Last_Man_Standing napisał(a):Wiem, wiem. I na dobre i złe zawsze Zagłębie... ale....
Kiedy grają o 5-8 ?
II RUNDA 5-8 : 23, 25 lutego, 2, 4, 9 marca 2007
III RUNDA 5-8 : 16, 18, 20 marca 2007
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52, kierat, BrzydaL
^m@rcin^ napisał(a):Last_Man_Standing napisał(a):Wiem, wiem. I na dobre i złe zawsze Zagłębie... ale....
Kiedy grają o 5-8 ?
II RUNDA 5-8 : 23, 25 lutego, 2, 4, 9 marca 2007
III RUNDA 5-8 : 16, 18, 20 marca 2007
bankier napisał(a):oby nie była to czcza gadanina - niestety jutrzejsze spotkanie urasta do rangi najważniejszego meczu sezonu! wiele już zawodnicy zrobili w rozgrywkach sezonu ad 2006/2007 - jednak wynik PO decyduje jak będą postrzegani przez kibiców!
ps. co ja k.... piszę! obyśmy mogli się spotkac w niedzielę na Zimowym! oczywiście przy okazji meczu z Podhalem - 8)
Walkę o zwycięstwo zapowiadają też hokeiści i działacze Zagłębia. - Ja wiary nie straciłem. Możemy jeszcze odwrócić losy rywalizacji - przekonuje wiceprezes Adam Bernat. W czasie przerwy w klubie było nerwowo. Siedmiu zawodnikom grozi obniżenie kontraktów o 20 procent. Jednemu (prawdopodobnie Jackowi Rutkowskiemu) nawet rozwiązanie umowy. Kary przestaną straszyć, jeżeli rywalizacja wróci w niedzielę do Sosnowca... Zagłębie ma zagrać w najsilniejszym składzie, z przeziębieniem zmagał się ostatnio tylko Marcin Kozłowski.
Darian napisał(a):Mnie ciekawi to czy przeciwko nam zagra Jarosław Różański :?: W ostatnim meczu w turnieju EIHC nie wystąpił i zakończyło się nie dość że porażką, to jeszcze Polska nie strzeliła ani jednej bramki rywalom. Tak więc dużo będzie zależało, czy ten gracz wystąpi w meczu z Zagłębiem?
Zdaje sobie jednak sprawę, że od niedzieli upłyneło sporo czasu, i jeżeli nawet Różański był chory, to na mecz z nami powinien być gotowy. Co innego jeżeli Różanski nabawił się jakiego urazu,czy też kontuzji. To by zmieniało kolej rzeczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników