Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Lauri napisał(a):z Sandecja kiedys cos podobno tez bylo przez pewien okres...nie wiem czy zgoda czy co...wiem natomiast ze to bylo zwiazane z tym iz w tamtym okresie kibice Zaglebia posiadali barwy bialo-czarne tak samo jak Sandecja. chyba Zielinski to opisywal w "ludzie z pietnem Heysel" :roll:
^m@rcin^ napisał(a):Lauri napisał(a):z Sandecja kiedys cos podobno tez bylo przez pewien okres...nie wiem czy zgoda czy co...wiem natomiast ze to bylo zwiazane z tym iz w tamtym okresie kibice Zaglebia posiadali barwy bialo-czarne tak samo jak Sandecja. chyba Zielinski to opisywal w "ludzie z pietnem Heysel" :roll:
Chyba w pamietniku kibica albo lidze chuliganow :)
emdżej napisał(a):^m@rcin^ napisał(a):Lauri napisał(a):z Sandecja kiedys cos podobno tez bylo przez pewien okres...nie wiem czy zgoda czy co...wiem natomiast ze to bylo zwiazane z tym iz w tamtym okresie kibice Zaglebia posiadali barwy bialo-czarne tak samo jak Sandecja. chyba Zielinski to opisywal w "ludzie z pietnem Heysel" :roll:
Chyba w pamietniku kibica albo lidze chuliganow :)
"Pamiętnik kibica - ludzie z piętnem Heysel" to pełny tytuł ;)
Puzon napisał(a):Akurat z Sandecją to napewno nic nie było. A Zieliński to z tego co pamiętam opisał dość dziwną bójkę pomiędzy Zagłębiem, a Sandecją gdzie po wymieszaniu się ludzi w biało-czarnych szalach dochodziło do kuriozalnych sytuacji, ponieważ bili się między sobą kibice tego samego klubu.
gothblack napisał(a):Co do meczu ze Śląskiem wygranym 2-0 w latach 80-tych to pamiętam dośc dobrze,że szedłem na stadion od strony stawików i widzę ,że biegnie grupa około 30 osobowa w naszych przygód takich było wiele.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników