AKCJA POLICJI

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

AKCJA POLICJI

Postprzez WOJTEK 2005-06-21, 7:44 am

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2777175.html

UWAŻAM,ŻE MY TEŻ POWINNIŚMY REAGOWAĆ. I NAGŁAŚNIAĆ TAKIE AKCJE STRÓŻÓW PRAWA.
WOJTEK
Adventure Group

Re: AKCJA POLICJI

Postprzez SCORPARO 2005-06-21, 8:06 am

WOJTEK napisał(a):http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,2777175.html

UWAŻAM,ŻE MY TEŻ POWINNIŚMY REAGOWAĆ. I NAGŁAŚNIAĆ TAKIE AKCJE STRÓŻÓW PRAWA.

Włosy stanęły mi na głowie ...

To jest CHAMSTWO, zachowanie godne nazwania GESTAPOWSKIM...
Swoją drogą to ciekaw jestem, skąd "niebiescy" mieli informmację o planowanym wyjeździe na MECZ ??. Przecież mogła to być zwyczajna wycieczka do Żywca.
A potem dziwią się że stosunek do Policji w naszym kraju jest jaki jest - mnie osobiście nic już chyba nie jest w stanie zdziwić w naszym "cudownym" kraju, a na widok "policjanta" wzbiera we mnie agresja której nie sposób opisać (połamali mi rękę przy okazji zajść w parki sieleckim - Zagłębie - Cracovia, i niebyłem tam celowo, poprostu wracałem do domu ... szkoda gadać ...)

... może powinna się znaleźć grupa "tajniaków" która kontrolowała by przebieg takich sytuacji... a zresztą :kruk krukowi oka nie wykole...
SCORPARO

Postprzez Tomano 2005-06-21, 8:11 am

Skad wiedzieli o wyjezdzie kibicow :?: :roll: A myslisz ze fora kibicowskie czytaja tylko kibice? Wbrew pozorom oni nie sa tacy głupi na jakich wygladaja, przynajmniej nie wszyscy :twisted:
Tomano
Adventure Group

Postprzez Gość 2005-06-21, 8:16 am

To jest własnie k***a demokratyczny kraj-bezmózgie człekokształtne organizmy żywe uważające się za bogów , pierdolone chipy,tajniaki -inwigilacja środowiska....Szkoda słów :!: :!: :!:
Gość

Re: AKCJA POLICJI

Postprzez Bas 2005-06-21, 8:18 am

SCORPARO napisał(a): a zresztą :kruk krukowi oka nie wykole...

k***a kurwie łba nie urwie :twisted:

niestety skoro swoje pomyłki hwdp próbuje zrzucić na kibiców i społeczeństwo to łyka to nie ma szans niestety (Łódź i juvenalia)
a jak wygląda karanie psa za jakiekolwiek przestępstwo każdy wie :evil:

Tomano to są specjalne oddziały tępo wyglądających mózgowców ;)
Bas
Żółta kartka

Postprzez bankier 2005-06-21, 8:31 am

Wojciech co masz na mysli mówiąc o "nagłaśnianiu" takich przypadków? Jeźdząc na mecze od ładnych paru lat i obserwując zachowanie białych kasków dochodze do wniosku, ze reforma musi być przeprowadzona wewnątrz służb mundurowych (fakt na to się nie zanosi - mniemam, że wszyscy jadący na mecz traktowani są jak bydło z IQ poniżej 80 - a strachem funkcjonariuszy napawa myśl o tym, że wśród nich mogą być osoby np z wyższym wykształceniem).

Z drugiej jednak strony siedzenie cicho i tolerowanie wygłupów białych kasków prowadzić bedzie własnie do takich patologicznych zachowań - jak zatrzymanie kibiców Zagłębia na dworcu w Gliwicach.... i dodatkowe atrakcje z tym związane.

Wniosek - w jaki sposób nagłaśniać sprawę tak by głos kibiców został dosłyszany i co więcej przyniósł oczekiwany skutek w postaci zmiany zachowania policji w stosunku do jadących na mecz swojej drużyny kibiców?
bankier

Postprzez Mateus 2005-06-21, 9:46 am

Juz sie tym niebieskim pajaca w dupach calkiem chyba poprzewracalo... :?
to co sie teraz dzieje , co oni robia to przechodzi wszelkie granice...
Mateus

Postprzez Greg1906 2005-06-21, 10:14 am

Mateus napisał(a):to co sie teraz dzieje , co oni robia to przechodzi wszelkie granice...

Bez przesady to się nie dzieje od wczoraj ani przedwczoraj.
A dla kibiców ROW-u sukcesem już jest samo to, że to oświadczenie zostało(?) wydrukowane w gazecie. Na ich miejscu nie liczyłbym na nic więcej. Wizerunek kibica w społeczeństwie jest taki jaki jest, nie trzeba go głębiej przybliżać. Dopóki ludzie będą uważali nas za bezmózgich troglodytów, dopóty mendy będą mogły przeprowadzać sobie spokojnie takie akcje a jakieś ustawowe prawa kibica (obywatela) mieć głęboko w ..... Po prostu mendy wiedzą, że opina publiczna w walce kibiców z policją stoi murem za nimi, nie do pomyślenia jest, że to stróż prawa zachowuje się niewłaściwie. Przeciętny Kowalski tego protestu nie doczyta nawet do połowy.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez tomas1906 2005-06-21, 1:08 pm

I znowu polska kochana milicja pokazala sie z niesportowej strony mnie interesuje jedno dlaczego nigdy o takich przypadkach nie mowi sie w tv.
tomas1906

Postprzez PTAQ84 2005-06-21, 1:29 pm

tomas1906 napisał(a):I znowu polska kochana milicja pokazala sie z niesportowej strony mnie interesuje jedno dlaczego nigdy o takich przypadkach nie mowi sie w tv.

Bo w TV jest stereotyp złego kibica i dobrego policjanta :!: bo kibic jest beeee a policjant cacy :roll:
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez zgredds 2005-06-21, 3:56 pm

heh a ja dołożę tylko dwa słowa odemnie :D i prosze po mnie nei jechać podczas wyjazdu do Rybnika na siatkówkę nie odczuliśmy jakiejś niechęci psów do nas, powiedziałbym ze było raczej kulturalnie z ich strony, ale może to siatkówka i trafiliśmy na jakiś innych psów niż ci :/ no cóż nie pochwalam takiego zachowania bo przeciez toż to zakrawa na kpinę zeby nie puszczać kibiców na mecze :( bo coś im się tam uwidziało. CHWDP a dziwią się że ludzie ich później nie szanują . Pozdrawiam
zgredds

Postprzez gruby 2005-06-21, 5:25 pm

Odbijając lekko od tematu swoje "walory"pokazała też ochrona w Bytomiu,pałując bogu winnych kibiców Szcakowianki,no i do tego jak czytałem bramkarz szczaxy dostał pałą po plecach jak chciał podziękować kibicom z Jaworzna za doping... :roll: :roll:
gruby

Postprzez zgredds 2005-06-21, 9:47 pm

uściślę bramkarz Szczakowianki TOmasz Rogala dostał pałą po plecach i pałą po rękach, co raczej wykluczy jego udział w rewanżu
zgredds

Postprzez silooy 2005-06-25, 9:21 am

Jednak Rogala w rewanzu wystapil. Policja w Bytomiu faktycznie jakas pokrecona, kiedy swietowalismy awans na rynku urzadzili sobie strzelanine, 2 naszych pilkarzy rannych. A w Rybniku musze przyznac ze tez spotkalem sie z kulturką ze strony tamtejszych policjantow.
silooy

Postprzez keff79 2005-08-24, 9:18 pm

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html? ... 1124914028

Policja urządza sobie kolejny "poligon" tym razem w Świdniku..

Beznadzieja też w postach pod tą wiadomością - "lać ile wlezie.." itp itd... widać, że gość który to pisze nawet w okolicach stadionu nigdy nie przechodził.
keff79

Następna strona

Powrót do Kibice