ZAGŁĘBIE Sosnowiec - RUCH Chorzów 13.08.2005 kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

ZAGŁĘBIE Sosnowiec - RUCH Chorzów 13.08.2005 kibicowsko

Postprzez Wuzel 2005-08-08, 2:10 pm

Powoli zbliża się drugie w tej rundzie spotkanie na Ludowym, a przeciwnika chyba nie trzeba nikomu przedstawiać.
Ostatnie mecze z "Niebieskimi" skupiały większą publikę, a i o doping nie trzeba było się martwić.
Tym razem jednak potyczkę tą oficjalnie będą obserwować jedynie kibice ZAGŁĘBIA.
Jaki będzie doping, ilu kibiców, ... ?
Wuzel
ŚRODULAK

Postprzez WOJTEK 2005-08-08, 2:12 pm

UPRZEDZAM PYTANIA: KIBICE RUCHU NIE WCHODZĄ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Mateus 2005-08-08, 7:01 pm

Szkoda że kibice Ruchu niewejdą(...)napewno bylby wtedy glosniejszy doping.
A co do ilosci kibiców to niewiem może bedzie nas ze 7.000 + tajniacy z hanysowa... :lol:
Mateus

Postprzez olo69 2005-08-08, 8:17 pm

Mateus napisał(a):Szkoda że kibice Ruchu niewejdą(...)napewno bylby wtedy glosniejszy doping.

doping to powinna wyzwalać walka naszych zawodników na całym boisku przez 90 minut, a nie kibice przyjezdni takiej czy innej drużyny, ale myslę, że jeszcze jakieś 10-15 lat i dorośniemy do tego
olo69

Postprzez Mateus 2005-08-08, 8:27 pm

olo69 napisał(a):
Mateus napisał(a):Szkoda że kibice Ruchu niewejdą(...)napewno bylby wtedy glosniejszy doping.

doping to powinna wyzwalać walka naszych zawodników na całym boisku przez 90 minut, a nie kibice przyjezdni takiej czy innej drużyny, ale myslę, że jeszcze jakieś 10-15 lat i dorośniemy do tego

No to też ale mówie że jak są kibice druzyny przeciwnej, to jest tak jakby większa mobilizacja,gośniejszy doping zeby nas nieprzekrzyczeli...
Mateus

Postprzez Krecik 2005-08-08, 9:41 pm

Przypominam że przed meczem będą zbierane pieniądze na oprawe mecz z Lechią. Wszystkim darczyńcom dziękujemy!!

ULTRAS ZAGŁĘBIE
Krecik
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Laki-Thc 2005-08-09, 9:51 am

Tak Czytałem Forum Niebieskich... i Maja zamiar sie wybrać do nas ... będą na naszych sektorach... Mam nadzieje,ze jakiemuś sie wymksnie coś po śląsku i go zlokalizujemy :wink: pOzDro...
Laki-Thc

Postprzez ruby z kaliny 2005-08-09, 10:06 am

Laki-Thc napisał(a):Tak Czytałem Forum Niebieskich... i Maja zamiar sie wybrać do nas ... będą na naszych sektorach... Mam nadzieje,ze jakiemuś sie wymksnie coś po śląsku i go zlokalizujemy :wink: pOzDro...

i co zrobisz? zawolosz taty? ludzie dorosnijcie,chcesz sie umowic na solo to napisz lobojyntnie komu na priv a nie napinej sie w necie
jo jada na bank i byda siedziol miedzy moimi kumplami z roboty z sosnowca bo to normalni kibice i sie nawzajym szanujymy loni tyz byli w chorzowie i co? wlos im z gowy nie spod choc lobok nos wszyscy wiedzieli ze loni som z zza brynicy wszyscy my kibicowali i po szpilu razym poszli my na piwo bo o to w tym wszystkim lazi -CHCESZ SIE LAĆ TO DO LASU-
ale ty dugo tego nie zrozumiesz....
ruby z kaliny

Postprzez Ader 2005-08-09, 10:14 am

Po Polsku to nie umiemy? :twisted:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez SCORPARO 2005-08-09, 10:34 am

ruby z kaliny napisał(a):
Laki-Thc napisał(a):Tak Czytałem Forum Niebieskich... i Maja zamiar sie wybrać do nas ... będą na naszych sektorach... Mam nadzieje,ze jakiemuś sie wymksnie coś po śląsku i go zlokalizujemy :wink: pOzDro...

i co zrobisz? zawolosz taty? ludzie dorosnijcie,chcesz sie umowic na solo to napisz lobojyntnie komu na priv a nie napinej sie w necie
jo jada na bank i byda siedziol miedzy moimi kumplami z roboty z sosnowca bo to normalni kibice i sie nawzajym szanujymy loni tyz byli w chorzowie i co? wlos im z gowy nie spod choc lobok nos wszyscy wiedzieli ze loni som z zza brynicy wszyscy my kibicowali i po szpilu razym poszli my na piwo bo o to w tym wszystkim lazi -CHCESZ SIE LAĆ TO DO LASU-

powiem tylko tyle : jednak i tam są NORMALNI LUDZIE !!! BRAVO
SCORPARO

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-08-09, 10:43 am

ruby z kaliny napisał(a):

Wiesz ale nie wyobrazam sobie zeby w młynie ktos zaczoł spiewac o Ruchu.

A kolega podczas ostatniego wyjazdu nie śpiewal " Polskie Świnie" ??
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez gruby 2005-08-09, 10:47 am

Buby ale on nigdzie nie pisał że będzie śpiewał o ruchu,poprostu przyjedzie sobie mecz zobaczyć....... :wink:
gruby

Postprzez pawelcio 2005-08-09, 10:55 am

hehe niejeden kibic niebieskich bedzie na tym meczu, bedzie kolo Ciebie siedzial i sie nawet nie kapniesz, sam bylem w bytomiu na meczu nie w sektorze zaglebia i jakos zyje :) Wiec nie napinajcie sie na forum bo to glupota.

Ciekawe jakby tam odstapic sektor pod zegarem dla ruchu - bylby mamy ewenement, tylko pewnie byly by jakies dymy :? Zawsze jakis chojrak sie znajdzie
pawelcio

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-08-09, 10:58 am

pawelcio napisał(a):hehe niejeden kibic niebieskich bedzie na tym meczu, bedzie kolo Ciebie siedzial i sie nawet nie kapniesz, sam bylem w bytomiu na meczu nie w sektorze zaglebia i jakos zyje :) Wiec nie napinajcie sie na forum bo to glupota.

Ciekawe jakby tam odstapic sektor pod zegarem dla ruchu - bylby mamy ewenement, tylko pewnie byly by jakies dymy :? Zawsze jakis chojrak sie znajdzie

Tak w kwestii przypomnienia nie jestesmy zgoda Ruchu wiec nie wiem co tak sie martwicie zeby przypadkiem ich nie obrazić :roll:

Mam nadzieje ze doping zgniecie tych incognito ;] a ludzie sie zmobilizuja na rywala zza Brynicy
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez gruby 2005-08-09, 11:06 am

a kto asię tutaj Buby martwi żeby nie obraźić niebieskich,nie rozumiuem do czego bijesz,fakt faktem że napewno jacyś kibice Ruchu na meczy będą obecno choćby incognito.... :wink:
gruby

Następna strona

Powrót do Kibice