2 liga kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

2 liga kibicowsko

Postprzez ^m@rcin^ 2006-06-18, 8:23 pm

Piszcie wszystko na temat tych ekip mile widziane fotki kibiców, stadionu oraz liczby wyjazdowe.

Polonia Warszawa - Nikomu chyba nie trzeba przedstawiać tej ekipy :) Będzie fajny wyjazd :)

Miedź Legnica- Lepszy byłby GKS Jastrzębie mam nadzieje ,że teraz Miedź pojawi się u nas.

ŁKS Łomża - Do nie dawna zgoda Olimpii Warszawa. Myślę ,że dobrze pokażą się w tym sezonie.

Odra Opole - Fajny stadion i zawsze jest tam ciekawie mam nadzieje ,że meczy będzie przy jupiterach.

Stal Stalowa Wola - Ostatni wyjazd do Stalowej Woli był dość ciekawy. Dobra ekipa fajnie ,ze poleciało Heko !

Na temat tych dwóch ekip się nie wypowiadam bo nie mam prawie żadnych informacji

Kania Gostyń
Kmita Zabierzów http://www.kmitazabierzow.pl/stadion/stadion.htm

Czekamy na terminarz :!: :!: :!:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: Nowi 2-ligowcy kibicowsko

Postprzez MACIEK 86 2006-06-18, 8:33 pm

Polonia-jeśli nas tam wpuszczą to będzie ciekawie

Miedź-szkoda zę mamy dwa wyjazdy w to samo miejsce:( Legnica i Polkowice obok siebie,ale napewno jest to ciekawsza druzyna od sąsiada za miedzy:)

Stal Stalowa Wola napewno ciekaw wyjazd będzie, dawno Zagłebie nie grało na podkarpaciu:)

Łomża najlepsze rozwiazanie z gr 1, III ligi

Odra-co tu duzo mówić jak dla mnie najlepszy nowy zespół w 2 lidze

Kania-fc Lecha mają zgode z Ostrovią

Kmita ma grać najprawdopodobniej na Wawelu Kraków wiec wyjazd moze być również ciekawy

PS Wie ktoś kiedy będzie nowy terminarz??
MACIEK 86

Postprzez Mati_ZS 2006-06-18, 8:39 pm

Moze cos skrobne o Kani Gostyń bo mam tam rodzinke od strony mamy :wink:

Pierwsze co sie rzuca w oczy :
*fc Lecha Poznań
*zgoda z Ostriovią Ostrów

młyn ok 150 osob, glownie mlodych ludzi....
posiadaja rowniez fany jak "Szwadron Gostyń",
"Ultras MKS", "Spasiba", "Kania 1923", "Szlachta z Gor", "Rodowici
Gostyniacy", "Zakazeni Ideologia" "Gostyn", "Gostynscy Fanatycy"
wyjazd moze byc ciekawy....to chyba tyle z mojej strony :lol:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano 2006-06-19, 10:31 am przez Mati_ZS, łącznie edytowano 1 raz
Mati_ZS

Postprzez PTAQ84 2006-06-18, 9:03 pm

Polonia- zrobią wszystko żeby Nas tam nie było :evil:

Miedź- coś tam jeżdżą i się pokazują u siebie, na meczu z Odrą nawet godny uwagi młyn ponad 500osób

Łomża- świetne oprawy w III lidze mimo iż mają kiepski stadion, jeżdżą po kilkadziesiąt osób, skrojone flagi przez TB

Odra- powtórki z III ligi? świetne spotkania pod względem Ultras, pada deszcz pada deszcz Zagłębie wygra mecz :)

Stalówka- troche Ultrasują jeźdżą w miare dobrze głównie atrakcje "sportowe" dobrze że udało im się awansować

Kania- FC Lecha

Kmita- kibicowsko brak, tak jak pisał Maciek mają grać w Kraku na Wawelu, ciekawe jak będzie z wpuszczaniem kibiców gości na ten gorący krakowski teren

Podsumowując II liga znowu ciekawa mimo iż bez klubów z Łodzi będzie emocjonującą na murawie jak i na trybunach. Jestem ciekawy jak "beniaminki" pokażą się na wyjazdach.
Swoją drogą Piast Odra Polonia wszystkie już w II lidze :shock: a kiedyś to było nie do pomyślenia..
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Sadek 2006-06-18, 9:07 pm

Ja czekam na wyjazd na Stalówke i Polonie z Warszawy
Odra Opole, pewnie przy światłach może być ciekawie. Kmita Zabierzów pierwsze słysze o niej

Sadek
dj. transfer

Postprzez CharoN^ 2006-06-18, 9:52 pm

Ogólnie rozwiązania bardzo dobre, szczególnie w barażach o II ligę. Kolejny sezon powinien być ciekawy pod każdym względem. Ciekaw jestem jak zaprezentują się Odra i Stalówka, bo potencjałem obie z tych ekip dysponują dość sporym. Mam nadzieję, że Miedź pokaże się z dobrej strony, bo jakby nie patrzeć zabrała miejsce Jastrzębiu. Niewiadomą może być także ŁKS Łomża (w III lidze radzili sobie naprawdę nieźle). No cóż... Pożyjemy, zobaczymy :wink:.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez WOJTEK 2006-06-19, 6:16 am

Wg mnie będzie tak: zero Miedzi u nas, w Gostyniu i Łomży "remonty" sektora a na Kmitę wejdą nieliczni. Nie wiochom w 2 lidze.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez mdc dg 2006-06-19, 7:33 am

Znając życie u nas pojawią się tylko dwie drużyny Stal Stalowa Wola i Odra Opole.Może jeszcze Polonia nas odwiedzi ale jakoś w to nie wierze :roll: Kania, Łomża i Kmita nie mają stadionów przystosowanych do wpuszczania przyjezdnych więc nie licze na ich "gościnność".Miedź to będzie ekipa własnego podwórka.Znając życie będą odwiedzać "bezpieczne stadiony".
mdc dg

Postprzez DaMi 2006-06-19, 7:51 am

Czy Miedź ma jeszcze układ z Bielskiem czy to już nieaktualne ??
Co do Zabierzowa to myśle że tam może być "ciekawie" bo najprawdopodobniej pojawi się jakaś krakowska ekipa a może dwie :D W sumie to chyba tereny Wisły K.
Fajnie że Stalowka awansowała w miejsce Heko , wreszcie ekipa z kibicami tak samo jak Odra. Kania tak jak już ktoś napisa wyżej fc Lecha a więc też "gorący" teren. O Dumie Stolicy :lol: można napisać tyle że szykuje nam się kolejne odwiedziny Warszawy :)

PS Miałem zakładać taki sam temat no ale znowu mnie ktoś ubiegł :cry:
DaMi

Postprzez PTAQ84 2006-06-19, 7:56 am

DaMi napisał(a):Czy Miedź ma jeszcze układ z Bielskiem czy to już nieaktualne ??

z tego co wiem to tak ale na 100% dowiesz się od Bielszczan..
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez mlody1906 2006-06-19, 9:37 am

krazyly glosy, ze Kmita mecze bedzie rozgrywac na jakims stadionie w Krakowie i beda miec uklad z Wisla Krakow (przeplyw pilkarzy z rezerw Wisly...). Jesli ktos wie na ten temat wiecej to niech uzupelni.

No Miedz to bedzie miala chyba fajny wyjazd do Bielska gdzie beda dobrze wspierani BKS, bo fani obu ekip nie mieli lepszej okazji do spotkania na przestrzeni kilku sezonow (nie liczac PP w Zgorzelcu).

Ciesze sie, ze z kazdej pary barazowej w 2. lidze sa Ci, ktorych chcialem widziec :)
mlody1906
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2006-06-19, 11:37 am

Jeden z kolegów pokazał tutaj foty "kibiców" Kani Gostyń. Stawiam, że w 2 lidze ich wyjazdy się zakończą. Jedynie Polkowice, Ostrowiec i Legnica ich ujrzą. Reszta wyjazdów to okazja to załapania lania. Łomża też nie pojeździ za specjalnie biorąc pod uwagę to, że bedą słabiakami.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez warchlak 2006-06-19, 2:45 pm

myśle że na Polonie to my na bank nie wejdziemy a szkoda. moga cieszyć baraże bo 2 fajne ekipy awansowały - Odra i Stalówka i tam pewnie bedą bardzo ciekawe wyjazdy. Łomża tez moze być fajna jak nas wpuszczą a reszta to c*** ich wi :D

ps. fajna nazwa - KANIA :lol:
warchlak
Prowokator

Postprzez PawełK 2006-06-19, 2:46 pm

Polonia Warszawa - wyjazd może być ciekawy lecz jak pisali poprzednicy mało realne jest, że sosnowieccy fani obejrzą to spotkanie, albo będzie ograniczona ilość biletów a może przeniosą mecz na Ł3 :lol: :lol: :lol:

Miedź Legnica - w 3 lidze zaliczali śladowe ilości na wyjazdach i zdarzały im sie "zera" ciekawe jak wpłynie awans na postawę ich kibiców, mimo wszystko nie ma sie co "napalać"

ŁKS Łomża - w tym przypadku, mimo iż drużyna z woj. podlaskiego, to nie będzie jeżdzić tak jak Jaga :lol: jak nie będą mieli wyników "czar" 3 ligi /ładne prezentacje/ zniknie

Odra Opole - ciesze że w tym barażu awansowała Odra, nie ujmując nic kibicom Radomiaka /ładnie się prezentowali mieli dobre liczbowo wyjazdy, choć może nie do nas/ to było tam największe buractwo z całej 2 ligi w zeszłym jak i przedostatnim sezonie :roll:

Stal Stalowa Wola - bardzo zastanawia mnie jak "podkarpacka ośmiornica" pokaże się na zapleczu "pomarańczki" na podkarpaciu razem z Resovią wiodą prym kibicowski, zobaczymy jak pójdzie im w Polsce, również bardzo się cieszę ze wyeliminowali Heko, ich liczba w Czermnie może nie powala na kolana ale ponad trzy stówki zapowiada się obiecująco, ciekawe jak będzie na Lechii, Jagiellonii u nas... etc - największa zagadka jak dla mnie

Kania Gostyń - fc Lecha, zapewne u nich może być ciekawie natomiast jeżeli chodzi o wyjazdy to priorytetem jest właśnie Lech, więc oszałamiających liczb na ich wyjazdach nie ma sie co spodziewać...

Kmita Zabierzów - mają grać w Krakowie i to chyba jedyny plus z tego wszystkiego, z drugiej strony szkoda że takie "teamy" grają w drugiej lidze ehhh :cry: pewnie polecą skąd przyszli - oby :evil:
PawełK
pyszałek

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2006-06-19, 2:56 pm

http://www.republika.pl/zaglebiesos/m/wyjazdy.html

Tu znajdziecie opis z ostaniego wyjazdu do Stalowej Woli oraz inne ciekawe opisy :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Następna strona

Powrót do Kibice