Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
A TY JESTEŚ POJEBANY???ILE MASZ LAT ??? KOLEŚ Z TARNOWSKICH GÓR BYŁ PEWNIE NA WIĘKSZEJ ILOŚCI WYJAZDÓW NIŻ TY,SKORO GO NIE ZNASZ.TO JEST TWARDZIEL.TAKIE PROBLEMY A JEĹšDZI.NIE PIERDOL WIĘC GŁUPOT,KOLEGO.BAS 1906 % napisał(a):jeżeli to prawda to nie wiem czy chciałbym mu podać dłoń tak jak i tym mułom co kibicują hanysom.zresztą to nie moja brocha ale świat wariuje :wink: .
lubią ZAGŁĘBIE w żywcu, ktoś kiedyś mówił coś o sandomierzu?
będzin 1906% ZAGŁĘBIE
WOJTEK napisał(a):A TY JESTEŚ POJEBANY???ILE MASZ LAT ??? KOLEŚ Z TARNOWSKICH GÓR BYŁ PEWNIE NA WIĘKSZEJ ILOŚCI WYJAZDÓW NIŻ TY,SKORO GO NIE ZNASZ.TO JEST TWARDZIEL.TAKIE PROBLEMY A JEĹšDZI.NIE PIERDOL WIĘC GŁUPOT,KOLEGO.BAS 1906 % napisał(a):jeżeli to prawda to nie wiem czy chciałbym mu podać dłoń tak jak i tym mułom co kibicują hanysom.zresztą to nie moja brocha ale świat wariuje :wink: .
będzin 1906% ZAGŁĘBIE
WOJTEK napisał(a):A TY JESTEŚ POJEBANY???ILE MASZ LAT ??? KOLEŚ Z TARNOWSKICH GÓR BYŁ PEWNIE NA WIĘKSZEJ ILOŚCI WYJAZDÓW NIŻ TY,SKORO GO NIE ZNASZ.TO JEST TWARDZIEL.TAKIE PROBLEMY A JEĹšDZI.NIE PIERDOL WIĘC GŁUPOT,KOLEGO.BAS 1906 % napisał(a):jeżeli to prawda to nie wiem czy chciałbym mu podać dłoń tak jak i tym mułom co kibicują hanysom.zresztą to nie moja brocha ale świat wariuje :wink: .
będzin 1906% ZAGŁĘBIE
ODCHODZISZ OD TEMATU.COŚ SIĘ TAK PRZYCZEPIŁ TEGO KOLESIA.JESTEŚ ANTROPOLOGIEM??MOŻE CZASZKĘ MU SPRAWDZISZ ( ZNAM TAKIE PRZYPADKI !!! ) ??CZY TO PROBLEM,ŻE JEĹšDZI NA ZAGŁĘBIE ? JEŚLI TAK TO GO POINFORMUJ.BAS 1906 % napisał(a):słuchaj wojtku(jeżeli mogę) jakbyś się czuł gdyby na meczach śpiewali"POLSKA bez wojtka " a na fladze było napisane "łowcy wojtków"-i wszystko to w twoim klubie?nie mam zamiaru się z tobą kłócić ani szukać w twojej osobie wroga ale powiedz mi czy ON jest prawdziwym ślązakiem czy się tam wyprowadził? niech sobie jeżdzi to jego sprawa .pozdro dla wszystkich kibiców ZAGŁĘBIA (widzisz jakąś zmianę?)
mam madzieje że to jak próbowałem ci to wytłumaczyć nie uraziło żadnego wojtka-sam znam kilku i są w porzo
będzin 1906% ZAGŁĘBIE
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników