kaska na meczach

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

kaska na meczach

Postprzez zags 2003-04-23, 10:10 am

siemanko panowie. wiem że zajmujecie sie robieniem oprawy i chwała wam za to:0 tylko moglibyscie troszku energiczniej zbierać tą kaske na oprawe meczową . np. ostatnio na piascie chcielismy w kilka osób kopsnąć kilka zetek ale nie było za bardzo komu to dać:99 raz was widziałem(chyba pogoń swiebodzin to była) to smigaliście z kapelinem miedzy rzędami i myśle że tak powinno pozostać pozdro narka
zags

Postprzez Kamilsts 2003-04-23, 11:54 am

Byłoby zajebiście gdyby nie banda przygłupów (bo chyba tak ich trzeba nazwać) która zamiast wrzucić grosza albo spokojnie powiedzieć że nic nie dadzą to zaczęła świrować !!!I właśnie przez nich zamiast zebrać na tym meczu niewiem może 800 zł to było koło 200 !!! Dziękujemy wam !!! FB'03
Kamilsts

kaska na meczach

Postprzez zags 2003-04-23, 12:00 pm

na czym te swirowanie polegało bo nie uscisliłeś? a może rozsądnym wyjściem było by jakbyscie z jakimis puchami staneli przed meczem pod kasami i opisać je że to idzie na oprawe? myśle że wtedy więcej osób by wrzuciło bo do każdego by dotarła tak pucha (no może nie tych z karnetami)
zags

kaska na meczach

Postprzez zags 2003-04-23, 12:03 pm

a w razie jakichś problemów z pajacami to dajcie cynk komuś ze starszych chlopaków i sie stanie przed meczem razem z wami pod kasami mysle że wtedy obejdzie sie bez incydentów głupich
zags

Postprzez Kamilsts 2003-04-23, 12:04 pm

Jest wlasnie taka opcja ze bedziemy stac z puszka przy bramie !
Byc moze juz od meczu z Myszkowem .
Kamilsts

Postprzez kondi 2003-04-23, 12:52 pm

A może dogadać się z klubem, że np. z każdego biletu dostaniecie 50 gr.
tą metodą było by więcej kasy ?? Czy rozmawialiście z klubem ??

pzdr
kondi

kasa

Postprzez ^m@rcin^ 2003-04-23, 1:51 pm

kondi napisał(a):A może dogadać się z klubem, że np. z każdego biletu dostaniecie 50 gr.
tą metodą było by więcej kasy ?? Czy rozmawialiście z klubem ??

pzdr

Jestesmy w trakcie negocjacji z klubem na ten temat a wzasadzit to przed rozmowami na ten temat.

Na meczu z Myszkowem bedzie zbierana kasa przy wejsciu na sektor.
Wszytkim serdecznie dziekujemy !!!
Ostatnio edytowano 2003-04-23, 2:28 pm przez ^m@rcin^, łącznie edytowano 1 raz
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: kaska na meczach

Postprzez grzechu 2003-04-23, 2:21 pm

[quote="zags"]na czym te swirowanie polegało bo nie uscisliłeś? quote]
Kolesie zamist jakis pieniedzy chcieli nam wrzucic do puszki palacego sie paiperosa.
grzechu

Postprzez klocek 2003-04-23, 4:50 pm

Moze powinniscie wprowadezic bardziej jasny system zbierania np. dac sobie spokój z zinem(moze to zły pomysł bo jeszcze nie czytałem). np. 1.kasa własna ze zbiórek wsród FB
2.Zbiórka kasy podczas wchodzenia na stadon przed kazdym meczem(przy bramie albo koło schodów)
3.Puszka w sklepie kibica.
I tyle wystarczy,
:) a nie raz zbierac, raz nie, raz tu ,raz tam.
klocek

kasa

Postprzez ^m@rcin^ 2003-04-23, 4:57 pm

klocek napisał(a):Moze powinniscie wprowadezic bardziej jasny system zbierania np. dac sobie spokój z zinem(moze to zły pomysł bo jeszcze nie czytałem). np. 1.kasa własna ze zbiórek wsród FB
2.Zbiórka kasy podczas wchodzenia na stadon przed kazdym meczem(przy bramie albo koło schodów)
3.Puszka w sklepie kibica.
I tyle wystarczy,
:) a nie raz zbierac, raz nie, raz tu ,raz tam.

Zbiorki wsrod osob z FB sa. Puszka w sklepiku jest !! Kasa bedzie zbierana przy wejsciu na sektor !!!
Ale to i tak to jest malo !!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez klocek 2003-04-23, 5:02 pm

Mam jeszcze inny pomysł,ale idący już dużo dalej. I musiałoby sie zaangazowac w niego kilka osób. Aby wraz z klubem podjąć akcje zwiększenia frekwencji na naszym stadionie. Tak ,aby zamiast ok.2 tys, a oczasami 4tys.. liczba widzów na stadionie wynosiła zawsze 5-7 tys.(tyle obecnie moze pomiescic stadion). Akcje plakatowe (znaczne zwieszenie plakatów klubowych, reklama meczy w radiu oraz reklama na głownych ulicach;sosnowca,dabrowy,bedzina( rozdawanie co jakis czas darmowych biletów) przekazanie dla sponsorów i pracowników tych firm biletów na spotkania . I ustalenie jednolitych cen na cały sezon np,8-normalny, 6-ulgowy. I wtedy klub przekazywałby np,50gr. od biletu. Byłyby to duze sumy ,które by w całosci wystarczyły na oprawe . Np. widzów 4500 to za mecz 2250zł dla ultras . Uff skonczyłem
klocek

Postprzez ^m@rcin^ 2003-04-23, 5:06 pm

klocek napisał(a):Mam jeszcze inny pomysł,ale idący już dużo dalej. I musiałoby sie zaangazowac w niego kilka osób. Aby wraz z klubem podjąć akcje zwiększenia frekwencji na naszym stadionie. Tak ,aby zamiast ok.2 tys, a oczasami 4tys.. liczba widzów na stadionie wynosiła zawsze 5-7 tys.(tyle obecnie moze pomiescic stadion). Akcje plakatowe (znaczne zwieszenie plakatów klubowych, reklama meczy w radiu oraz reklama na głownych ulicach;sosnowca,dabrowy,bedzina( rozdawanie co jakis czas darmowych biletów) przekazanie dla sponsorów i pracowników tych firm biletów na spotkania . I ustalenie jednolitych cen na cały sezon np,8-normalny, 6-ulgowy. I wtedy klub przekazywałby np,50gr. od biletu. Byłyby to duze sumy ,które by w całosci wystarczyły na oprawe . Np. widzów 4500 to za mecz 2250zł dla ultras . Uff skonczyłem

W najblizszych dniach bedzie spotknaie z Rudym w klubie i wszystko o czym napisales bedzie poruszone !!!
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez bankier 2003-04-23, 5:47 pm

m@rcin - przy wejściu na sektor? czy przy wejściu na schody na stadion? - przy sektorze to troche bez sensu! tak mi się wydaje.... napisz parę szczegółów :)))
bankier

kasa

Postprzez ^m@rcin^ 2003-04-23, 5:49 pm

bankier napisał(a):m@rcin - przy wejściu na sektor? czy przy wejściu na schody na stadion? - przy sektorze to troche bez sensu! tak mi się wydaje.... napisz parę szczegółów :)))

No jeszcze sie zastanawiamy gdzie albo przy wejsciu na sektor obok stoiska Darka albo zaraz za ochrona !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Fan1906 2003-04-23, 9:05 pm

najlepiej to by bylo chyba stanac zaraz obok kas. jak ktos kupuje bilet i ma portfel na wierzchu to chyba predzej sypnie groszem albo reszta z biletu niz na schodach?
Fan1906

Następna strona

Powrót do Kibice