Legia vs. Wisła

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Legia vs. Wisła

Postprzez gutek_siewierz 2006-05-14, 4:24 am

a ja juz w domu jestem :-D

Gdzie Twoje berło, berło i korona, jest na Łazienkowskiej...
gutek_siewierz

Postprzez Roju 2006-05-14, 5:47 am

Wielkie dzięki za załatwienie biletu na Legie, za busa już nie... takiego chuja jak nasz kierowca dawno nie spotkałem...
LEGIA MISTRZ!
Roju

Postprzez lukes 2006-05-14, 8:27 am

:D :D panowie spokojnie - dobrze bylo 8)

- Wisła !!!!!!!
- co ?????
- za pozno !!!!!!! 8)

Wyjazd pod wieloma wzgledami bardzo udany. Ale to co wyprawial kiero przejdzie chyba do historii - na dzien dobry oznajmia nam ze nie wolno : pic, palic, jesc,
zadnycy napojow, o alkoholu nie wspomianajac.
Na zucie gumy sie zgodzil :wink:
Po dlugich negocjacjach wplacamy :shock: kaucje :shock: na poczet przyszlych strat i warunkowo mozemy delektowac sie wodeczka.

Imprezka byla znakomita

Piwko i jedzenie tylko na postojach :?

Meczyk jak meczyk Legionisci chyba byli myslami gdzies indziej - oprawe wlasnie obejrzalem na fotkach :wink: Feta po meczu widowiskowa ale c Legionisci nacieszyli sie mistrzostwem chyba troche wczesniej.
Niestety nie dane bylo nam byc na starowce z wiadomych przyczyn. Kiero oznajmil ze wyjezdza o polnocy i basta :D W drodze powrotnej chyba nie bardzo mu sie spieszylo 8) - jak tylko wyczail ze otwiera sie jakies piwko - zatrzymywal sie na poboczu wlaczal awaryjne i postoj :shock:
Nie wiem jak chlopaki skonczyli przygode bo wysiadlem w Czestochowie ale mam nadzieje ze gosc jechal z nami ostatni raz :wink:
Z ciekawostek wyjazdowych :
w busie byly delagacje:
Sosnowca,Dabrowy,Bedzina, Piaskow, Jaworzna,Trzebini, Myslowic, Siewierza i Wojkowic :D :D :D :D

Wielkie dzieki za bilety!! Drugi bus pewnie jeszcze nie wrocil.
pozdr

Gdzie Twoje berlo, berlo i korona? Jest na Łazienkowskiej ...
lukes
no spin

Postprzez jacek184 2006-05-14, 1:42 pm

My z chłopakami pojechaliśmy w 7 osób, wszyscy z Czeladz. Melanż zaczeliśmy w sobote o 7 rano, a skonczyliscmy 3 godziny temu... atmosfera na meczu zajebista, po meczu tez w miare ciekawie (ciezko było gdzieś kupić browar)... wielkie pozdro za przyjęcie naszej ekipy dla chłopaków z Olimpii Warszawa... do zobaczenia
jacek184

Postprzez Albion 2006-05-14, 2:08 pm

Dzięki za ogarnięcie nas na starówce przez kibiców ....Olimpii(Olimpia szacunek) i Głodnego z Wawy. Jak to czyta to pozdro
Albion

Postprzez adas 2006-05-14, 5:10 pm

ZOBACZYŁEM WCZORAJ LEGIE I JUŻ SIĘ NIE CHCE WRACAĆ NA LUDOWY. GRA LEGIONISTÓW SŁABIUTKA ALE DOPING NA TRYBUNACH ZAJE......... MNIE NAJBARDZIEJ PODOBAŁO SIĘ ŚPIEWANIE PRZEZ JAKIEŚ 15 MINUT NON STOP NA DWIE STRONY STADIONU WARSZAWA, WARSZAWA WARSZAWA, CWKS LEGI, WARSZAWA WARSZAWA. NO I OCZYWIŚCIE WCZEŚNIEJ JUŻ WYMIENIANA GDZIE TWOJE BERŁO, BERŁO I KORONA, JEST NA ŁAZIENKOWSKIEJ KU......... PIE........NA.
adas

Postprzez Ader 2006-05-14, 5:28 pm

Oj bylo ciekawie :) , 3 bus dojechal niedawno do SC :) bardzo milo witalo sie nadwislanski świt :)
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez jacek184 2006-05-14, 6:10 pm

...zapomniałem dodać, ze oprócz meczu wieczornego, zaliczylismy dwa mecze Olimpii Warszawa ( oczywiscie dwa zwycięstwa ) jeszcze raz wielkie dzięki
jacek184

Postprzez WOJTEK 2006-05-14, 6:12 pm

Zagłębiaków około 80 osób. Za tego kiero przepraszam, ale nawet go nie znałem a czas naglił. Jedno jest pewne, to był jego ostatni kurs z nami. Dostał kasę a wydziwiał chuuj.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Mateus 2006-05-14, 6:25 pm

Ten kierowca to masakra,większego pajaca niewidzialem...
Ale wyjazd udany no oprucz tego wczesnego powrotu o godzinie 24 :?

pozdrawiam
Mateus

Postprzez ziaro25 2006-05-14, 6:50 pm

Ja tam non stop piłem w czasie jazdy :P .
ziaro25

Postprzez eLdorado 2006-05-14, 8:26 pm

HEJ w Krakowie na Reymonta ma siedzibę swą !!!!
eLdorado
Legionista

Postprzez loocash 2006-05-14, 8:47 pm

lukes napisał(a)::D :D panowie spokojnie - dobrze bylo 8)

- Wisła !!!!!!!
- co ?????
- za pozno !!!!!!! 8)

Wyjazd pod wieloma wzgledami bardzo udany. Ale to co wyprawial kiero przejdzie chyba do historii - na dzien dobry oznajmia nam ze nie wolno : pic, palic, jesc,
zadnycy napojow, o alkoholu nie wspomianajac.
Na zucie gumy sie zgodzil :wink:
Po dlugich negocjacjach wplacamy :shock: kaucje :shock: na poczet przyszlych strat i warunkowo mozemy delektowac sie wodeczka.

Imprezka byla znakomita

Meczyk jak meczyk Legionisci chyba byli myslami gdzies indziej - oprawe wlasnie obejrzalem na fotkach :wink: Feta po meczu widowiskowa ale c Legionisci nacieszyli sie mistrzostwem chyba troche wczesniej.
Niestety nie dane bylo nam byc na starowce z wiadomych przyczyn. Kiero oznajmil ze wyjezdza o polnocy i basta :D W drodze powrotnej chyba nie bardzo mu sie spieszylo 8) - jak tylko wyczail ze otwiera sie jakies piwko - zatrzymywal sie na poboczu wlaczal awaryjne i postoj :shock:
Nie wiem jak chlopaki skonczyli przygode bo wysiadlem w Czestochowie ale mam nadzieje ze gosc jechal z nami ostatni raz :wink:
Z ciekawostek wyjazdowych :
w busie byly delagacje:
Sosnowca,Dabrowy,Bedzina, Piaskow, Jaworzna,Trzebini, Myslowic, Siewierza i Wojkowic :D :D :D :D

Wielkie dzieki za bilety!! Drugi bus pewnie jeszcze nie wrocil.
pozdr

Gdzie Twoje berlo, berlo i korona? Jest na Łazienkowskiej ...

Warto jeszcze dodac ze po negocjacjach na torwarze namowilismy kiero zeby nas zawiozl na Starowke ale jak juz zajechalismy to zapomnial ze ma sie zatrzymac i obejrzelismy tylko pochod Legii przez szybe od busa :) oraz to, ze przez cala droge powrotna swiecil nam w oczy halogenami

Ps. Ma ktos plyte zespolu Pik Pik :)

Pomimo zachowania tego kolesia wyjazd na duzy +
loocash

Postprzez Robert 96 2006-05-14, 9:30 pm

Fakt mieliśmy troche kierowce "udanego" ale ogólnie było super,nie ma co przeżywać,wiele osób by chciało jechać na taki mecz. Pozdrowionka dla wszystkich wycieczkowiczów. "Sarmacja, Niwka,Dąbrowa....." :lol: PS:a te pierogi za 70gr... mmmm
Robert 96

(L)

Postprzez gutek_siewierz 2006-05-14, 10:11 pm

eeee tam!

kiero wporzo gość... nawet zechciał mnie wysadzic w Siewierzu :lol: :mrgreen:

Ogólnie rzecz biorąc wyjazd "IN PLUS"

a

WAAARSZAWAAA; WAARSZAWA WAARZSZAWAA; CEEEWUUKAAESSS LEEGIAAA...

to poprostu Mistrzostwo Świata...

(musimy kiedyś na Ludowym tak spróbować :D)

PS. Mam płyte zespołu Pik Pik, (jak Ktoś chce to pisać na priv)

:lol: :lol: :lol:
gutek_siewierz

Następna strona

Powrót do Kibice