Czuję się tu bardzo dobrze i nie chcę się z tąd ruszać. Wierze, że Zagłębie awansuje do I ligi a ja chcę w tym uczestniczyć.
Z kond? 8)
Ort., lepiej szybko poprawcie:P
Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52
the djinn napisał(a):powiększyć komunikat o wyjeździe do Opola, zdecydowanie jest za mały ledwo go widać !
YOOSHKY napisał(a):Nie wiem czy to nie bug w Operze. Do odświezania uzywa się odpowiedniego meta w nagłówku. Sprawdz inną (wyższą) wersję Opery.
Ze swojej strony zdecydowanie odradzam IE. Polecam FF. Sprawdzimy jeszcze skrypt relacji live czy poprawnie formatuje nagłówek.
GŁOS_PRAWDY napisał(a):błędem jest umieszczanie fragmentu tego szmatławca na stronie głównej. Najpierw WIELKIE oburzenia że tak a nie inaczej napisali o promocji piwa a teraz typowa "wazelina" i podpis "Fakt", zresztą ta informacja jest tak cenna że gdybym nie wiedział o niej to chyba bym się powiesił (oczywiście ironia).
GŁOS_PRAWDY napisał(a):Czemu nikt nie napisał o tym że ten cwel nie dał na specjala? że nie wywiązał się z obietnicy?
GŁOS_PRAWDY napisał(a):a oczywiście pismo z oburzeniem z klubu Adaś umiejętnie skopiował i wkleił, bo to tak k***a cenna informacja.
GŁOS_PRAWDY napisał(a):czasami mam wrażenie że jesteście pacynkami Rudego i wielkiej rodziny "ergom", nie wiem czy te wrażenia nie są słuszne.
Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników