Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Tomano napisał(a):Jest taka sprawa ze ( az smiesznie o tym pisac) gdzies zapodziala nam sie nasza najladniejsza flafa "Wiara". Czy chlopaki z FB03 robia cos aby ja odnalezc? Nikt nam jej przeciez nie skroil wiec musi lezec u kogos w szafie albo pod łóżkiem :D Trzeba ja koniecznie odszukac bo nie daj Boze zobaczymy ja gdzies, kiedys do gory kołami... Wiara ma sie znalezc i kropka!!!!!!!!!!!
^m@rcin^ napisał(a):Tomano napisał(a):Jest taka sprawa ze ( az smiesznie o tym pisac) gdzies zapodziala nam sie nasza najladniejsza flafa "Wiara". Czy chlopaki z FB03 robia cos aby ja odnalezc? Nikt nam jej przeciez nie skroil wiec musi lezec u kogos w szafie albo pod łóżkiem :D Trzeba ja koniecznie odszukac bo nie daj Boze zobaczymy ja gdzies, kiedys do gory kołami... Wiara ma sie znalezc i kropka!!!!!!!!!!!
No szukamy i pytamy ale narazie nie przynosi to efektu :( Ostatni mecz na jakim byla to chyba mecz z Lechem w tamtej rundzie.
Wojna napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Tomano napisał(a):Jest taka sprawa ze ( az smiesznie o tym pisac) gdzies zapodziala nam sie nasza najladniejsza flafa "Wiara". Czy chlopaki z FB03 robia cos aby ja odnalezc? Nikt nam jej przeciez nie skroil wiec musi lezec u kogos w szafie albo pod łóżkiem :D Trzeba ja koniecznie odszukac bo nie daj Boze zobaczymy ja gdzies, kiedys do gory kołami... Wiara ma sie znalezc i kropka!!!!!!!!!!!
No szukamy i pytamy ale narazie nie przynosi to efektu :( Ostatni mecz na jakim byla to chyba mecz z Lechem w tamtej rundzie.
Jesienia 2002 W Opolu jeszcze była.Lech niebył ostatnim meczem na którym zawisła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników