Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
WOJTEK napisał(a):NIE JEDZIEMY.KAŻDY KIBIC ZAGŁĘBIA ZOSTAJE W DOMU.JA SIĘ BOJĘ :shock: :shock: :shock: ALE JAK KTOŚ SIĘ PRZEŁAMIE TO PROPONUJĘ ROLKI,WROTKI LUB ROWER.ALE UWAŻAJCIE NA BRYNOWIE GRASUJE ZORGANIZOWANA GRUPA PRZESTĘPCZA "ZŁODZIEJE ROWERÓW".MOŻNA SPRÓBOWAĆ DOPŁYNĄĆ KAJAKIEM LUB ŁÓDKĄ.POZDRAWIAM WSZYSTKICH ODWAŻNIAKÓW.
TAKA ROLA NAJMĄDRZEJSZEGO.A TY ZA TO NIE BŁYSZCZYSZ MĄDROŚCIĄ.JA JESTEM ZAREJESTROWANY.HIHIHI[/b]JASIU napisał(a):wojtek czy ty zawsze musisz byc njamadrzejszy ?? czytam to forum na biezaca i ty zawsze masz jakies problemy wez sie pierdo**** w leb i bedzie spokoj. aha i zeby nie bylo ze nie jestem zarejestrowany.
JASIU napisał(a):wojtek czy ty zawsze musisz byc njamadrzejszy ?? czytam to forum na biezaca i ty zawsze masz jakies problemy wez sie pierdo**** w leb i bedzie spokoj. aha i zeby nie bylo ze nie jestem zarejestrowany.
POZA TYM TO MOGĘ CIEBIE W ŁEB PALNĄĆ ABYŚ SIĘ OBUDZIŁ.JASIU napisał(a):wojtek czy ty zawsze musisz byc njamadrzejszy ?? czytam to forum na biezaca i ty zawsze masz jakies problemy wez sie pierdo**** w leb i bedzie spokoj. aha i zeby nie bylo ze nie jestem zarejestrowany.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników