......
pomyliłem forum :lol:
Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52
adas napisał(a):Wybacz abyśmy umieszczali link do strony, która nawołuje do bojkotu.bua napisał(a):Dziękujemy za usunięcie linka do strony Ultras....Pozdrowienia od grupy UZ'05 ..serwis mial byc kibiców a nie klubu
Banować nie mam zamiaru bo jeszcze nic nie zrobiłeś. My naważyliśmy piwa? Proszę Cię, nie rozśmieszaj mnie. Najwięcej do powiedzenia mieli Ci, którzy guzik robili. Cała mentalność. Nagadać się, ponarzekać a dupy nie ruszyć aby coś zrobić. Najważniejsze, że macie swojego wodza Wojtka, w którego słowa wierzycie bez opamiętania, a prawda jest taka, że gdyby na jego miejscu była inna osoba, wiele problemów nie miało by miejsca. Piwo się chętnie jednak napije i uwierz, kaca mieć na pewno nie będę. Stało się to co się stało a czym wódz Wojtek groził od dawna chcąc mieć wpływy we wszystkim.bua napisał(a):adas napisał(a):Wybacz abyśmy umieszczali link do strony, która nawołuje do bojkotu.bua napisał(a):Dziękujemy za usunięcie linka do strony Ultras....Pozdrowienia od grupy UZ'05 ..serwis mial byc kibiców a nie klubu
Z dupy się to nie wzieło....naważyliscie sobie piwa to terez je sobie sami pijcie...oby kac był niedozniesienia...mozesz mnei zbanowac jak Ci to sprawi przyjemnosc
Więc śpieszę z wytłumaczenie. Asja za podpis natomiast Kikut za nawoływanie do bojkotu.Puzon napisał(a):A ja mam pytanie. A mianowicie czemu większość byłych modów (chyba tylko oprócz mnie) została zbanowana? Niektóre przypadki rozumiem, ale np. co zrobiła Asja, albo Kikut oprócz tego że zrezygnowali z funkcji?
adas napisał(a): Najważniejsze, że macie swojego wodza Wojtka, w którego słowa wierzycie bez opamiętania, a prawda jest taka, że gdyby na jego miejscu była inna osoba, wiele problemów nie miało by miejsca..
To dodam Ci jeszcze, że nigdy nie właziłem ani nie ulegałem nikomu i stąd jest problem bo Wy byście chcieli zawładnąć tym serwisem.bua napisał(a):adas napisał(a): Najważniejsze, że macie swojego wodza Wojtka, w którego słowa wierzycie bez opamiętania, a prawda jest taka, że gdyby na jego miejscu była inna osoba, wiele problemów nie miało by miejsca..
Nie wydaje mi sie aby Wojtek miał taką moc i mogł mna kierowac....a prawda jest taka że gdyby na Twoim miejscu był ktos inny kto by nie wchodził do dupy niektórym osobą to by napewno było lepiej..takie moje zdanie
emdżej napisał(a):Jak to wygodnie i łatwo wypisywać coś o czym się nie ma pojęcia? Prawda bua?
Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników