Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
WOJTEK napisał(a):Ja myślę, że zlecimy.
k***a, remis i już panika. I to w sparingu w upale afrykańskim. Niech jeden z drugim, płaczki, wyjdzie na murawę i pobiega 90 minut. Już nawet śmieszni nie jesteście.
Socio napisał(a): Ludzie dajcie sobie troche luzu. Forme druzyny mozna oceniac w ostatnim tygodniu przed liga, no i na meczu z Piastem.
Codino napisał(a):ale pieprzycie o tym 4-5-1, a że Janas, a że Zieliński, a to, a tamto. To ja moze przypomnę, że obie drużyny grające w finale MŚ takim systemem właśnie grały. Nie system jest ważny tylko jego wykonanie!
mlody1906 napisał(a):Codino napisał(a):ale pieprzycie o tym 4-5-1, a że Janas, a że Zieliński, a to, a tamto. To ja moze przypomnę, że obie drużyny grające w finale MŚ takim systemem właśnie grały. Nie system jest ważny tylko jego wykonanie!
Zanim cos napiszesz to pomysl! Przeciez napisalem wyraznie, ze jak nie ma odpowiednich zawodnikow w druzynie to po co walkowac taktyke na sile? :roll: Druzyny, ktore wymieniles maja odpowiednich zawodnikow do takiej taktyki! Wysocy egzekutorzy (Henry, Toni) natomiast w Zaglebiu jest tylko wysoki ale nie egzekutor.
Codino napisał(a):Już wiesz, że nie mamy wykonawców, chociaż nawet nie widziałeś jak się ten system sprawdza. Henry, Toni to są piłkarze przygotowani do gry w największej imprezie świata, a nam chyba jednak wystarczą troche słabsi, co :lol: ?
Dwa rozegrane sparingi nazywasz wałkowaniem taktyki na siłę? No gratuluję.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników