Wasze flagi ostatnio znikly z Ludowego (Olkusz, Bukowno) nie mysleliscie zrobic nowej fany MALOPOLSKA :?: Jezdzi Was troche osob z tyc miast Slawkow to tez chyba malopolska. Jak ktos sie bedzie pytal czemu zalozylem temat to odpowiadam od razu po czesci pochodze z malopolski tylko tam nie ma niestety kibicow Zaglebia. Chetnie bym sie dorzucil to tej fany pozd.
Sławków to woj. śląskie. Olkusz w tym momencie przeżywa spory kryzys jeśli chodzi o ilość jeżdzących, sporo osob przez najblizszy czas nie pojedzie do Sosnowca. Bukowno to też w porywach garstka no i został jeszcze Jaroszowiec oraz ostatnio kilka osob z Wolbromia. Co do znikniecia flagi Olkusz to jeszcze niedawno pojawiała sie regularnie.
pozdro
w olkuszu tez jeszcze nie jest tak najgozej np na slasku wroclaw bylo nas prawie 40 na poloni bytom 30 a tak na kazdym innym meczu od kilku do kilkunastu
Radek, Mateus, Mlody moze pomyslicie o tej fanie :!: :?: Mam pomysl co do flagi z napisem Malopolska i miastami Olkusz, Wolbrom, Trzebina,Bukowno (Miechów :wink: ) moze jeszcze jakies! znajdzie sie kompetentna osoba ktora przyczyni sie do powstania fany :?:
Jeżdzi nas z 7 osób ale mniej więcej to wiekowo jesteśmy młodsi od 16-19 lat :lol: ale co Zagłębie w Sosnowcu gra jesteśmy obecni i kibicujemy w "młynie" (zdzieramy gardła) :lol:
a te pozdrowienia to raczej nie do samego miasta Trzebini bo u nas to kibicują GKS-ie i Skisłej a na naszym osiedlu TYLKO Legia i Zagłębie :wink: !!
os.Gaj 4ever :lol:
DZIELĄ NAS KILOMETRY ŁĄCZY ZAGŁĘBIE !! :)
Ostatnio edytowano 2004-10-14, 8:19 pm przez Mateus, łącznie edytowano 1 raz
a co tej fany to ja niewiem bo my mieli se swoją zrobić zbierać kase i na przerwie zimowej ją zrobić :roll:
a sam decyzji niepodejme, musze się skonsultować z moimi ziomkami :lol: :lol:
flaga moze powstac nie mam nic przeciwko tylko ze moje miasto lezy w woj. slaskim, choc na pewno czesciej bywam w Katowicach niz w Krakowie to jest oczywiste ze cale to miasto ma blizej do Malopolski. Przeciez to jest ziemia Jaworznicko-Chrzanowska a nie Slaska !! Tylko w sprawie flagi z mojego miasta sa inni, bardziej kompetentni. Narazie nic o tym nie wspominali, wiec raczej nie bylo takiej potrzeby. Kto ma wiedziec ze jezdzimy ten wie ! :wink: