Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
matrix napisał(a):Ludzie jestem z Sosnowca mam juz bilety na mecz do Jaworzna jade wlasnym samochodem i zostawiam go daleko poza stadionem na parkingu i na mecz dochodze sam i nie wiem jak mam przejsc na sektor legii aby wejs . Boje sie ze po drodze albo moge dostac wpierdol albo mnie zlapia PSY i nie wjede na sektor legii tylko beda mi kazac wejsc na sektor Szczakowianki. Jest jakis organizowany wyjazd z Sosnowca??? Odpiszcie!! Lub napiszcie co mam zrobić abym wszedl na sektor LEgii spokojnie z kibicami?
Warson napisał(a):A jak gdzie i kiedy jest zbiorka z Sosnowca na Mecz? I czy beda jakies burdy podczas drogi i czy ebdzie nas eskortowala policja? Odpisz!
Niewiem napisał(a):Ale czy bedzie nas eskortowala policja? Bo przeciez chyba nie bardzo bedzie ze se pojedziemy S-ką i bez policji ebdziemy chodzic wsrod kibicow Szczakowianki? Nie rozumie tego?
NHK12 napisał(a):frajerzy z jaworzna szykuja nowa flagę na mecz z Legia .flaga ma być czarno biała i napis zagłębie gołębie sosnowieckie psy . ma to byc odpowiedz na skasowane flagi. kurwy i kapusie.
FOREVER ZAGŁĘBIE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników