Flagi ktore dawali pilkarze!!!

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Flagi ktore dawali pilkarze!!!

Postprzez grzechu 2003-04-16, 9:13 pm

Ktos sobie przygarnal flagi ktore dali pilkarze kibicom, a to byly flagi ktore niedawno szylismy. A co sie okazalo po meczu. Ze kilka osob sobie je wzielo do domu bo mysleli ze jak wzieli od pilkarzy to sa ich.
Kilka zesmy odzyskali. Najsmeisznejsze bylo to jak jeden facet powiedzial "Ja chialem soebi wziasc na pamiatke". Tym sposobem po kilku meczach nie bedzie zadnych flag na kijach.
grzechu

Re: Flagi ktore dawali pilkarze!!!

Postprzez WOJTEK 2003-04-16, 9:40 pm

grzechu napisał(a):Ktos sobie przygarnal flagi ktore dali pilkarze kibicom, a to byly flagi ktore niedawno szylismy. A co sie okazalo po meczu. Ze kilka osob sobie je wzielo do domu bo mysleli ze jak wzieli od pilkarzy to sa ich.
Kilka zesmy odzyskali. Najsmeisznejsze bylo to jak jeden facet powiedzial "Ja chialem soebi wziasc na pamiatke". Tym sposobem po kilku meczach nie bedzie zadnych flag na kijach.
NA PAMIĄTKĘ TO NIECH SOBIE RÓŻANIEC WEĹšMIE,IDIOTA.CO ZA LUDZIE...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Wasyl 2003-04-16, 9:57 pm

Widziałem, jak po meczu jeden osobnik upychał taką małą flagę
w spodniach! Na pewno wiedział, że te flagi są do oddania ale skoro dostał darmo i do ręki to dlaczego nie skorzystać? Pewnie ją teraz da cioci do przeszycia i ta flaga może skończyć jako dziesięc par skarpetek...
Albo jako obrus na działce czy, o Boże, worek na cebulę.
Zresztą, skoro ją upychał w spodnie to może nawet lepiej, że jej już nie odda. Przecież na przykład choroby weneryczne roznoszone są przez dotyk a byłoby głupio zarazić się potem przez trzymanie flagi bo w to żaden doktor nie uwierzy.
Resztę ocalonych flag należy jednak na przyszłośc wyposażyć w "Instrukcje obsługi" i tam , w dziale "Zwrot Towaru" opisać co, jak i kiedy.
Wasyl

Ja pier...

Postprzez Krzyś_Centrum 2003-04-16, 10:59 pm

Ja pier..... ludzka głupota nie zna granic!!!
nie poto dawałem biało czrwone flagi żeby teraz jakieś żule szyły sobie z nich koszule!!!
POZDRO
Krzyś_Centrum

Postprzez Kamilsts 2003-04-16, 11:19 pm

Paranoja !!! Ludzie świrują :twisted: ciężkie czasy :evil:
Kamilsts

Postprzez _sZaDi_ 2003-04-17, 7:58 am

Wasyl napisał(a):Widziałem, jak po meczu jeden osobnik upychał taką małą flagę
w spodniach! Na pewno wiedział, że te flagi są do oddania ale skoro dostał darmo i do ręki to dlaczego nie skorzystać? Pewnie ją teraz da cioci do przeszycia i ta flaga może skończyć jako dziesięc par skarpetek...
Zresztą, skoro ją upychał w spodnie to może nawet lepiej, że jej już nie odda. Przecież na przykład choroby weneryczne roznoszone są przez dotyk a byłoby głupio zarazić się potem przez trzymanie flagi bo w to żaden doktor nie uwierzy.
Resztę ocalonych flag należy jednak na przyszłośc wyposażyć w "Instrukcje obsługi" i tam , w dziale "Zwrot Towaru" opisać co, jak i kiedy.

to czemu mu nie wyjebales liscia,na glupi ryj,powinienes to zrobic bez zastanowienia,sami sobie robimy syf,a jak zobacze takirgo gnoja,to go potargam;]
_sZaDi_

Postprzez Pesto 2003-04-17, 11:01 am

_sZaDi_ napisał(a):
Wasyl napisał(a):Widziałem, jak po meczu jeden osobnik upychał taką małą flagę

to czemu mu nie wyjebales liscia,na glupi ryj,powinienes to zrobic bez zastanowienia

nie zauważyłeś , że napisał to największy forumowy jajcarz ? 8)

ale kto kradnie flagi , rzeczywiście zasługuje na kopa w dupę
Pesto
kumaty

Postprzez Bas 2003-04-17, 11:54 am

A jak podobała się wam ta z piąchami i herbem?
Bas
Żółta kartka

flaga

Postprzez ^m@rcin^ 2003-04-17, 2:19 pm

BAS 1906 % napisał(a):A jak podobała się wam ta z piąchami i herbem?

Jest super ale nie wszyscy ja widzieli od temtej strony !! Mi sie podoba.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez klocek 2003-04-17, 5:03 pm

Ta flaga z herbem i piesciami dobra,chociaz na poczatku muslałem, ze to ogłoszenie(reklama) :D A teraz sprawa flag na kijach , przyjdzie na mecz jeden debil z drugim raz na rok ,zapłaci 5zl i mysli ze se weznie flage na pamiatke o wartosci 50zl. Debilzm niektórych to jedna sprawa. a druga rzecz to to, ze macie zbyt mała kontrole nad młynem(doping był dosc chaotyczny i tylko kilka razy wszyscy krzykneli naraz( w końcu Szymon to narazie nie Capo)) 8) ale sie stara.
klocek

Postprzez _sZaDi_ 2003-04-17, 5:19 pm

BAS 1906 % napisał(a):A jak podobała się wam ta z piąchami i herbem?

to flaga chlopakow z grodzca? jak se nie myle,zrobili ja za frajer calosc wyniosla 60 zeta, za miecha beda miec nastepna,bedzie okej trzeb apomyslec dac im kase i jazda!
_sZaDi_

Powrót do Kibice