WOJTEK napisał(a):Mam tak samo w kilku tematach. :roll:
Kilkudzisięciu. Spowodowane jest to ( phpBB2?) nadmierną ilością postów, i małą przepustowością serwera. System się gubi przy 120 stronach !
Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52
WOJTEK napisał(a):Mam tak samo w kilku tematach. :roll:
Mylisz się. Przepustowość serwera nie ma tu nic do rzeczy. Zresztą serwer mamy dość wypasiony. Problem tkwił zupełnie w czymś innym. Jakiś czas temu kasowane było spam booty, które się już wcześniej zarejstrowały na forum, a które napisały wiadomość w każdym z tych tematów. Dzięki uprzejmości ksaqa wszystko powinno już działać.Last_Man_Standing napisał(a):WOJTEK napisał(a):Mam tak samo w kilku tematach. :roll:
Kilkudzisięciu. Spowodowane jest to ( phpBB2?) nadmierną ilością postów, i małą przepustowością serwera. System się gubi przy 120 stronach !
Wprawdzie nie ja to pisałem, ale jeśli już chcesz kogoś poprawiać i wymądrzać się to rób to poprawnie. Gliwiczanom piszemy z małej, chyba że na początku zdania.Sebastian napisał(a):Znalazłem dwa błędy w zapowiedzi meczu z Piastem. Po pierwsze "gliwiczanom" piszemy z dużej litery, a po drugie przed literką "a" stawiamy przecinek. Jeżeli ktoś zabiera się za "dziennikarstwo" to wypadałoby, żeby najpierw zaznajomił się z podstawowymi zasadami ortografii. :roll:
adas napisał(a):Wprawdzie nie ja to pisałem, ale jeśli już chcesz kogoś poprawiać i wymądrzać się to rób to poprawnie. Gliwiczanom piszemy z małej, chyba że na początku zdania.Sebastian napisał(a):Znalazłem dwa błędy w zapowiedzi meczu z Piastem. Po pierwsze "gliwiczanom" piszemy z dużej litery, a po drugie przed literką "a" stawiamy przecinek. Jeżeli ktoś zabiera się za "dziennikarstwo" to wypadałoby, żeby najpierw zaznajomił się z podstawowymi zasadami ortografii. :roll:
Sebastian napisał(a):adas napisał(a):Wprawdzie nie ja to pisałem, ale jeśli już chcesz kogoś poprawiać i wymądrzać się to rób to poprawnie. Gliwiczanom piszemy z małej, chyba że na początku zdania.Sebastian napisał(a):Znalazłem dwa błędy w zapowiedzi meczu z Piastem. Po pierwsze "gliwiczanom" piszemy z dużej litery, a po drugie przed literką "a" stawiamy przecinek. Jeżeli ktoś zabiera się za "dziennikarstwo" to wypadałoby, żeby najpierw zaznajomił się z podstawowymi zasadami ortografii. :roll:
Racja. Fau paux z mojej strony.
Niemniej jednak to nie ja jestem "wielkim dziennikarzem" i błędy mogą mi się przytrafiać, w przeciwieństwie do was. Przed wrzuceniem tekstu na stronę, proponuje skorzystanie z worda 8)
adas napisał(a):
Po pierwsze pisze się faux pas, jeśli już chcesz używać obcojęzycznych zwrotów
adas napisał(a): po drugie "wielkim dziennikarzem" nikt z nas się nie uważa.
Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników