Turniej kibicow

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Turniej kibicow

Postprzez yf 2003-12-09, 10:31 pm

panowie moze bysmy zorganizowali wspolnie jakis turniej w pilke na hali w okresie zimowym dajcie znac, mysle ze sporo osob by sie pisalo na to.
pozdro.
yf

Postprzez CzArNe*KoRoNkOvE 2003-12-09, 11:23 pm

A RoYalku czy ja tesh mogę;]?
Czy to tylko mescyzni;]
Bo ja umieeeeeeeeeeeem "grac" tzn wywracac sie no ale jesli jakies rezerwy,masazystki,cheerleaderki,pielegniarki,pomocnicy,napastkicy byli potrzebni to w sumie ja w jednej osobie ;]
Pozdrawiam ale jak cosik ja zawitam na sale popatrzec mzoe dacie mi cosik kopnac;]
Np kogos z buta Buziaki;]
CzArNe*KoRoNkOvE

Re: Turniej kibicow

Postprzez AG 2003-12-09, 11:37 pm

yf napisał(a):panowie moze bysmy zorganizowali wspolnie jakis turniej w pilke na hali w okresie zimowym dajcie znac, mysle ze sporo osob by sie pisalo na to.
pozdro.

Juz o tym myslimy
AG

Re: Turniej kibicow

Postprzez DaMi 2003-12-09, 11:43 pm

yf napisał(a):panowie moze bysmy zorganizowali wspolnie jakis turniej w pilke na hali w okresie zimowym dajcie znac, mysle ze sporo osob by sie pisalo na to.
pozdro.

My tesh o tym już kiedyś rozmawialiśmy żeby w zime zrobiś jakiś turniej

PS Ja biore Madzie jako prywatną masażystke
DaMi

Postprzez Pampek 2003-12-10, 3:18 am

Wrzućcie tutaj więcej szczegółów jak się coś wyklaruje.
Czy ma to być turniej tylko kibiców z Zagłębia ( region ) ?? , czy taki normalny turniej kibiców dla zaproszonych klubów także z innych miast ( Warszawa,Gdańsk itd itp ) ??
Pozdrawiam wszystkich
Pampek

Postprzez yf 2003-12-10, 11:42 am

witam

mialem na mysli turniej wewnatrz klubowy czyli samo Zaglebie, byc moze ktos z bks-u by przyjechal, bedziemy rozmawiac na ten temat, wszyscy musza sie zmobilizowac bedzie dobra jazda wiec czas zaczac dzialac ;], nie wiem jak to sobie wyobrazacie chyba najlepiej albo ekipy - grupy w zaglebiu albo dzielnice jestem za dzielnicami, trzeba najpierw ustalic gdzie gramy jaka hala mysle ze dobra bylaby na zeroma a pozniej koszty i skladka od druzyny obowiazkowa.
pozdro.
ps. trzeba sie spotkac i wszystko ustalic
yf

Postprzez Misiek DG 2003-12-10, 2:54 pm

Będziemy to wkrótce załatwiać, więc na pewno jakieś info się pojawi.

Myślelilśmy aby zorganizować turniej wewnątrzklubowy, tzn. ekip kibiców Zagłębia. Cieszę się że nie tylko my wpadliśmy na ten pomysł.

:D :D :D
Misiek DG
Adventure Group

Postprzez CZaRnYY 2003-12-10, 2:57 pm

No póki co wszyscy myślą, a brak konkretniejszych działań ;)

Mój pogląd na tą sprawę byłby taki, że mogłyby wystąpić drużyny wewnątrzzagłębiowskie, ale nie z dzielnic tylko określone grupy kibiców:
YF, BB, FB, PK, AG, w sumie można by stworzyć też jedną drużynę
"zaprzyjaźnionych gości"... czyli by było 6 drużyn na wstępie...

Żerom dobre miejsce, Dorjan myślę, że by też się nadawał...
A wie ktoś w ogóle ile kosztuje wynajęcie tych obiektów? :roll:
CZaRnYY

Postprzez piknik fans 2003-12-10, 4:57 pm

KURDE TEŻ BYM ZAGRAŁ...ALE NIE JESTEM W ŻADNEJ Z TYCH GRUP :?
piknik fans

Postprzez Gość 2003-12-10, 5:32 pm

Ok ja moge zagrac w reprezentacji Środuli :) nie naleze do zadnych z grup :( ale czy sie usklada ktos ze Środuli ? chyba ze zbiore kolesi swoich znajomych... chyba ze ktos z forum jest .. Pozdro
Gość

Postprzez Bas 2003-12-10, 6:37 pm

kolega jest szefem hali sportowej w grodźcu--grała tu kiedyś 2 liga siatkówki
moge popytać co i jak
Bas
Żółta kartka

Postprzez Puzon 2003-12-10, 6:43 pm

Zorganizowanie takiego turnieju nie jest takie proste jak sie co nie ktorym zdaje.Na hali przy Zeromskiego trenuja codziennie siatkarze , koszykarze i koszykarki. Od stycznia dojda pilkarze. Ponadto w weekendy dochodza mecze.Mysle ze z Dorjanem jak i z hala na Milowicach jest podobnie.Dlatego nie da sie zorganizowac turnieju od tak z kapelusza. My podjelismy juz dzialania w celu organizacji takiej imprezy.Wiec troche cierpliwosci ,a wkrotce powinno sie ukazac jakies info.
Puzon
Adventure Group

Postprzez siwy_sc 2003-12-10, 7:08 pm

witam. ja mysle ze lepiej by bylo zorganizowac turniej dzielnicowy a i tak mysle ze bedzie wiecej chetnych niz miejsc. coi do hali w Milowicach to kosztuje ona 55zl za godzine niezaleznie od osob ja uzytkujacych :lol:
siwy_sc

Postprzez PawełK 2003-12-10, 7:18 pm

Thomi napisał(a):Ok ja moge zagrac w reprezentacji Środuli :) nie naleze do zadnych z grup :( ale czy sie usklada ktos ze Środuli ? chyba ze zbiore kolesi swoich znajomych... chyba ze ktos z forum jest .. Pozdro

Spoko Thomi jest ktos ze Sroduli i powiem ze pomysl zajebisty wiec jak cos na pewno by sie ekipa z tej dzielnicy uzbierala
PawełK
pyszałek

Postprzez CZaRnYY 2003-12-10, 7:48 pm

no co do hali w milowicach - potwierdzam cena 55 zł, w niedziele przeważnie jest wolna w godzinach 13-15 czy jakoś tak, chociaż wiadomo lepsze są inne hale...

A odnośnie kryterium dzielnic... Kibice Zagłębia nie są tylko w Sosnowcu, pamiętajmy, że są też w Będzinie i w DG... no chyba że rozgrywki te dotyczyłyby tylko Sosnowca...
CZaRnYY

Następna strona

Powrót do Kibice