CO Z ŻARAMI ?

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

CO Z ŻARAMI ?

Postprzez WOJTEK 2003-03-12, 8:00 am

SKORO NIE GRAMY Z PIASTEM TO POWINNIŚMY SIĘ ZEBRAĆ NIEZŁĄ BANDĄ DO ŻAR.W KONCU TO FAJNY,DALEKI WYJAZD.JESTEM CIEKAW ILU NAS POJEDZIE.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez _sZaDi_ 2003-03-12, 1:55 pm

heh a ja jestem ciekaw czy mnie bedzie na to stac;]] jest jeszcze kadra, zaraz po tym kietrz,oraz inne mniej istotne,niech ktos tu wpisze jak wie co i jak..
_sZaDi_

Postprzez Puzon 2003-03-12, 10:01 pm

Ja bankowo sie tam zamelduje, nawet jesli trzeba bedzie sie tluc pociagami(a to nie mila perspektywa bo wyjazd by wypadal na ok.24.00 z Katowic).Tak wiec do zobaczenia w Zarach.[/list]
Puzon
Adventure Group

Postprzez rufi 2003-03-13, 7:44 pm

Ja tam tez jade.To bedzie pierwszy wyjazd od pamietnej Zielonej Góry,czyli od kilku miesiecy.Wojtek musimy sie wczesniej zdzwonic
rufi

Postprzez WOJTEK 2003-03-17, 8:18 am

A GDZIE TE BANKIERY,PABLO I INNI KOZACY NETOWI?
JAK KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY WYJAZDEM TO PISZCIE NA MOJĄ SKRZYNKĘ.ODPOWIADAM TYLKO NA SKRZYNKĘ!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez bankier 2003-03-17, 8:51 am

Oficjalnie ci napiszę: nie jestem zainteresowany wyjazdem do Żor! I to z kilku powodów - których nie mam zamiaru ci tłumaczyć! Jednak pozdro! dla wszystkich udających się na mecz!
bankier

Postprzez bankier 2003-03-17, 8:52 am

i nie próbuj jeździć mi po ambicji - jaki to ze mnie "netowy kozak" - bo twoje zdanie w tej sprawie się dla mnie nie liczy!
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-03-17, 9:17 am

bankier napisał(a):Oficjalnie ci napiszę: nie jestem zainteresowany wyjazdem do Żor! I to z kilku powodów - których nie mam zamiaru ci tłumaczyć! Jednak pozdro! dla wszystkich udających się na mecz!
A MOŻE NAWET NIE WIESZ GDZIE ZAGŁĘBIE GRA?ŻORY SĄ KOŁO RYBNIKA,A MY JEDZIEMY DO ŻAR.ALE CO TO ZA RÓŻNICA?
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2003-03-17, 9:22 am

bankier napisał(a):i nie próbuj jeździć mi po ambicji - jaki to ze mnie "netowy kozak" - bo twoje zdanie w tej sprawie się dla mnie nie liczy!
NIE MAM ZAMIARU JEĹšDZIĆ PO CZYMŚ CZEGO TY AKURAT NIE MASZ.SIEDZISZ PRZeD KOMPEM I TYLKO PISZESZ.TEN ZŁY,TAMTEN c*** ITD.ALE GDY PRZYJDZIE DO KONKRETÓW TO SRASZ W PORY.I NIE MAM PRETENSJI O TO,ŻE NIE JEDZIESZ.BO I TAK NIE JEĹšDZISZ,BO ZNAŁBYM CIĘ NA PEWNO Z PODRÓŻY.TAKI POPROSTU JUŻ JESTEŚ,CIENKI BOLEK,KTÓRY TYLKO PISZE,PISZE,PISZE.POZDRAWIAM MOICH KUMPLI-PODRÓŻNIKÓW.
POZDR AMSTAT!!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez DaMi 2003-03-17, 4:11 pm

BYŁEM DZISIAJ U DARKA W SKLEPIKU I POWIEDZIAŁ ŻE NIC JESZCZE NIE WIE O ŻARACH ALE NA BANK SĄ JUŻ ZAŁTWIONE AUTOKARY DO KIETRZA
DaMi

Postprzez bankier 2003-03-17, 8:25 pm

Fakt przpraszam za pomyłkę "o" zamiast "a" - jednak korepetycji z geografii u ciebie wojtek nie wezmę...
ps. przepraszam, że jeszcze mnie nie poznałeś - teraz juz wiem, że przed każdym meczem wyjazdowym mam się do ciebie zgłosić abyś mógł zaznaczyć w swoim dzienniku kto jedzie a kto nie! a jak mnie nie będzie to co mam ci przynieść zwolnienie od lekarza? a może mama ma mi takie coś napisać? bo nie wiem czy nie obniżysz mi sprawowania za nieusprawiedliwione nieobecności?
bzdury gadzasz - ALE GDY PRZYJDZIE DO KONKRETÓW TO SRASZ W PORY.I NIE MAM PRETENSJI O TO,ŻE NIE JEDZIESZ.BO I TAK NIE JEĹšDZISZ,BO ZNAŁBYM CIĘ NA PEWNO Z PODRÓŻY - znawca sie znalazł !!!
ale powiem ci jedno - bez takich którzy jeżdza na wyjazdy - byłbyś nikim!!! po każdej wyprawie w Polskę płakał byś, że ktoś cię pogonił jak kiedyś pod lublinem... kombatancie... qrwa medale ci mamy do klaty przypiąć? może rentę inwalidzką - zrozum człowieku, że są inne sprawy w życiu niż tylko mecze (szczególnie takie w Zarach) - i czasem człowiek musi dokonac wyboru - i wybiera to co w danej chwili jest dla niego odpowiednie. A jeśli twoje istnienie jest ograniczone tylko do pracy w drukarni (i siedzenia przy necie) oraz do meczów Zagłębia to wybór masz prosty!
bankier

Pomysł

Postprzez bankier 2003-03-17, 8:42 pm

Wiesz wojtek mam dla ciebie propozycję: (w skrócie) otóż pewien bank proponuje swoim klientom kartę kredytową z programem "miles&more" gdzie dzieki podróżom można zbierać punkty i wymieć je np. na darmowy podyt w hotelu lub darmowy przelot samolotem. wszsytko zależy od tego ile kilometrów przebedzie taki delikwent - dzięki czemu ciuła punktasy.

Może ty tez zrobisz tabelę i bedziesz kibicom dopisywał punkty za wyjazdy na mecze? proste: ile kilometrów przejedziesz tyle puntów dostajesz (bez oszukiwania, że do Zar jedziesz przez np. szczecin - bo tam mieszka twoja ciotka i trzeba by ją odwiedzić). ufundujesz jeszcze małą nagrodę np. jedną ryzę papieru z drukarni? i wszyscy będa szczęśliwi - a ja pewnie zmobilizuję się i będę jeździł na każdy wyjazd aby zbierać cenne punkty\kilometry bo do wygrania bedzie fajna nagroda może jeszcze z autorgafem tajemniczego sponsora :) (pozwoli mi to na podjecie zyciowych decyzji o rezygnacji ze studiów, pracy - dam szanse innym, przecież jest tylu bez pracy - a ja będę zbierał punkty bo przecież warto!!!

Wszelkich wiadomości na temat szczegółów programu miles&more możesz dowiedzieć się pisząc do mnie na mejla kubol14@go2.pl

;)))
Ostatnio edytowano 2003-03-17, 9:09 pm przez bankier, łącznie edytowano 1 raz
bankier

Postprzez Bas 2003-03-17, 8:50 pm

Już czuje jak Wojtek płonie :wink: .A i temat trzeba będzie zmienić na -WOJNA.

pzdr dla zwaśnionych.

Małysz 235m.
Bas
Żółta kartka

Postprzez _sZaDi_ 2003-03-17, 10:07 pm

wezcie sie k***a zamknijcie wiesniaki-wojtek po c*** sie napinasz;]?? musisz koniecznie to robic,bawi cie to,przez ciebie sie zas wiocha zrobila,temat dales o zarach i koniec,a wasze zbedne klotnie nie sa tutaj potrzebne..pzdr dla normalnych
_sZaDi_

Postprzez bankier 2003-03-17, 10:18 pm

ps. wojtek - odbiegam od tematu - polecam audycję "zgrzyt" w rockradio na 93,6 FM w każdy poniedziałek ok. 22:00, prowadzi ją pietja wierzbicki - więc chyba wiesz jakiej muzy można się spodziewać...

wszystkich przepraszam, że wybiegłem poza temat,

a jeśli chodzi o meritum to dobrą ściągą dla "podrózników" bedzie stronka:
www.promienzary.prv.pl - gdzie znajdziecie parę przydatnych informacji na temat poruszania sie po żarach i parę fotek fantastycznego obiektu sportowego tkwiącego gdzies na zachodnich rubieżach rzeczypospolitej...

jednak - po wypowiedzi prezesa (?) Promienia - widzę, że traktują nas poważnie (nie to co brednie tarachujskiego)!!!
bankier

Następna strona

Powrót do Kibice