Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Czy moze ktos ma wiedze kiedy zacznie grac nasz jedyny
napastnik - FOLC ?
To ustawienie z jednym napadziorem to chyba wprawki na mecze
wyjazdowe.
Pozdrawiam
Tadeusz
Przemek26 napisał(a):Wynik nie odzwierciedla gry. W pierwszej połowie Zagłębie grał bardzo dobrze, dośrodkowania , prostopadłe piłki wszytko to wychodziło ,brakowało nogi lub głowy która dobiła by te piłki.
kododo napisał(a):MOŻNA PRZEGAĆ NAWET Z KOZIĄ DUPĄ ALE NIE Z HANYSAMI Z KASTOWIC MAM DOŁA I TEGO IM NIE WYBACZE I O TYM ŻE MIELI PRZRWAGE GÓWNO MNIE OBCHODZI BO POWINI ICH OGRAĆ GDZIE TE AMBICJE GDZIE TE ASPIRACJE I GDZIE TEN SZAACUNEK DO KIBICÓW A TAK DŁUGO CZEKAŁEM ŻE IM ODPŁACIMY ZA TE WSZYSTKIE NAPINKI ZAŁĘBIE PONAD WSZYSTKO IDĘ NA MECZ Z PIASTEM I MAM NADZIEJE ŻE ZAGRACIE NARESZSICIE DLA KIBICÓW
Słuchaj gościu wyluzuj ja jestem kibicem GieKSy i powiem ci tylko jedno nie ma co martwic sie sparingami,one są od tego żeby sprawdzac i eksperymentowac, lepiej jak Dworczak robi to w sparingach a nie jak zacznie sie liga.A propos hanysów to jestem Hanysem z krwi i kości i w poniedziałek bede pracował z chłopakami ze Sosnowca i wierz mi nie bedzie napinki!!! Wypijemy flaszke albo dwie.Pozdrowienia dla ekipy z Niwki!!!! W MOIM SERCU TYLKO GKS!!!!kododo napisał(a):MOŻNA PRZEGAĆ NAWET Z KOZIĄ DUPĄ ALE NIE Z HANYSAMI Z KASTOWIC MAM DOŁA I TEGO IM NIE WYBACZE I O TYM ŻE MIELI PRZRWAGE GÓWNO MNIE OBCHODZI BO POWINI ICH OGRAĆ GDZIE TE AMBICJE GDZIE TE ASPIRACJE I GDZIE TEN SZAACUNEK DO KIBICÓW A TAK DŁUGO CZEKAŁEM ŻE IM ODPŁACIMY ZA TE WSZYSTKIE NAPINKI ZAŁĘBIE PONAD WSZYSTKO IDĘ NA MECZ Z PIASTEM I MAM NADZIEJE ŻE ZAGRACIE NARESZSICIE DLA KIBICÓW
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników