Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez olo69 2006-07-19, 6:01 pm

jednym zdaniem, + dla zawodnika nr 15 to chyba Piątkowski, minus dla Pacha za rozgrywanie piłki tylko lewą stroną
olo69

Postprzez HrabiaZąbek 2006-07-19, 6:04 pm

A jaki wogóle był wynik tej potyczki z Arabami?
HrabiaZąbek

Postprzez mezo 2006-07-19, 6:09 pm

HrabiaZąbek napisał(a):A jaki wogóle był wynik tej potyczki z Arabami?

heh nie z Arabami tylko z Algierami.. 3:0 dla nas po 3 bramkach M. Folca.
mezo

Postprzez RaRy 2006-07-19, 6:09 pm

HrabiaZąbek napisał(a):A jaki wogóle był wynik tej potyczki z Arabami?

a tak trudno wejsc na 90.minut?? :/

http://www.90minut.pl/sparing.php?id=4386
RaRy
Adventure Group

Postprzez HrabiaZąbek 2006-07-19, 6:11 pm

dzięki za odpowiedź

Rary :arrow: nietrudno, ale od czego jest forum?
mezo :arrow: Algierczycy to też Arabowie
Ostatnio edytowano 2006-07-19, 6:18 pm przez HrabiaZąbek, łącznie edytowano 1 raz
HrabiaZąbek

Postprzez rossoneri 2006-07-19, 6:20 pm

mecz slabiutki Folc na plus przewyzsza pozostalych napastnikow Pach lepszy od Lachy Kosciukiewicz gral na nie swojej poozycji ale pozytywnie Berensztajn co dojscie do pilki to poezja Piatkowski technicznie dobry ale do Skrzypka mu daleko Wierzchowski nie mial wiele do roboty ogolnie gra niezbyt optymistyczna jak na 10 dni przed liga i bedzie powazny problem z awansem
rossoneri

Postprzez Przemek26 2006-07-19, 6:20 pm

Wynik dobry brawo dla Folca.
sporo prostopadłych piłek, nieźle Piatkowski, Zuban błądził po boisku. W pierwszej połowie miomo że obrona nie miała co do roboty ale jak juz cos sie działo to wygladało to kiepsko. Mówię o pierwszej połowie bo na II byłem nie obecny.
Przemek26

Postprzez WOJTEK 2006-07-19, 6:37 pm

rossoneri napisał(a):mecz slabiutki Folc na plus przewyzsza pozostalych napastnikow Pach lepszy od Lachy Kosciukiewicz gral na nie swojej poozycji ale pozytywnie Berensztajn co dojscie do pilki to poezja Piatkowski technicznie dobry ale do Skrzypka mu daleko Wierzchowski nie mial wiele do roboty ogolnie gra niezbyt optymistyczna jak na 10 dni przed liga i bedzie powazny problem z awansem

Już się zaczyna. Znawcy i eksperci dziś wiedzą jakie mejsce zajmie Zagłębie na początku czerwca 2007. Rossoneri - przyłóż lodu bo najwyraźniej dzisiejsze słońce uszkodziło Ci mózg.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez CharoN^ 2006-07-19, 7:21 pm

Mecz słabiutki? A czego co poniektórzy oczekiwali po wzmocnieniach? Barcelony? Italii... Nie wytrzymam... Sparing, chłopaki walczą, 3:0 z naprawdę dobrym zespołem i źle. Jak awansujemy też będzie źle, bo 70 pkt a nie 72.

Dobry mecz wielu zawodników. Obrona dobrze, chociaż krycie w pewnych momentach było naprawde wakacyjne. Pomocnicy +, Lacha wg. mnie dobrze, Berek również (podobnie pozostali). Folc dziś lepszy od Zubana, ale w napadzie różnie to bywa, poprostu był dziś w lepszej dyspozycji. Ogólnie jestem zadowolony z tego co obejrzałem, warto było przyjść.

ps. Jeszcze jedno wtrące, ja jestem ciekawe czego niektórzy oczekują od Lachy. Również twierdzę, że stać go na więcej, ale nie w każdym meczu musi być pierwszoplanową postacią. 3-ligowe boiska to co innego niż zaplecze ekstraklasy, tam wyróżnia się wielu zawodników, którzy w II lidze mogą grzać ławe. Lachowski jest pewniakiem w składzie, a ja stwierdzam to nie zważając na sympatie do niego, tylko na obiektywną opinie.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez mlody1906 2006-07-19, 7:22 pm

olo69 napisał(a):jednym zdaniem, + dla zawodnika nr 15 to chyba Piątkowski, minus dla Pacha za rozgrywanie piłki tylko lewą stroną

Pach gral na lewa strone bo tam byl cien :)
Tak samo w 1.polowie kiedy wiekszosc akcji szla prawa strona. W pierwszych 45 minutach lewa strona byla chyba tylko jedna akcja ofensywna - i od razu bylo widac jak Bartek jest potrzebny na tej pozycji, jego dynamiczne wejscie i pada gol. (nie wiem czy tam nie bylo spalonego - siedzialem bo zlym katem by oceniac)
mlody1906
Adventure Group

Postprzez Tomasz49 2006-07-19, 7:32 pm

Podobał mi sie Piątkowski będzie z niego pożytek. Folc bardzo skuteczny , oby tak w lidze. Obrona jeszcze nie zgrana ale to tylko kwestia czasu. Wierzchowski chyba jeszcze nie czuje się dobrze, brakuje mu gry. Pomoc to siła, NARESZCIE! Nie ma gry " na aferę ". Drużyna podoba mi się. Teraz idziemy do OE! Krytykom przypominam że w takim upale to się nic nie chce a co dopiero grać w piłkę!
Tomasz49

Postprzez emdżej 2006-07-19, 7:42 pm

rossoneri napisał(a): ogolnie gra niezbyt optymistyczna jak na 10 dni przed liga i bedzie powazny problem z awansem

No to tym zdaniem mnie rozłożyłeś na łopatki. Widziałeś jeden sparing toczony w upale z nieznanym rywalem i już wyciągnałeś wniosek o awansie. Moje gratulacje.

Ja jestem zadowolony bo naprawdę mimo wszystko pokazali trochę dobrej piłki i gra w środku pola układała się bardzo dobrze. Tak trzymać
emdżej

Postprzez Przemek26 2006-07-19, 7:52 pm

Nie no jak czytam takie brednie ze
mecz slabiutki (...) ogolnie gra niezbyt optymistyczna jak na 10 dni przed liga i bedzie powazny problem z awansem
no to przepraszam może było przy 2 czy 3 sytuacjach troche nieporadności w obronie i jak juz napisałem Zuban bładził ale pomoc rajdy Piątkowskiego bezpośrednie piłki Berka czy niezłe podania Pacha czyli cos czego dawno nie było widać na Ludowym to chyba bylismy na innym meczu. Lacha nie tak błyskotliwy jak zawsze. Teraz jest Berek, Piatkowski Pach wiec Lacha bedzie miał ciut inne zadania niz zwykle zresztą 2 krotnie niezła interwencja w obronie i strzał w ataku także grał od bramki do bramki i wg mnie wypadł dobrze. Nie wiem jak zmiennincy bo jak wcześniej napisałem oglądałem tylko I połowę ale to co widziałem przy tym skwarze to dla mnie dobra robota.zewem
A propo . Kiedy bedzie wiadomo co do sparingu z Widzewem?

Miejmy nadzieje że uraz Marcina Folca nie jest na tyle groźny żeby wyeliminował go juz na początku sezonu.
Przemek26

Postprzez adas 2006-07-19, 8:30 pm

Przemek26 napisał(a):A propo . Kiedy bedzie wiadomo co do sparingu z Widzewem?
JUŻ MASZ INFO NA GŁÓWNEJ
adas

Postprzez MrCricket 2006-07-19, 8:35 pm

Rywale bardzo dominowali nad nami wyszkoleniem technicznym, ale byli zbyt słabi fizycznie, przez co większość starć, wślizgów i pojedynków główkowych wygrywaliśmy.
Jeśli chodzi o nowych grajków to zaryzykuje swoje opinie na podstawie tego co zobaczyłem, chociaż wiem że to niezbyt obiektywne:
Wierzchowski- nie miał wiele okazji do wykazania się, ale sprawia wrażenie pewnego swoich umiejętności i niech to pokaze w lidze.
Kościukiewicz-twardy jak skała, w powietrzu będzie przydatny, dobrze przeszkadza przeciwnikom. Na pewno większy pożytek będzie z niego niż z Butryna
Berensztajn- jak zwykle groźny przy stałych fragmentach (super strzał z ponad 30 metrów), dużo widzi na boisku, niewiele biega, w destrukcji bardzo słaby.
Piątkowski- technicznie przyzwoity, myśli na boisku, ale mógłby być trochę szybszy.
Pach-mile zaskoczony nim jestem, taka lepsza wersja Chylaszka, wszechstronny, ale w 1 składzie może braknąć dla niego miejsca.
Folc- wykonał co do niego należało, piłka go szuka w polu karnym, chociaż wirtuozem techniki czy szybkości nawet jak na 2 ligę to on nie jest.

P.S. Opiniami rossoneri nie przejmujcie się, to wieczny malkontent i narzekacz :wink:
MrCricket

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna