Witam serdecznie. Trzeba w końcu poruszyć ten temat. Jak się domyslam jest już zapewne temat o młynie ale nie chce mi sie teraz grzebać. No więc tematem jest jak sama jego nazwa wskazuje młyn. To co się na nim w ostatnim czasie dzieje to jest paranoja. Chodzi mi głównie o doping. Chodzi mi o dwie rzeczy.
1) Niech na młynie siedzą osoby które naprawdę chcą być z drużyną przez cały mecz, nawet jakby 0-10 przegrywali. Na młynie powinny siedziec osoby które przez caly mecz będą śpiewać i dopingować. Jeśli komuś sie nie chce, to niech sobie siądzie tuż obok młyna za barierką, albo pod trybuną krytą. Nie można go zmuszać do kibicowania ale niech uprzejmie zejdzie z młyna.
2) Dajmy spokój z namawianiem do kibicowania tych co siedzą, głównie emerytów i starszych ludzi. Można oczywiście zaśpiewać cały stadion śpiewa z nami, ale nie mozna do nich krzyczeć żeby ruszali dupy i śpiewali. To bez sensu.
Naprawdę zacznijmy coś z tym robić, bo nie może być tak że atmosfera na naszym stadionie jest jak na jakiejś drużynie ze wsi z okręgówki. Bierzmy się za doping, nawet jeśli ma nas być i 500 na stadionie, pokażmy że jesteśmy z Zagłębiem na dobre i złe.