Zagłębie - Odra ??????

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Zagłębie - Odra ??????

Postprzez Diouf39 2003-05-05, 8:26 am

Rozmawiałem dzisiaj rano z zaprzyjażnionym policjantem na temat meczu
z Odra w Sosnowcu i jest kaszana. Moze się bowiem okazać że mecz ze względów bezpieczeństwa obejrzy tylko 4 tyś kibiców.Już po meczu z Piastem była chaja że na Ludowy przyszło za duzo ludzi ,siedzieli i stali wszedzie a w razie potrzeby nawet szybkiej ewakuacji nie można by przeprowadzić bo schody były zajęte a po meczu tylko 2 bramy otwarte.
Takie było stanowisko policji i władz Sosnowca do dnia dzisiejszego.
W tym tygodniu muszą zapaść decyzje ilu nas ten szlagier sobotni zobaczy. Jak coś wiecie to piszcie, każda wiadomość jest dobra.
STADION LUDOWY DO POWIĘKSZENIA PANIE RUDY I PANIE PREZYDENCIE SOSNOWCA - RUSZCIE DUPY.
Diouf39

Re: Zagłębie - Odra ??????

Postprzez ^m@rcin^ 2003-05-05, 8:29 am

Diouf39 napisał(a):Rozmawiałem dzisiaj rano z zaprzyjażnionym policjantem na temat meczu
z Odra w Sosnowcu i jest kaszana. Moze się bowiem okazać że mecz ze względów bezpieczeństwa obejrzy tylko 4 tyś kibiców.Już po meczu z Piastem była chaja że na Ludowy przyszło za duzo ludzi ,siedzieli i stali wszedzie a w razie potrzeby nawet szybkiej ewakuacji nie można by przeprowadzić bo schody były zajęte a po meczu tylko 2 bramy otwarte.
Takie było stanowisko policji i władz Sosnowca do dnia dzisiejszego.
W tym tygodniu muszą zapaść decyzje ilu nas ten szlagier sobotni zobaczy. Jak coś wiecie to piszcie, każda wiadomość jest dobra.
STADION LUDOWY DO POWIĘKSZENIA PANIE RUDY I PANIE PREZYDENCIE SOSNOWCA - RUSZCIE DUPY.

Co ma Rudy do stadionu ??? Raczej Panie Baczyński !!!
Jak nie wpuszcza wszytkich to dopiero bedzie awantura ja licze na 6000 !!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez krzywy 2003-05-05, 9:15 am

jak nie na "glowna" :wink: to niech wbijaja ludzi an sektor pod zegar ! to bedzie smieszne jesli zamnka bramy !!! niewyobrazam sobie tego ! musimy zrobic wszystko by kazdy chetny obejrzal kolejne zwyciestwo Zagłebia :!:
krzywy

Postprzez rados 2003-05-05, 10:34 am

Klubowi powinno zależeć na tym by na mecz przychodziło jak najwięcej ludzi (czyt.kasa z biletów).Tylko najpierw trzeba kibicom stworzyć warunki do oglądania spotkania.Nie może być tak że ludzie stoją na schodach bo nie ma już wolnych miejsc.
Wniosek:modernizacja Stadionu Ludowego jest konieczna.Pomyślcie o tym panowie prezesi bo po awansie ,który nastąpi w czerwcu tego roku
coraz więcel ludzi będzie chciało przychodzić na Ludowy.
rados
Zagłębiak

odra

Postprzez Gość 2003-05-05, 10:36 am

I tak wejda wszyscy !! Jak nie na bilety to z brama !
Gość

Postprzez Gość 2003-05-05, 10:47 am

A nie wydaje wam sie ze powinno obejrzec tyle ile jest siedzonek ?? i miejsc stojacych ?? ile razem jest miejsc ?? c*** ze na bialych slabo widac ale widac :P flagi sie nizej powiesi .. wejsc musza wszyscy bo innaczej bedzie kapa ... !
Gość

Postprzez Gość 2003-05-05, 10:47 am

A modernizacja jestem ZA .. ona jest potrzebna ! i to jak najszybciej ! Baczynski rusz cos !
Gość

CHWDP

Postprzez Franz 2003-05-05, 12:31 pm

Na ten mecz musimy wejść wszyscy i wspomóc dopingiem naszą drużynę. I nieważne co powie Policja. Jeżeli ilość krzesełek na stadionie jest za mała to można otworzyć dodatkowe sektory np. ten pod zegarem lub obok krytej. Tam nie ma krzesełek ale można zrobić tańsze bilety. Jednocześnie chciałbym zaapelować do wszystkich ludzi, którzy mogą zrobić coś w sprawie rozbudowy "Ludowego" (sponsorzy, mrs Baczyński, zarząd klubu, władze miasta itd). W perspektywie zbliżającego sie awansu do drugiej ligi na mecze Zagłębia zacznie chodzić coraz więcej kibiców. Uważam że trzeba szybko rozbudować stadion ponieważ na mecze z Arką, Crocovią, Śląskiem itd. napewno przyjdzie o wiele więcej fanów niż teraz. Modernizacja stadionu jest potrzebna i musi się rozpocząć jak najszybciej.
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez Sadek 2003-05-05, 2:28 pm

Powinno sie wyszstko wyjaśnic z tym meczem bo nie wiem czy kupic bilet wcześniej jest 5tys krzesełek i tyle powinno wejśc
są tez miejsca stojace i luzik bedzie razem ze 6 tys a piłkarzom bedzie sie lepiej grać jak bedzie atmosfera na trybunie

pzdr
Sadek
dj. transfer

Postprzez bankier 2003-05-05, 5:53 pm

i qrwa niech wszyscy wiedza - ża jak ktoś bedzie miał zostać przed bramami Ludowego - to bedzie wielka zadyma i znowu wszystko bedzie na chuliganów, ale nikt nie zapyta się co zrobiono aby Zagłębie grało na normalnym stadionie!

ps. CHWDP
bankier

Postprzez Franz 2003-05-08, 8:32 pm

Ma ktoś może jakieś nowe wiadomości dotyczące meczu Zagłębie - Odra :o :?:
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

odra

Postprzez ^m@rcin^ 2003-05-08, 8:36 pm

Nie ma zadnego ograniczenia ze strony policji !!! Moze wejsc tyle ludzi ile miesci stadion czyli ok 4500 ale i tak wejdzie wiecej !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez bankier 2003-05-08, 8:45 pm

o dobrze - teraz przemówię jako głos rozsądku: kupujcie bilety wczesniej (ja już mam) i jak najwcześniej śmigajcie na Ludowy! pewnie będa taaaaakie koleje przed kasami jakich dawno w Sosnowcu nie widziano!

pozdro!
bankier

Postprzez amstat 2003-05-08, 9:41 pm

Bankier chuliganem - ehhhhhhh
Wjechac to mozesz do siebie do pokoju na kojo...cwaniaku
amstat
Fanatyk

Postprzez bankier 2003-05-08, 9:49 pm

s*******aj amstat !!! bo zaczynasz przeginać - masz coś do mnie - to podejdz na meczu i mi to powiedz!
bankier

Następna strona

Powrót do Kibice