Zagłębie Sosnowiec - Widzew Łodź (kibicowsko)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Monti 2004-10-24, 8:05 pm

WOJTEK napisał(a):ZGODA. ALE FLAGA JUŻ JEST WIĘC NIE MA SENSU O JEJ POWSTANIU DYSKUTOWAĆ.

Wręcz przeciwnie. To jest po prostu czerwony terror i należy dyskurować i głośno mmówić o tym że to pomysł kilu oszołomów, pomysł który oburza kibiców ZAGŁĘBIA. Powinni jeszce tam dopisać viva Łukaszenko viwa Castro.
Monti
Moderator

Postprzez xXx_1906 2004-10-24, 8:08 pm

Monti napisał(a): A wogóle to może zrobić flagi PO z Zagłębiem , Pis z Zagłęiem , Giertych z Zagłębiem bo czemu by nie . Katastrofa i tyle . Będę najszczęśliwszy na świecie jak kiedyś ktoś tą flage spali i wszystko mi jedno kto .

Monti nie przesadzaj. Ta flaga nie ma na celu propagowania jakichś idei politycznych. Jest to odpowiedź do wszystkich pieniaczy którzy mówiąc o Sosnowcu i okolicach wypominają nam czasy Gierka. Przez tą flagę pokazujemy im nasze zdanie na ten temat (taka moja opinia). Zresztą jak wiecie od wielu lat w naszym regionie w wyborach wygrywała lewica, nie możecie chyba temu zaprzeczyć. Tyle, że teraz tak na dobrą sprawę nie ma czysto lewicowej partii w naszym kraju dlatego ta flaga nie ma nic wspólnego z polityką bo po prostu nie propaguje poglądów żadnej partii. Flaga ma podłoże bardziej historyczne. Tak byliśmy, jesteśmy i będziemy postrzegani przez innych. Mi osobiście flaga się bardzo podoba (nie tylko graficznie) mimo to, że moje poglądy są skierowane bardziej w prawo niż w lewo. Trochę luzu panowie, to tylko flaga, nikt nikomu nie narzuca jakichś poglądów.
xXx_1906

??

Postprzez ^m@rcin^ 2004-10-24, 8:13 pm

A co powiecie na temat biletow ?
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2004-10-24, 8:15 pm

BILETY KLASA. ZAJEBISTE.
WOJTEK
Adventure Group

Re: ??

Postprzez DaMi 2004-10-24, 8:15 pm

^m@rcin^ napisał(a):A co powiecie na temat biletow ?

Nie ma jak szybka zmiana tematu :D Bileciki wporzo :!:
DaMi

Postprzez chmie(L)o 2004-10-24, 8:17 pm

Brawo chłopaki fajna oprawa, szkoda tylko wyniku
Legia zawsze z Zagłębiem
chmie(L)o
East Front 03

Postprzez Mateus 2004-10-24, 8:18 pm

A przypadkiem tło biletu nie jest fotką z meczu Zagłębie-Ruch :?: :?: :?: :)
mega mi się podoba 8)
Mateus

Postprzez asdf 2004-10-24, 8:21 pm

Flaga swietna, jedno zdanie na cala ta dyskusje: Utozsamiacie ta flage tylko i wylacznie z PRL co jest duzym bledem. A co do babci to bez zartow prosze :D , bo tez mam pradziadkow z DG i zajebiscie jest uczyc sie histori z pokolenia na pokolenie, slowny przekaz i pasja oraz emocje lepsze niz ksiazka :wink: pozatym od zawsze sympatie "rodowitych" byly lewicujace. Bez porownan do Lukaszenki i Castro bo bekowo sie to czyta. Region nasz, nasza kultura, tradycje robotnicze, CZERWONE ZAGLEBIE.
Ostatnio edytowano 2004-10-24, 8:23 pm przez asdf, łącznie edytowano 1 raz
asdf

Postprzez Przemo z Ksawery 2004-10-24, 8:21 pm

steffen, co sie tak dojebałeś o flage Olimpii. nie lubisz Olimpii to twój problem. większość (z tego co było dzisiaj słychać na stadionie) nie ma nic do ziomków z Elbląga. Pozdro dla Olimpii Elbląg!!!
Przemo z Ksawery

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2004-10-24, 8:23 pm

ewkaWKM(L) napisał(a):
eeej, sorry sorry, ale chciałam podkreślić, ze Darmen odstawiał taka bardache, ze nam było zajebiscie głupio za niego..!!!! ale przypału narobił ja p***le!!! tak to jest jak sie nie ma umiaru!!!!!

Nom dokładnie zgadzam sie z tobą ale nawet w Sosnowcu słychać nieprzychylne opinie o kibicach Legii (w szczególnosci słychać je od starszych kibiców, którzy nie uznają przyjazni i zgód) a tak widok ledwo chodzacego kolesia podchodzącego do kazdego i proszącego o kase na wódke nie przyczyni ise do tego że oni zmienia zdanie.

Pozdro dla Ciebie bo widać ze jesteś kumaty
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez grzechu 2004-10-24, 8:23 pm

Ma ktos moze do odstapienia na pamiatke biletu z meczu z Widzewem? :)
grzechu

Postprzez Foxx 2004-10-24, 8:27 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):
ewkaWKM(L) napisał(a):
eeej, sorry sorry, ale chciałam podkreślić, ze Darmen odstawiał taka bardache, ze nam było zajebiscie głupio za niego..!!!! ale przypału narobił ja p***le!!! tak to jest jak sie nie ma umiaru!!!!!

Nom dokładnie zgadzam sie z tobą ale nawet w Sosnowcu słychać nieprzychylne opinie o kibicach Legii (w szczególnosci słychać je od starszych kibiców, którzy nie uznają przyjazni i zgód) a tak widok ledwo chodzacego kolesia podchodzącego do kazdego i proszącego o kase na wódke nie przyczyni ise do tego że oni zmienia zdanie.

Ciekawie się to czyta :roll: .
Foxx
Legia Warszawa

Postprzez WOJTEK 2004-10-24, 8:32 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):
ewkaWKM(L) napisał(a):

Pozdro dla Ciebie bo widać ze jesteś kumaty

TY BUBY ,CO TY k***a WYPISUJESZ ZA PIERDOŁY ?? IDĹš MOŻE JUŻ SPAĆ BO NA LEKCJE NIE WSTANIESZ RANO. :shock: :shock: :shock: :shock:

KUMATY SIĘ ZNALAZŁ. Z GIMANZJUM...
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez STEFFEN MOLLER 2004-10-24, 8:35 pm

Przemo z Ksawery napisał(a):steffen, co sie tak dojebałeś o flage Olimpii. nie lubisz Olimpii to twój problem. większość (z tego co było dzisiaj słychać na stadionie) nie ma nic do ziomków z Elbląga. Pozdro dla Olimpii Elbląg!!!

jak najbardziej nie mam nic do ziomków z Elbląga a w moim pytaniu o motyw z flagą miałem na myśli raczej ewentualną zgodę - poprzedzoną historią między kibicami obu klubów a takowej sobie jakoś (poza obustronną przyjażnią z Legią) nie przypominam
STEFFEN MOLLER

Postprzez BrzydaL 2004-10-24, 9:00 pm

Moze ktos wrzucic skan biletu z dzisiejszego meczu bo mnie niebylo :x
BrzydaL

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice