Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
kondi napisał(a):A może dogadać się z klubem, że np. z każdego biletu dostaniecie 50 gr.
tą metodą było by więcej kasy ?? Czy rozmawialiście z klubem ??
pzdr
klocek napisał(a):Moze powinniscie wprowadezic bardziej jasny system zbierania np. dac sobie spokój z zinem(moze to zły pomysł bo jeszcze nie czytałem). np. 1.kasa własna ze zbiórek wsród FB
2.Zbiórka kasy podczas wchodzenia na stadon przed kazdym meczem(przy bramie albo koło schodów)
3.Puszka w sklepie kibica.
I tyle wystarczy,
:) a nie raz zbierac, raz nie, raz tu ,raz tam.
klocek napisał(a):Mam jeszcze inny pomysł,ale idący już dużo dalej. I musiałoby sie zaangazowac w niego kilka osób. Aby wraz z klubem podjąć akcje zwiększenia frekwencji na naszym stadionie. Tak ,aby zamiast ok.2 tys, a oczasami 4tys.. liczba widzów na stadionie wynosiła zawsze 5-7 tys.(tyle obecnie moze pomiescic stadion). Akcje plakatowe (znaczne zwieszenie plakatów klubowych, reklama meczy w radiu oraz reklama na głownych ulicach;sosnowca,dabrowy,bedzina( rozdawanie co jakis czas darmowych biletów) przekazanie dla sponsorów i pracowników tych firm biletów na spotkania . I ustalenie jednolitych cen na cały sezon np,8-normalny, 6-ulgowy. I wtedy klub przekazywałby np,50gr. od biletu. Byłyby to duze sumy ,które by w całosci wystarczyły na oprawe . Np. widzów 4500 to za mecz 2250zł dla ultras . Uff skonczyłem
bankier napisał(a):m@rcin - przy wejściu na sektor? czy przy wejściu na schody na stadion? - przy sektorze to troche bez sensu! tak mi się wydaje.... napisz parę szczegółów :)))
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników