywna wiadomość. Bo Grupa Kotrak wcześniej czy później zrobiła by nas w chuja. Więc kopa w dupę i sp.............
adas

Postprzez Misaki 2007-06-25, 3:55 pm

Strasznie zababrali sytuację Jak tak można k***a. Czas nas goni a oni tylko ten syf pogłębili. Zagłębie to nie zabawka, którą można wziąć pobawić się i zostawić w piaskownicy i zapomnieć. Tym ludziom należy się porządny wpierdol Nie wiem czy z tym Rudym to prawda ale jeśli tak jest jak jest napisane to jemu należy się wpierdol podwójny bo to jest kpina. Dzisiaj niby zawodnicy wracają do treningu Niektorzy specjalnie wcześniej a tu jeden wielki h*** i tyle Jak tu się nie denerwować

Jak usłyszałem nazwę tej firmy pierwszy raz to miałem mieszane uczucia bo nazwa ta jest jak by z dupy wyjęta Niestetymoje przeczucia się potwierdziły...
Ostatnio edytowano 2007-06-25, 4:05 pm przez Misaki, łącznie edytowano 1 raz
Misaki

Postprzez Waluś 2007-06-25, 4:03 pm

adas napisał(a):
walus napisał(a):Adam, a coś więcej możesz napisać. To ma być ta "pozytywna" wiadomość.

Tak to jest ta pozytywna wiadomość. Bo Grupa Kotrak wcześniej czy później zrobiła by nas w chuja. Więc kopa w dupę i sp.............[

Może i masz rację. Ja jestem łatwo wierny i dałem się nabrac na słowa typu - to musi przejąć osoba z Sosnowca, mocno związana z regionem, byłem na każdym meczu jak graliśmy u siebie itp.
Pojawia się teraz pytanie i co dalej?????
Do pierwszego meczu z Lechem został miesiąc a Klamra ze spółką ukradli nam bardzo niezbędny czas i nadzieję.
Klamra jaki piłkarz taki działacz..........
Waluś
kumaty

Postprzez Tomowitz 2007-06-25, 4:03 pm

"Parodia i tyle. Kupili klub a nie chcą na niego łożyć kasy. Może to zrobili tylko dla szumu wokół swojej firemki?"

A nie mówiłem? znaczy się pisałem? Od razu mi to cuchnęło a niepoprawni optymiści zjebywali narzekających. Jednak znowu smutna racja po naszej stronie. Nie wierzę, że nagle się wystraszyli. Jakby kurna przed tygodniem była o wiele lepsza sytuacja, myślałby kto.

Mam nadzieję, że zamiast reklamy tym zagraniem popsują sobie PR i będą mało wiarygodnym partnerem handlowym. ch** im w dupę.
Ostatnio edytowano 2007-06-25, 4:04 pm przez Tomowitz, łącznie edytowano 1 raz
Tomowitz

Postprzez tiktak 2007-06-25, 4:03 pm

A taka gieksa pozyskała KHW. Możemy zacząć obstawiać, kto pierwszy z wędrownych jasiów uda się w tym kierunku.
Zagrali se równo ..... (i aż przykro kończyć)
tiktak

Postprzez Tomowitz 2007-06-25, 4:06 pm

No my raczej na sponsoring kopalni "Kzaimierz-Juliusz" nie mamy co liczyć :) to kto ma w końcu akcje Zagłębia?
Tomowitz

Postprzez koniu1906 2007-06-25, 4:06 pm

Ja mam za daleko ale wy rozjebcie temu kozaczkowi te okularki na ryju. Co on sobie mysli zero respektu dla nas kibicow dla klubu. Opowiadal bajki o 7mln budzecie a my ich sluchalismy jak dzieci przed spaniem. Oj nie chcial bym go teraz spotkac do chwili az nie ochlone WIERZYMY PANOWIE WIERZYMY WKONCU WIARA KTORA PRZETYRWALA TO MY!!!!!!
koniu1906

Postprzez viking 2007-06-25, 4:08 pm

kurna szlag mnie trafia - nawet pisać się nie chce do tego jeżłei rzeczywiście Yara miała przyjechać na rozmowy to skutecznie jej to uniemożliwili .....odebrałbym to nawet jak sabotaż sportowy .........

Taka Wisła traci sponsora ale w jakich warunkach i chociaż styl jest w prasie konkretny a u nas piaskownica kto powazny wejdzie z kasa do takiej niepoważnej spółki :(

http://www.90minut.pl/news.php?id=576469
viking

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna