Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
HrabiaZąbek napisał(a):A jaki wogóle był wynik tej potyczki z Arabami?
rossoneri napisał(a):mecz slabiutki Folc na plus przewyzsza pozostalych napastnikow Pach lepszy od Lachy Kosciukiewicz gral na nie swojej poozycji ale pozytywnie Berensztajn co dojscie do pilki to poezja Piatkowski technicznie dobry ale do Skrzypka mu daleko Wierzchowski nie mial wiele do roboty ogolnie gra niezbyt optymistyczna jak na 10 dni przed liga i bedzie powazny problem z awansem
olo69 napisał(a):jednym zdaniem, + dla zawodnika nr 15 to chyba Piątkowski, minus dla Pacha za rozgrywanie piłki tylko lewą stroną
rossoneri napisał(a): ogolnie gra niezbyt optymistyczna jak na 10 dni przed liga i bedzie powazny problem z awansem
no to przepraszam może było przy 2 czy 3 sytuacjach troche nieporadności w obronie i jak juz napisałem Zuban bładził ale pomoc rajdy Piątkowskiego bezpośrednie piłki Berka czy niezłe podania Pacha czyli cos czego dawno nie było widać na Ludowym to chyba bylismy na innym meczu. Lacha nie tak błyskotliwy jak zawsze. Teraz jest Berek, Piatkowski Pach wiec Lacha bedzie miał ciut inne zadania niz zwykle zresztą 2 krotnie niezła interwencja w obronie i strzał w ataku także grał od bramki do bramki i wg mnie wypadł dobrze. Nie wiem jak zmiennincy bo jak wcześniej napisałem oglądałem tylko I połowę ale to co widziałem przy tym skwarze to dla mnie dobra robota.zewemmecz slabiutki (...) ogolnie gra niezbyt optymistyczna jak na 10 dni przed liga i bedzie powazny problem z awansem
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak