PICIE NA MECZACH.

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

PICIE NA MECZACH.

Postprzez WOJTEK 2003-04-21, 12:53 pm

JUŻ DAWNO CHCIAŁEM PORUSZYĆ TEN TEMAT.BARDZO MNIE WKURWIAJĄ PIJANE GNOJE ,KTÓRE UDAJĄ KIBICÓW NASZEGO KLUBU.OCHLA SIĘ TAKA k***a JABOLI A POTEM FIKA.ALBO DO POLICJI ALBO DO INNYCH.INNA SPRAWA,ZE LUDZIE WIDZĄC NAJEBANEGO ŻULA UWAŻAJĄ,ŻE KAŻDY Z NAS JEST TAKI SAM.JA KOCHAM TEN KLUB,JEŻDŻE NA WYJAZDY I WKURWIAJĄ MNIE TACY CHUJE.TYLKO KŁOPOTY PRZEZ TAKICH SĄ.I NAJWIĘCEJ KOZACZĄ.
CIEKAWI MNIE OPINIA INNYCH...
WOJTEK
Adventure Group

Re: PICIE NA MECZACH.

Postprzez ^m@rcin^ 2003-04-21, 1:01 pm

WOJTEK napisał(a):JUŻ DAWNO CHCIAŁEM PORUSZYĆ TEN TEMAT.BARDZO MNIE WKURWIAJĄ PIJANE GNOJE ,KTÓRE UDAJĄ KIBICÓW NASZEGO KLUBU.OCHLA SIĘ TAKA k***a JABOLI A POTEM FIKA.ALBO DO POLICJI ALBO DO INNYCH.INNA SPRAWA,ZE LUDZIE WIDZĄC NAJEBANEGO ŻULA UWAŻAJĄ,ŻE KAŻDY Z NAS JEST TAKI SAM.JA KOCHAM TEN KLUB,JEŻDŻE NA WYJAZDY I WKURWIAJĄ MNIE TACY CHUJE.TYLKO KŁOPOTY PRZEZ TAKICH SĄ.I NAJWIĘCEJ KOZACZĄ.
CIEKAWI MNIE OPINIA INNYCH...

A co powiesz na temat Gumola i tego co wyprawial w Bytomiu ??!!
Mozna sie napic piwo albo dwa ale bez przesady !!!
Po meczu w Sosnowcu mozna isc na piwo i sie nawalic !!

Nalewka i wina na wyjazdach mowimy nie :!: :lol: foki nie pija :D
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2003-04-21, 1:06 pm

WŁAŚNIE O GUMOLA TEŻ MI CHODZI.I NA DODATEK JEST ODE MNIE :lol: :lol:
PIJACY DO OBORY!!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez PRZEMEK1 2003-04-21, 1:55 pm

DOKŁADNIE. JAK W BYTOMIU WIDZIAŁEM JAKIŚ STARYCH ŻULI (CO GORSZE NIE TYLKO STARYCH) TO RZYGAĆ SIĘ CHCE. JEDEN KOLEŚ TO W OGÓLE NA KOLANACH SZEDŁ BO NIE MIAŁ JUŻ SIŁ. JESZCZE BARDZIEJ WKURWIAJĄCE JEST JAK SIĘ NAWALĄ JAKIMŚ JABOLEM A POTEM WALCZĄ Z SZYBAMI, LAMPAMI. TAK SAMO INNY SZEDŁ Z FLAGĄ NA KIJU I NAGLE ZACHCIAŁO MU SIE IŚĆ NA BOK. DOBRZE ŻE W. BYŁ W POIBLIŻU I DOSTAŁ PO RYJU I JUŻ TAKI WESOŁY NIE BYŁ. WIĘC NIE DZIWNE ŻE LUDZIE MAJĄ KIBICÓW ZA WIESNIAKÓW. POCIESZAJĄCE JHEST TO JEDNAK ŻE CI GOŚCIE TO POJADĄ CO NAJWYŻEJ DO BYTOMIA. NA DALSZY WYJAZD TO JUŻ ŻAL KASY, A TYLE WIN MOŻNA ZA TO KUPIĆ.
PS. WOJTEK TY POTEM POJECHAŁEŚ NA LEGIĘ????
PRZEMEK1

Postprzez klocek 2003-04-21, 3:39 pm

Napic mozna sie wracajac z meczu albo np, jadac na daleki wyjazd(np. do Gdyni) pare piwek 8) , albo na jakims meczu z przyjaciólmi, a nie k***a robić cos takiego jak niektórzy w Bytomiu. Najebani kolesie na meczach wkurwiaja mnie strasznie, ci co siedza spokojnie albo spiewaja w młynie to jeszcze luz, ale ci co k***a biegają i drą ryja jak pojebani, a pozniej rozwalają co popadnie i wyzywaja ludzi to nadają się do odstrzału. :twisted: . Na szczescie takie buraki jezdzą tylko na bliskie mecze, a jak pojedziemy do Legnicy to :twisted: będzie to już zupełnie inna ekipa....
klocek

Postprzez WOJTEK 2003-04-21, 4:57 pm

PRZEMEK1 napisał(a):DOKŁADNIE. JAK W BYTOMIU WIDZIAŁEM JAKIŚ STARYCH ŻULI (CO GORSZE NIE TYLKO STARYCH) TO RZYGAĆ SIĘ CHCE. JEDEN KOLEŚ TO W OGÓLE NA KOLANACH SZEDŁ BO NIE MIAŁ JUŻ SIŁ. JESZCZE BARDZIEJ WKURWIAJĄCE JEST JAK SIĘ NAWALĄ JAKIMŚ JABOLEM A POTEM WALCZĄ Z SZYBAMI, LAMPAMI. TAK SAMO INNY SZEDŁ Z FLAGĄ NA KIJU I NAGLE ZACHCIAŁO MU SIE IŚĆ NA BOK. DOBRZE ŻE W. BYŁ W POIBLIŻU I DOSTAŁ PO RYJU I JUŻ TAKI WESOŁY NIE BYŁ. WIĘC NIE DZIWNE ŻE LUDZIE MAJĄ KIBICÓW ZA WIESNIAKÓW. POCIESZAJĄCE JHEST TO JEDNAK ŻE CI GOŚCIE TO POJADĄ CO NAJWYŻEJ DO BYTOMIA. NA DALSZY WYJAZD TO JUŻ ŻAL KASY, A TYLE WIN MOŻNA ZA TO KUPIĆ.
PS. WOJTEK TY POTEM POJECHAŁEŚ NA LEGIĘ????
NO DOKŁADNIE.LEGIA & ZAGŁĘBIE !!!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez rados 2003-04-21, 5:59 pm

Mnie też strasznie wqrwia jak ktos przychodzi najebany na mecz.Rozumiem można sobie wypić jedno lub dwa piwka( to zależy od "głowy"),ale litości przecież nie można być tak najebanym,żeby nic z meczu nie pamietać.A póżniej taka pijana morda hojraczy i stawia się na wszystkich co się nawiną.ZAKAZ WSTĘPU NA STADIONY DLA PIJANYCH.l
rados
Zagłębiak

Postprzez Generał 2003-04-21, 7:42 pm

osobiscie niespozywam zadnego alko ale jesli ktos idzie ne mecz to niech sobie walnie piwko jak lubi ale robie trzody przez najebanych pajacy to juz przesada. tylko co z takimi klijentami robic??

p.s
Wojtek czy mi sie wydaje czy w woim podpisei widnieje cytat ze ZxRx????
Generał

Postprzez Hellangel 2003-04-21, 7:47 pm

W temacie alkoholu na szpilach zgadzam sie z wami.
Hellangel

Postprzez WOJTEK 2003-04-21, 7:58 pm

Generał napisał(a):osobiscie niespozywam zadnego alko ale jesli ktos idzie ne mecz to niech sobie walnie piwko jak lubi ale robie trzody przez najebanych pajacy to juz przesada. tylko co z takimi klijentami robic??

p.s
Wojtek czy mi sie wydaje czy w woim podpisei widnieje cytat ze ZxRx????
MASZ RACJĘ.ZŁODZIEJE POWER!!!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Bas 2003-04-21, 8:14 pm

No dobra ja ostatnio byłem zrobiony na piaście.Ale do nikogo nie kozakowałem raczej sie nie zataczałem za to śpiewałem jak za dwóch .Jak wytrzeźwiałem stwierdziłem że gówniano było i na polonie mamo smaków bez piwka pojechałem.Postanowiłem że mecz=bez fazy :P
Bas
Żółta kartka

Postprzez Fan1906 2003-04-21, 10:29 pm

zgadzam sie ze wszystkimi - 2-3 piwka przed meczem spoko - chocby dla lepszego spiewu ale jak widze najebanych kolesi na meczu to mnie czysci - z reguly sa to stare pryki co spiewaja "trzy kolory w trojkacie" a z meczu nic nie pamietaja. po co isc na mecz zeby nic z niego nie rozumiec??? dla mnie to nie ma sensu.
Fan1906

Postprzez MuMiN 2003-04-21, 11:05 pm

Wojtek kto o tym nie myslal. W tym temacie niema nawet co "pitolic" na forum, trzeba zaczac działać !

Pozdrawiam - Najebani Wypierdalać !
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez bankier 2003-04-22, 7:04 am

pamiętam chyba z wyjazdu do bełchatowa jak jeden bardzo najebany koleś zakonczył podróż na któryś światłach (skrzyżowaniu) pod jasną górą! i tak trzeba robić - nie ma co ze sobą zwłok wozić! same kłopoty! a jedno piwko czy dwa! każdy wie ile może....

takie jest moje zdanie!
bankier

Postprzez jasju 2003-04-22, 8:17 pm

Moim zdaniem przed meczem wrecz wskazane jest zarzucenie piwka czy 2, wtedy az chce sie zyc, a i czasem doping jest o niebo lepszy :) Ale jestem przeciwnikiem najebania sie i kozaczenia. Sam uwielbiam melanz w kazdej postaci, ale na mecze chodze w stanie umozliwiajacym mi normalne funkcjonowanie, bo przeciez chce cos pamietac. Po co pic na meczu, czy przed w duzych ilosciach, jak mozna po meczu :)
jasju
Niwka Fans

Następna strona

Powrót do Kibice