Ja jestem chętny, ale też zależy wszystko od kosztów. Powolutku zbieram kasę na Anglia - Polska, może coś z tego wyjdzie :wink: Ale ja się pisze, póki co.
WOJTEK napisał(a):PANOWIE. NIE PISZCIE "JA BYM POJECHAŁ ALE KASY NIE MAM." CO TO DAJE POZA POSTEM ?? OCZEKUJE RACZEJ KONKRETÓW.
Jeśli chodzi o mnie to nie mówię że nie mam kasy tylko że wszystko zależy od tego czy nie będzie drogo :) bo jeśli mam zapłacić np. 200 zł to troszkę mi się nie widzi taki wyjazd :( przykro mi..
Przede wszystkim, to Celtic "nie gra", ale co najwyżej może zagra z Artmedią, o ile ta pokona wcześniej drużynę z Kazachstanu. Co wobec niedawnych doświadczeń Wisły K., Wisły P. czy GKS-u nie jest wcale takie oczywiste.
Ale gdyby jednak, to mecz odbędzie się pewnie na tym stadionie
http://www.stadionwelt.de/Stadionwelt-S ... zalka.html
Jak poinformował "Przegląd Sportowy", od najbliższego sezonu wszystkie mecze Celtiku Glasgow, nowego klubu polskiego napastnika Macieja Żurawskiego, transmitować będzie stacja Polsat Sport.
Już w minionym sezonie abonenci tej stacji mieli okazję oglądać derby Glasgow, ale teraz oferta ta zostanie rozszerzona.
W 1. kolejce, która rozegrana zostanie 30 lipca, rywalem Celtiku będzie Moterwell.
Szanse z "najprawdopodobniej zagra" zmalały do" najprawdopodobniej nie zagra" w Bratysławie :? Słowacy w 1 meczu el. LM przegrali z Kazachami 0:2 :roll: