Koszulka dla kibiców

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Kopec 2007-07-03, 11:57 am

moim zdaniem a) wersja kolorowa(czerwień-zieeń oraz biel);d
Kopec

Postprzez drewinio 2007-07-03, 12:00 pm

No to ja mam takie pytanie czy ta koszulka ma być dla was czytaj "starych kibiców" czy dla wszytkich. Bo jak narazie to mam wrażenie że tylko dla "was". Może jeszcze zabrońcie chodzić na mecze kibicom którzy nie zaliczają się do elitarnego grona "starych kibiców".

Umjejętnośc czytania to nei wysztko dość istotną umjejetnością jest czytanie ze zrozumieniem. A to że pisałem o tym że wszytko związane z klubem mieni się w barwach czerwono zielono bialałcyh miało na celu pokazanie takim jak ty iż na ten czas jesteśmy identyfikowani z tymi włąśnie barwami,a nie jakieś porównywania.
drewinio

Postprzez Misaki 2007-07-03, 12:01 pm

jak tak czytam co napisaliście to dochodzę do wniosku, że skończy się to tym, że będziemy przychodzić na mecze w zwykłych, białych koszulkach - i tak myśle, że całe białe koszulki to nie jest taki zły pomysł - można by jedynie dodać skromny, mały herbik na piersi i tyle.
Zrobić koszulki białe w 2 wersjach - bawełniane na gorące dni jak to niektorzy mowia lub "śliskie" i będzie dobrze Można dodać jakiś skromny dodatek i tyle. To jest mega proste rozwiązanie ale myśle, że najlepsze.

To powinno zadowolić obie strony bo z białym dobrze prezentują cię czarne dodatki jak np szalik wiara jak i pozostałe czerwono, zielone za to z daleka wszyscy będziemy wyglądać zajebiście

poza tym łatwiej będzie przekonać ludzi, którzy nigdy nie kupili by pasiaka, żeby na stadion nosili się na biało i ten stadion jakoś w całości będzie wyglądał

biały to jest kolor zjednoczenia dla Zagłębia i niech taki będzie dla kibiców bo się niedługo tutaj porozszarpujecie :)
Misaki

Postprzez HooliganWDuszyPolaka 2007-07-03, 12:12 pm

jednak nie czytasz ze zrozumieniem,choc sam zarzucasz to innym.co to k..wa za podział starzy/nowi.gosciu rozumiesz tekst Wiara Która Przetrwała?!a co bedzie jak przemalują budynek,krzesełka i zmienią barwy,stroje moze nawet herb?wtedy moze to Ty bedziesz"stary"i moze bedzie was "garstka"...?i ciezko bedzie Ci zrozumiec ludzi ktorzy myslą "teraz jest tak jak jest"i zapominają o w sumie niezbyt odległej przeszłości.WiaraKtóraPrzetrwała!!!
HooliganWDuszyPolaka

Postprzez sirMacius 2007-07-03, 12:13 pm

Nie ma to jak iść po najmniejszej lini oporu. A poza tym jak sie nie myle to już Legioniści mają białe koszulki z czarym herbem i kilkoma wstawkami.
sirMacius

Postprzez mario1 2007-07-03, 12:20 pm

podoba mi sie idea 3 kolory ale jesli mialo by byc czarno biale to uwazam ze dwa duze pionowe pasy (pol biala pol czarna) moim zdaniem ankieta i stosujemy sie do wiekszosci
mario1

Postprzez sirMacius 2007-07-03, 12:26 pm

No, bez ankiety w życiu nie dojdziemy do porozumienia a sezon zbliża sie wielkimi krokami.
sirMacius

Postprzez Kopec 2007-07-03, 12:30 pm

to ja proponuje żeby jakaś jedna osoba zebrała wszystkie projekty i byśmy zrobili normalna sondę. i potem i kilku projektow ktore maja najwięcej głosów zrobi sie jeszcze jedna ostateczna sonda.
Kopec

Postprzez dziejus 2007-07-03, 1:00 pm

Barwy to tradycja.A tradycja to solidna podstawa przetrwania nie tylko klubow ale i narodow.Nie mozna mowic ze jest rok 2007 i pora zmienic barwy na czarno-biale pasy.Rownie dobrze mozna zmienic narodowe bialo-czerwone na zolto-bordowe a za piec lat na szkocka krate a za 10 na pepitko w blekicie[pepitko-drobniejsza od szkockiej krata].Juz slysze ten doping"POLSKA ZOLTO-BORDOWI".Trzymajmy sie barw klubowych bo to jest nasz skarb.A mowiac gornolotnie to Polska przetrwala niewole i okupacje m.in dzieki temu ze kultywowala tradycje
dziejus

Postprzez FuBu 2007-07-03, 1:29 pm

Jednak mało kto potrafi tutaj czytac ze zrozumieniem...

Drewinio - to Ty, a nie ja i Hooligan... wprowadzasz jakis podział na "nowych" i "starych". Przeczytaj jeszcze raz nasze pierwsze posty w tym temacie, zaden z Nas nie zadeklarował iz koszulki powinny byc biało-czarne, a jedynie przypomnielismy skad sa te barwy i że nalezy je uszanowac i brac pod uwage przy takich inicjatywach. Jeśli porównujesz flagi BB i Working Class do np Wojkowic to wspomniałem, które z nich zrobione były przez kibiców wiele znaczacych w kibicowskim swiatku. Nie ma żadnych "Was" koszulki maja byc dla wszystkich i pewnie lepiej beda się prezentować i będa popularniejsze jeśli będa trójkolorowe. Po prostu głupie jest gadanie niektórych osób o wymyslaniu nowych barw, żałobach czy powracanie do barw kiedys związanych z Zagłębiem, bo barwy te zawsze były i są wśród kibiców Zagłebia.

Koniec tematu róbcie projekty. Nie dyskutujcie o sprawach, w których się nie orientujecie.

PS za "starego" kibica sie nie uważam.
FuBu

Postprzez Tomowitz 2007-07-03, 1:45 pm

No ale kurna czy Wy nie czytacie moich postów? Tutaj będzie jedna ankieta a na drugim forum Zagłębia druga i kuźwa pół Ludowego będzie na czarno-biało a pół na trójkolorowo.
Tomowitz

Postprzez FuBu 2007-07-03, 1:47 pm

Nie irytuj się... pod uwage będzie brana ankieta z tego drugiego forum. Gdyz jak sama nazwa wskazuje tam jest forum kibiców, a tu jedynie serwis informacyjny...
FuBu

Postprzez YOOSHKY 2007-07-03, 1:57 pm

Obrazek
YOOSHKY

Postprzez pawelderry 2007-07-03, 1:58 pm

Zdecydowanie bialo czarne poziome pasy nawiazujace do wiary ktora przetrwala a takze lepiej widoczne!
pawelderry

Postprzez Kopec 2007-07-03, 1:59 pm

taka koszulka była na tym 2 forum Obrazek dla mnie całkiem niezła tylko by można zrobic pasy równolegle do pasów w herbie
Kopec

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników