FAN CLUBY

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

FAN CLUBY

Postprzez BĘDZIN_Fan's_1906 2003-02-25, 8:32 pm

Jestem ciekaw jakie są FAN CLUBY Zagłębia! Wiadomo, że Sosnowiec, Będzin, Dąbrowa Górn. , Czeladź to bastiony Zagłębia. Gdzie są jeszcze FAN CLUBY Zagłębia i jaki procent kibiców w tych miejscowościach to Zagłębiacy?? Wpisujcie co wiecie na ten temat. Uważam, że dyskusja może być ciekawa!!
BĘDZIN_Fan's_1906

Postprzez amstat 2003-02-25, 10:29 pm

hymm ciekawa debata, a wiec :
-Sławkow, Olkusz, Bukowno, Przemysl, Tarnowskie Gory, Rybnik, Zawiercie, Psary i okolice, wiem, ze nawet z Katowic ktos na Zaglebie zawital, ale nie goscinnie .. to chyba tyle co moge znac i pamietam

Pozdro all, a bankier CHCWD
amstat
Fanatyk

Postprzez POLAK_sts1906 2003-02-25, 10:56 pm

Z tego co wiem to kibice Zagłębia są także w JAROSZOWCU koło Olkusza :wink:
POLAK_sts1906

Postprzez Bas 2003-02-25, 11:13 pm

t.g. i rybnik :shock: amstad ty tak zupełnie poważnie, k-ce mnie nie dziwią ale oni............

będzin 1906% ZAGŁĘBIE

w jaworznie widać napisy chwalące ZAGŁĘBIE , ale tam chwalą z 10 klubów :wink:
Bas
Żółta kartka

Postprzez amstat 2003-02-25, 11:16 pm

Mowie powaznie bo znam kolesia z TG i kiedys poznalem z Rybnika i sa za Zaglebiem, koles z TG nadal jezdzi i to na najdalsze nawet wyjazdy naszego kluby

Pozdro all, a bankier CHCWD
amstat
Fanatyk

Postprzez Bas 2003-02-25, 11:28 pm

jeżeli to prawda to nie wiem czy chciałbym mu podać dłoń tak jak i tym mułom co kibicują hanysom.zresztą to nie moja brocha ale świat wariuje :wink: .

lubią ZAGŁĘBIE w żywcu, ktoś kiedyś mówił coś o sandomierzu?

będzin 1906% ZAGŁĘBIE
Bas
Żółta kartka

Postprzez ksawera 2003-02-26, 4:06 am

W jastrzębiu jest dwóch kibiców Zagłębia , wiem to na 100% bo ich znam
To mój brat i kuzyn :D
ksawera

Postprzez WOJTEK 2003-02-26, 8:02 am

BAS 1906 % napisał(a):jeżeli to prawda to nie wiem czy chciałbym mu podać dłoń tak jak i tym mułom co kibicują hanysom.zresztą to nie moja brocha ale świat wariuje :wink: .

będzin 1906% ZAGŁĘBIE
A TY JESTEŚ POJEBANY???ILE MASZ LAT ??? KOLEŚ Z TARNOWSKICH GÓR BYŁ PEWNIE NA WIĘKSZEJ ILOŚCI WYJAZDÓW NIŻ TY,SKORO GO NIE ZNASZ.TO JEST TWARDZIEL.TAKIE PROBLEMY A JEĹšDZI.NIE PIERDOL WIĘC GŁUPOT,KOLEGO.
WOJTEK
Adventure Group

TG

Postprzez ^m@rcin^ 2003-02-26, 8:41 am

WOJTEK napisał(a):
BAS 1906 % napisał(a):jeżeli to prawda to nie wiem czy chciałbym mu podać dłoń tak jak i tym mułom co kibicują hanysom.zresztą to nie moja brocha ale świat wariuje :wink: .

będzin 1906% ZAGŁĘBIE
A TY JESTEŚ POJEBANY???ILE MASZ LAT ??? KOLEŚ Z TARNOWSKICH GÓR BYŁ PEWNIE NA WIĘKSZEJ ILOŚCI WYJAZDÓW NIŻ TY,SKORO GO NIE ZNASZ.TO JEST TWARDZIEL.TAKIE PROBLEMY A JEĹšDZI.NIE PIERDOL WIĘC GŁUPOT,KOLEGO.

Wojtek ja go znam :) Spoko koles w Opolu mial taka wielka swiece dymna z Poligonu :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2003-02-26, 9:16 am

WOJKOWICE.
MAM TEŻ KUZYNA POD WROCŁAWIEM,KTÓRY BYŁ NA DWÓCH WYJAZDACH,NA POLARZE.WIEM,ŻE SĄ KOLESIE W CHRZANOWIE,JAWORZNIE.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Bas 2003-02-26, 10:55 am

WOJTEK napisał(a):

będzin 1906% ZAGŁĘBIE

wiedziałem że tak będzie bo do mnie się leszcze nie dopierdalałeś , skoro mówisz że był on na większej ilości wyjazdów to pewnie tak jest. twardzielem może też być większym-nie dbam o to.chodzi mi o to,że jakoś mi nie pasuje hanys i jego gadka na wyjeździe czy u siebie.chyba że nie jest rodowitym ślązakiem tylko się tam wyprowadził-to zmienia wiele.ja mam 24 lata a na pierwszym wyjeżdzie byłem na pucharze w rzeszowie rok chba 91,92. oprócz mnie był jeszcze jeden koleś starszy ode mnie i miał w plecaku flagi.ciekawe czy on tu zagląda?a wracając jeszcze do naszego bohatera(mówie serio) ja mu zabronić kibicowania ZAGŁĘBIU nie moge.to tyle

w wojkowicach są kibice ZAGŁĘBIA ale jest też duży napis polonia b.(napis na mecze nie jeżdzi ale.....)

będzin 1906% ZAGŁĘBIE
Bas
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2003-02-26, 11:57 am

WCALE NIE CHCIAŁEM SIĘ DO CIEBIE DOPIERDOLIĆ.JEŚLI TAK UWAŻASZ TO TRUDNO.CHODZIŁO MI O TO ,ŻE NIEWAŻNE JEST TO SKĄD ON JEST.WAŻNE,ŻE JEĹšDZI NA ZAGŁĘBIE,NIE RAZ MA PRZEJEBANY POWRÓT I PRZYGODY.ALE JEŚLI CI PRZESZKADZA TO PODEJDĹš DO MNIE NA MECZU A JA ZAPROWADZĘ CIĘ DO NIEGO.POWIESZ MU TO W TWARZ???CIEKAWE...
POZDRAWIAM!!!
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Bas 2003-02-26, 12:20 pm

słuchaj wojtku(jeżeli mogę) jakbyś się czuł gdyby na meczach śpiewali"POLSKA bez wojtka " a na fladze było napisane "łowcy wojtków"-i wszystko to w twoim klubie?nie mam zamiaru się z tobą kłócić ani szukać w twojej osobie wroga ale powiedz mi czy ON jest prawdziwym ślązakiem czy się tam wyprowadził? niech sobie jeżdzi to jego sprawa .pozdro dla wszystkich kibiców ZAGŁĘBIA (widzisz jakąś zmianę?)

mam madzieje że to jak próbowałem ci to wytłumaczyć nie uraziło żadnego wojtka-sam znam kilku i są w porzo

będzin 1906% ZAGŁĘBIE
Bas
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2003-02-26, 12:34 pm

BAS 1906 % napisał(a):słuchaj wojtku(jeżeli mogę) jakbyś się czuł gdyby na meczach śpiewali"POLSKA bez wojtka " a na fladze było napisane "łowcy wojtków"-i wszystko to w twoim klubie?nie mam zamiaru się z tobą kłócić ani szukać w twojej osobie wroga ale powiedz mi czy ON jest prawdziwym ślązakiem czy się tam wyprowadził? niech sobie jeżdzi to jego sprawa .pozdro dla wszystkich kibiców ZAGŁĘBIA (widzisz jakąś zmianę?)

mam madzieje że to jak próbowałem ci to wytłumaczyć nie uraziło żadnego wojtka-sam znam kilku i są w porzo

będzin 1906% ZAGŁĘBIE
ODCHODZISZ OD TEMATU.COŚ SIĘ TAK PRZYCZEPIŁ TEGO KOLESIA.JESTEŚ ANTROPOLOGIEM??MOŻE CZASZKĘ MU SPRAWDZISZ ( ZNAM TAKIE PRZYPADKI !!! ) ??CZY TO PROBLEM,ŻE JEĹšDZI NA ZAGŁĘBIE ? JEŚLI TAK TO GO POINFORMUJ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Bas 2003-02-26, 1:48 pm

od tej pory nie jest to dla mnie problem---to tyle w tym temacie

będzin 1906% ZAGŁĘBIE
Bas
Żółta kartka

Następna strona

Powrót do Kibice