Zagłębie - Pogoń Szczecin

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Zagłębie - Pogoń Szczecin

Postprzez dziubek_pl 2008-11-08, 10:12 pm

Przemyślenia po meczu z Pogonią.

Jak myślicie ... co z naszą zgodą jak sie Legioniści dowiedzą co sie działo w Sosnowcu ? ... bardzo mnie to zastanawia .
dziubek_pl

Re: Zagłębie - Pogoń Szczecin

Postprzez kaka1x 2008-11-08, 10:29 pm

A co ma być?Nic nie będzie!
I proszę adminów o zamknięcie tego tematu.Nara.
kaka1x

Postprzez flex 2008-11-08, 10:32 pm

Wręcz przeciwnie. Będę wdzięczny jeśli zajścia na trybunach będą komentowane na forum kibicowskim a nie piłkarskim.
flex
Administrator

Postprzez musztra 2008-11-08, 10:35 pm

Ty Dziubek pierdolnij się w łeb lepiej.
musztra

Postprzez Przemek26 2008-11-08, 10:36 pm

musztra napisał(a):Ty Dziubek pierdolnij się w łeb lepiej.

Konserwa po paprykarzu na dodatek :)
Przemek26

Postprzez jagiellonska_fun 2008-11-08, 10:37 pm

Jeśli ktoś po meczu znalazł plecak z kebabie (tzn. na pewno ktoś znalazł) i byłby tak dobry aby go zwrócić PW.
jagiellonska_fun

Postprzez Smazu 2008-11-08, 10:41 pm

to już chyba w 100% kosa ze śledziami zapewne...
Co zrobi Legia?....
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez zaglebie76 2008-11-08, 10:44 pm

Nie jestem specjalistą ,ale dla mnie akcja bez sensu - nieprzygotowana.Dzieciaki wbiegły na boisko żeby pokozaczyć.Zamiast zrobić konkretniejszy wjazd po meczu ,to tylko sprowadzili armatkę i więcej psów...
Żal.

Smazu - rozumiem że transparent paprykarzy (jak graliśmy u nich) ,to był przejaw ich miłości do nas ?
Dzisiejsze wydarzenia były w pewnym sensie konsekwencją tamtego...
zaglebie76

Postprzez Smazu 2008-11-08, 10:46 pm

Zwykle mówiło się nieoficjalnie o tym, ale po dzisiejszym to chyba już nikt nie ma wątpliwości...
Patrząc obiektywnie Pogoń mówiła , że nie mieli nic złego na myśli , ale teraz to już nikt nie zaprzeczy.
Smazu
Moderator

Postprzez Przemek26 2008-11-08, 10:49 pm

kaka1x napisał(a):To co się dzisiaj wydarzyło na Ludowym jest wielkim skandalem i niezależnie od wyniku ustalenia że zamieszki rozpętała Pogoń na pewno nam to nie pomoże i Zagłębia bardzo straci na swoim wizerunku!!!

Ja osobiście chodzę regularnie nie opuszczając żadnego meczy na Ludowym od meczu z Wisłą w ekstraklasie.Chodziłem na wszystkie mecze na Ludowym od meczu z Wisłą i nigdy czegoś takiego nie widziałem!
Przez te kilkadziesiąt meczy na które regularnie chodzę nie widziałem czegoś podobnego!
Zawsze kibice Zagłębia Sosnowiec kojarzyli mi się z potrafiącymi się zachować i kulturalnie dopingując kibicami.Sądziłem że jesteśmy jednymi z najlepszych kibiców w Polsce którzy w tak trudnych latach Zagłębia zajmowali się promocją meczy na mieście i w pewnym sensie marketingiem!Nie widziałem żadnej poważnej sprzeczki z policją.Po prostu wzór do naśladowania!

A teraz przez kilku skurwysynów ta opinia upadnie i wszyscy w Polsce będą myśleć jakimi to my jesteśmy okrutnymi kibicami!Cała praca ultrasów i kibiców którzy pracowali na wizerunek klubu po prostu upadła!

Mam nadzieje że zarząd podejmie odpowiednie kroki i nie mam tu na myśli zamykania stadionu dla publiczności tylko na sprawdzanie w jakiś sposób wszystkich kibiców!

A DO MECZU Z WISŁĄ W OE GDZIE BYŁEŚ :twisted: :twisted: :twisted:
Zmień forum i klub. :twisted: :twisted: :twisted:
Przemek26

Postprzez kaka1x 2008-11-08, 10:56 pm

Przemek26 napisał(a):
kaka1x napisał(a):To co się dzisiaj wydarzyło na Ludowym jest wielkim skandalem i niezależnie od wyniku ustalenia że zamieszki rozpętała Pogoń na pewno nam to nie pomoże i Zagłębia bardzo straci na swoim wizerunku!!!

Ja osobiście chodzę regularnie nie opuszczając żadnego meczy na Ludowym od meczu z Wisłą w ekstraklasie.Chodziłem na wszystkie mecze na Ludowym od meczu z Wisłą i nigdy czegoś takiego nie widziałem!
Przez te kilkadziesiąt meczy na które regularnie chodzę nie widziałem czegoś podobnego!
Zawsze kibice Zagłębia Sosnowiec kojarzyli mi się z potrafiącymi się zachować i kulturalnie dopingując kibicami.Sądziłem że jesteśmy jednymi z najlepszych kibiców w Polsce którzy w tak trudnych latach Zagłębia zajmowali się promocją meczy na mieście i w pewnym sensie marketingiem!Nie widziałem żadnej poważnej sprzeczki z policją.Po prostu wzór do naśladowania!

A teraz przez kilku skurwysynów ta opinia upadnie i wszyscy w Polsce będą myśleć jakimi to my jesteśmy okrutnymi kibicami!Cała praca ultrasów i kibiców którzy pracowali na wizerunek klubu po prostu upadła!

Mam nadzieje że zarząd podejmie odpowiednie kroki i nie mam tu na myśli zamykania stadionu dla publiczności tylko na sprawdzanie w jakiś sposób wszystkich kibiców!

A DO MECZU Z WISŁĄ W OE GDZIE BYŁEŚ :twisted: :twisted: :twisted:
Zmień forum i klub. :twisted: :twisted: :twisted:

Młody człowieku jestem już dość dorosły i nie wiem czy wiesz ale przez wszystkie lata byłem na emigracji i miałem tam taką pracę że do Polski przyjeżdżałem 2 razy w roku więc sam rozumiesz.
Chyba żeby liczyć jak chodziłem na mecze jak byłem dzieciakiem ale to nie było zbyt często.
kaka1x

Postprzez zaglebie76 2008-11-08, 11:08 pm

kaka1x - to się gościu faktycznie nachodziłeś.
Byłeś na kilkunastu meczach i zgrywasz znawcę :D.Czegoś takiego nie widziałeś ? Pochodzisz trochę dłużej ,to pewnie jeszcze nie raz zobaczysz.
Bo przecież do tej pory mieliśmy świetną opinię ,nasi kibice przeprowadzali staruszki przez pasy ,oddawali nerki potrzebującym ,w zimie dokarmiali dzikie zwierzęta itd.O czym Ty piszesz ???Jaki pozytywny wizerunek ???
Kibice w Polsce maja taki wizerunek jaki mają i jedna zadyma mniej czy więcej tego nie zmieni.Niedawno w Kato ,teraz u nas ,za tydzień czy dwa pewnie będzie dym gdzie indziej...
Jakoś PZPNowi nie wstyd wizerunku który mają...
zaglebie76

Postprzez dziubek_pl 2008-11-08, 11:09 pm

Ja jestem młody (16lat) od 4 sezonów chodze na wszystkie mecze .... wczesniej tylko ze starszym. I pierwszy raz widziałem cos takiego na zywo. Moze sie to wydac głupie ale lubie takie akcje, jest troszke andrenaliny.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH KIBICÓW !! ZAGŁĘBIE I BKS !! - takich braci sie nie traci !
dziubek_pl

Postprzez Smazu 2008-11-08, 11:18 pm

Jeszcze ktoś się chce spowiadać co przeżył? :-)
Skończcie to już... każdy kibic to chuligan dla opinii publicznej i nic tego nie zmieni.
Smazu
Moderator

Postprzez LaKi1906 2008-11-08, 11:36 pm

Panowie przestańcie się napinać i przezywać takim gadaniem czasu nie cofniecie i nie naprawicie tego co zrobiliście a kary i tak będą :redface: :redface: :redface: :twisted: :twisted: :twisted:
LaKi1906

Następna strona

Powrót do Kibice