Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez emdżej 2007-02-10, 1:58 pm

Oziębała i Prymula....powiem krótko: klasa! Młodzi napastnicy, z których będzie jeszcze spora pociecha.
emdżej

Postprzez rossoneri 2007-02-10, 2:16 pm

nic dodac, ciesze sie, ze moje przypuszczenia co do Prymuli sie potwierdzaja, bo coniektorzy robili z niego sprintera i jezdzca bez glowy, a okazuje sie ,ze bedziemy miec z niego duzo radosci i mysle, ze Oziebala tez podpisze znami kontrakt i jeszcze tylko ta lewa strona za Bartka i nie powinno byc zle
rossoneri

Postprzez Lukasch89 2007-02-12, 3:44 pm

Trudno będzie zastąpic Chwalibogowskiego :? Prawda jest taka, że zawsze wiedział co ma robic i robił to perfekcyjnie, miał dośc mało błędów. Poza tym jego technika i sama obecnośc na boisku, moim zdaniem, dobrze wpływały na morale piłkarzy.

A co do samych sparingów to jestem zadowolony z wyników, tylko ten jeden z Widzewem jakoś nie pasuje do reszty :?
Lukasch89

Postprzez Sir 2007-02-12, 11:16 pm

Lukasch89 napisał(a):Trudno będzie zastąpic Chwalibogowskiego :? Prawda jest taka, że zawsze wiedział co ma robic i robił to perfekcyjnie, miał dośc mało błędów. Poza tym jego technika i sama obecnośc na boisku, moim zdaniem, dobrze wpływały na morale piłkarzy.

A co do samych sparingów to jestem zadowolony z wyników, tylko ten jeden z Widzewem jakoś nie pasuje do reszty :?

Nie rób z Bartka drugiego Crisa Ronaldo...

Owszem był bardzo syzbki..ale czasami bez głowy...i do tego wiele wrzutekw meczu miał nieudanych...
Sir

Postprzez Przemek26 2007-02-12, 11:38 pm

Pomocnik Zagłębia Sosnowiec doznał urazu podczas sobotniego sparingu z Odrą Opole

Kontuzja wyglądała na bardzo poważną, były obawy, że Lachowski zerwał wiązadła w kolanie.

- Obejrzałem całą akcję na wideo i rzeczywiście wyglądało to koszmarnie. Noga nienaturalnie skręcona, ja zwijam się z bólu. Gdy poczułem to kłucie, to myślałem, że już po mnie - mówi zawodnik.

Na szczęście po badaniach okazało się, że nie jest tak źle. - Kolano mam skręcone, a wiązadła tylko naciągnięte [gdyby były zerwane, Lachowski nie zagrałby w rundzie wiosennej - przyp. red.]. Uratowało mnie to, że noga była w powietrzu. No i jeszcze silne mięśnie i... krzywe nogi - uśmiecha się.

- Lekarze mówią, że za trzy tygodnie powinienem wrócić do zajęć. Teoretycznie jest szansa, że będę gotowy do gry na pierwszy mecz z Piastem Gliwice (10 marca), ale to tylko teoretycznie, bo przecież będę miał zaległości w treningu - dodaje.

Pomimo urazu piłkarz wyjedzie z zespołem na rozpoczynające się w czwartek zgrupowanie w Dzierżoniowie. - Będę miał profesjonalną opiekę, odżywianie. Na spokojnie będę sobie realizował indywidualny plan treningów. W kolano mam też dostawać zastrzyki, a przecież sam sobie tego nie zrobię - rozkłada ręce Lachowski, który wczoraj miał wolne.

Przemek26

Postprzez Crespo 2007-02-13, 5:39 pm

jedzie ktos jutro na spar ?
Crespo
Znawca Herbów

Postprzez mezo 2007-02-13, 8:25 pm

Dzis Zagłębie mialo trening na bocznym boisku Sarmacji Bedzin.
Oziebała na +.
Jedno mnie zastanawia. Po jaka cholere jezdza na sparingi do Chorzowa zamiast grac na rownie dobrym jak te w CHorzowie boisku w Będzinie ??
mezo

Postprzez WOJTEK 2007-02-13, 8:26 pm

Bo może inni WOLĄ grać w Chorzowie ??
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Grzegorz 2007-02-13, 8:36 pm

Crespo napisał(a):jedzie ktos jutro na spar ?

Ja jade
Grzegorz

Postprzez Głos Rozsądku 2007-02-13, 8:40 pm

mezo napisał(a):Dzis Zagłębie mialo trening na bocznym boisku Sarmacji Bedzin.
Oziebała na +.
Jedno mnie zastanawia. Po jaka cholere jezdza na sparingi do Chorzowa zamiast grac na rownie dobrym jak te w CHorzowie boisku w Będzinie ??

Chyba nie widziałeś boiska w Chorzowie, skoro tak piszesz.
W Będzinie boisko jest wąskie i praktycznie nie da się grać żadnych akcji skrzydłami, a w Chorzowie jest o jakieś 10 metrów szersze i tam gra wygląda już znacznie lepiej.
Głos Rozsądku

o Będzinie

Postprzez Blajpios 2007-02-13, 8:59 pm

WOJTEK napisał(a):Bo może inni WOLĄ grać w Chorzowie ??

To może - niech "zawolą" w Będzinie? Może taki nacisk lekki zastosować mógłby Zagłębiowski klub, by w Zagłębiu zagrali? Zaś nie są to jakieś Reale Madryd, czy choćby Wisła Kraków, Legia i inne mocne firmy, tylko Stalowa Wola, Lechia, Polonia; nota bene, być może tak samo jak ci drugoligowcy, tak i wspomniane firmy Iligowe nie miałyby wielkiej różnice w kilometrach drogi... Nie jest to oczywiście rzecz "najpierwszorzędniejsza", niemniej, czy jakaś próba "trzymania się Zagłębia" w ogóle była?
Blajpios

Postprzez MrCricket 2007-02-13, 9:24 pm

Grają w Chorzowie, bo to bardziej neutralny grunt, a poza tym w Będzinie temu boisku rzeczywiście brakuje trochę szerokości.
MrCricket

OK!

Postprzez Blajpios 2007-02-13, 9:47 pm

MrCricket napisał(a):Grają w Chorzowie, bo to bardziej neutralny grunt, a poza tym w Będzinie temu boisku rzeczywiście brakuje trochę szerokości.

Dzięki, to jest jakieś sensowne wytłumaczenie.
Blajpios

Postprzez sprzedawca_cebuli 2007-02-13, 10:01 pm

a Zaglebie to Real i inni beda sie pod nas ustawiac tak?
sprzedawca_cebuli

Re: o Będzinie

Postprzez WOJTEK 2007-02-13, 10:48 pm

Blajpios napisał(a):
WOJTEK napisał(a):Bo może inni WOLĄ grać w Chorzowie ??

To może - niech "zawolą" w Będzinie? Może taki nacisk lekki zastosować mógłby Zagłębiowski klub, by w Zagłębiu zagrali? Zaś nie są to jakieś Reale Madryd, czy choćby Wisła Kraków, Legia i inne mocne firmy, tylko Stalowa Wola, Lechia, Polonia; nota bene, być może tak samo jak ci drugoligowcy, tak i wspomniane firmy Iligowe nie miałyby wielkiej różnice w kilometrach drogi... Nie jest to oczywiście rzecz "najpierwszorzędniejsza", niemniej, czy jakaś próba "trzymania się Zagłębia" w ogóle była?
Czy Ty aby nie przesadzasz?? Zaczynam się Ciebie bać. Wszędzie szukasz antyzagłębiowskiego spisku. :shock: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak