Białystok, Kraków, Sosnowiec?

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Białystok, Kraków, Sosnowiec?

Postprzez ARAS1906 2004-04-13, 9:32 pm

Co wydarzyło się dziś na meczu PP Jagiellonia - Legia, chyba każdy wie.
Jagiellonia-Legia, Wisła - Legia, Zagłębie - Śląsk co łączy lub dzieli te wszystkie kluby też wie każdy szanujący się kibic..
Pytanie czy to co stało się w Białymstoku nie będzie mieć kontynuacji w Krakowie, a co gorsza NA LUDOWYM? I czy jesteśmy w stanie sprawić aby w niedzielę na NASZYM stadionie być świadkami piłkarskiego święta czy pozwolimy aby inni je zepsuli a punkty rozdano przy "zielonym stoliku"?
Ps. tylko nie piszcie, że to nie zależy od nas, bo to NASZ stadion NASZA Drużyna i NASZ KIBICOWSKI interes żeby jej pomagać, a przynajmniej nie przeszkadzać na drodze awansu do II ligi.
ARAS1906
Środula

Postprzez BrzydaL 2004-04-13, 9:39 pm

A kto ma niby popsuć niedzielne widowisko :?:
BrzydaL

Postprzez *c*i*c*h*y* 2004-04-13, 9:42 pm

Moim zdaniem duzo będzie zależało od postawy kibiców Śląska ale tak samo i od naszej. Mam nadzieje że nie będzie zadnych prowokacji z zadnych stron ani Zagłębia ani Śląska i policji :!: oby mecz był wspaniałym widowiskiem i toczył się wśród wspaniałej atmosfery ma stadionie :!: :twisted:
*c*i*c*h*y*

Postprzez Puzon 2004-04-13, 9:48 pm

A co ma piernik do wiatraka??Śląsk z Jagielonią łaczy chyba tylko wspólna zgoda z Wisłą. I raczej za soba nie przepadaja.Więc niby co - Jagielonia ma przyjechac na mecz do Sossnowca i odbić sobie to , że nie udało im się w Białymstoku z Legią rozprawic. Czy tez może ma to zrobić za nich Wisła , albo najlepiej Śląsk bo nie kumam . Chyba ,że chodzi o sąde - Czy bedzie zadyma Na Wisła - Legia??CZłowieku jak już zakładasz temat to wyjaśnij o co ci w nim chodzi , albo daj sobie spokój.
Puzon
Adventure Group

Postprzez DaMi 2004-04-13, 9:50 pm

Prezes dostał zjebke :?: :?: :?: :? :D :D :D
DaMi

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2004-04-13, 9:55 pm

Chodzi o to zeby na meczu byl spokouj i zeby nikt nie wyzywal Slaska i Wisly zreszta tez. Mam nadzieje ,ze obejdzie sie bez wyzwisk tak jak to bylo we Wroclawiu !

GOLA GOLA GOLA STRZELCIE SLASKOWI GOLA :lol: :!:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez ARAS1906 2004-04-13, 10:08 pm

Puzon napisał(a):A co ma piernik do wiatraka??Śląsk z Jagielonią łaczy chyba tylko wspólna zgoda z Wisłą. I raczej za soba nie przepadaja.Więc niby co - Jagielonia ma przyjechac na mecz do Sossnowca i odbić sobie to , że nie udało im się w Białymstoku z Legią rozprawic. Czy tez może ma to zrobić za nich Wisła , albo najlepiej Śląsk bo nie kumam . Chyba ,że chodzi o sąde - Czy bedzie zadyma Na Wisła - Legia??CZłowieku jak już zakładasz temat to wyjaśnij o co ci w nim chodzi , albo daj sobie spokój.

Cytat:
"Jagiellonia-Legia, Wisła - Legia, Zagłębie - Śląsk co łączy lub dzieli te wszystkie kluby też wie każdy szanujący się kibic.."
Jeśli nie kumasz to specjalnie dla CIEBIE dużymi literami:
JAGA-LEGIA DZIŚ, W SOBOTĘ WISŁA, JAGA-LEGIA, W NIEDZIELĘ WISŁA-LEGIA - BO ZAKŁADAM ŻE ŚLĄSK I MY NIE ROZPIEPSZYMY MECZU SEZONU!!!!!!!!!!! TERAZ KUMASZ?????????????????????????????????????I CO ZA TYM IDZIE KUMASZ CIĄG "BIAŁYSTOK, KRAKÓW, SOSNOWIEC??????????????????????????????????????
ARAS1906
Środula

.........

Postprzez Tasior 2004-04-13, 10:28 pm

Jak dla mnei to rozwiązanie jest proste:

dopóki pały się nie wtrącą to agresora nie będzie. Jak wejdą pały i sie zaczną wpierdalać to trudno to będzie opanować i może sie zrobić lekko nieciekawie...

Tyle mojego skromnego zdania (choć oczywiscie mogę się mylić ale jak dla mnie to całą agresję dziś na jadze wywołała policja i skończyło się jak się skończyło. nie mniej gratulacje dla Legii za piękne brameczki.. )
:twisted:
Tasior

Postprzez Erazmus 2004-04-13, 10:31 pm

To ma być świeto i nikt nie może go popsuć . Kupę ludzi pracowało na tym żeby ten mecz w ogóle odbył sie w obecności kibiców Śląska i trzeba zrobić wszystko żeby pozasportowe układy nie miały wpływu na wspaniała atsmosferę jaką ,jestem pewien , wytworzymy razem na Ludowym. Pamiętajcie że na Oporowskiej nie padł ani jeden bluzg pod adresem Zagłębia czy też Legii. To że jesteście szanowani i dażeni sympatią we Wrocławiu chyba nie musze o tym mówić .
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez Pesto 2004-04-13, 10:34 pm

ja tylko przypomnę , że Śląsk ma zgodę z Motorem , który nie przepada za paJacami znad białoruskiej granicy

ma jeszcze zgodę z Lechią - tyż ciętą na złodzieJski klubik

natomiast nie ma zgody Śląska z tymi zJebami (że trzymają z gts , to inna sprawa)

najlepiej niech się wypowie ktoś z Wrocławia , coby była jasność

... widzę że mnie Erazmus uprzedził :D

osobiście cenię Śląsk i Lechię , a jagę , jakbym mógł , tobym w kiblu utopił
(ale to tylko moje napinackie zdanie)
Pesto
kumaty

Postprzez Erazmus 2004-04-13, 10:39 pm

Pesto zgody Śląska to Motor ,Wisła , Lechia , Opava i Miedź oraz układ z Wami . Nie łączy nas nic z Jagą a i jeszcze Motor delikatnie mówiąc nie przepada za Wisłą.
Erazmus
Wrocławianin

Postprzez MuMiN 2004-04-13, 10:59 pm

Po co rozmowy o pierdołach, wtorkowe wydarzenia nic nie zmieniają !
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez jubas 2004-04-13, 11:09 pm

hmmm delikatnie to dosc laskawe okreslenie 8)
to ze dzisiaj byl dym wcale nie oznacza ze w sobote bedzie awantura w Krakowie...
hehehe GOLA GOLA GOLA STRZELCIE SOSNOWICZANOM GOLA !!! :lol:
jubas

Postprzez Gość 2004-04-14, 6:01 am

MuMiN napisał(a):Po co rozmowy o pierdołach, wtorkowe wydarzenia nic nie zmieniają !

To po pierwsze a po drugie po co ta napinka i bluzgi.Sięgnijcie pamięcią do poprzedniego sezonu-kto tak bardzo płakał że Piast napina się na Naszym forum :?: :?: :?: Najłatwiej powiedzieć że ktoś jest beeee.....
Gość

Re: !!

Postprzez W@llace 2004-04-14, 6:11 am

^m@rcin^ napisał(a):Chodzi o to zeby na meczu byl spokouj i zeby nikt nie wyzywal Slaska i Wisly zreszta tez. Mam nadzieje ,ze obejdzie sie bez wyzwisk tak jak to bylo we Wroclawiu !

GOLA GOLA GOLA STRZELCIE SLASKOWI GOLA :lol: :!:

Chciałbym by się obeszło bez wyzwisk.Ale wątpie.Jest to Niedziela ludzie przed meczykiem popiją , i wystarczy jakiś narąbany kolo co sprowokuje kibicó Śląska i ...
W@llace

Następna strona

Powrót do Kibice