Moze mogł by zrobic jakas vlepke upamietniajaca wizerunek W.Mazura??
Z gory THX z checia bym zrobił ale brak odpowiednich umiejetnosci oraz programow:(
POZDRO
Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Sosnowiecka część AG napisał(a):
Dzięki za projekt wlepki ale raczej sobie naie życzymy umieszczania nazwy naszej grupy na żadnej z vlepek chyba że sami coś podrzucimy. Zresztą projekt jest fajny ale nijak się ma do naszej flagi.
Nie obiecuje że zrobimy kiedyś jakąś vlepke ale pożyjemy zobaczymy.
PS1 nie wypowiadam się w imieniu całej grupy ale drażni mnie że ktoś wykorzystuje nasze hasło.
_ToMaSzEk_ napisał(a):
nie wiem jak to nazwać :lol: i tak niewiele bedzie z tych wlepek ale robię je bo mi się nudzi :lol:
Pozdro!
P.S. >>
ADI twoja vlepka bardziej efektownie bedzie wyglądała z tym zdjęciem
niż z typowo "dowodowym" takie jest przynajmniej moje zdanie :wink: Włodzimierz Mazur "to nasz" warszawski Kazimierz Deyna :D
RaRy napisał(a):Dzieki panowie za wykonanie mojej prosby :piwo:
A reszta co mysli owlepce z wizerunkiem Mazura??
_ToMaSzEk_ napisał(a):
nie wiem jak to nazwać :lol: i tak niewiele bedzie z tych wlepek ale robię je bo mi się nudzi :lol:
Pozdro!
P.S. >>
ADI twoja vlepka bardziej efektownie bedzie wyglądała z tym zdjęciem
niż z typowo "dowodowym" takie jest przynajmniej moje zdanie :wink: Włodzimierz Mazur "to nasz" warszawski Kazimierz Deyna :D
chmie(L)o napisał(a):Skądś znam tą maskę w środku vlepki :)
a prppos moja panna wybiera sie w poniedziałek do sosnowca i chciałem zeby mi przywiozła szal 'łowcy' i troche arkuszy (10?) vlepek
bedzie z 10 arkuszy jeszcze ? prosze o odpowiedz
Franz napisał(a):chmie(L)o napisał(a):Skądś znam tą maskę w środku vlepki :)
a prppos moja panna wybiera sie w poniedziałek do sosnowca i chciałem zeby mi przywiozła szal 'łowcy' i troche arkuszy (10?) vlepek
Arkuszy jest podobno 1000 a sprzedli dopiero troche ponad 150 :| więc o to się nie musisz martwić, nie wiem tylko jak wygląda sytuacja z szalami :/ .
pozdro.
chmie(L)o napisał(a):Franz napisał(a):chmie(L)o napisał(a):Skądś znam tą maskę w środku vlepki :)
Arkuszy jest podobno 1000 a sprzedli dopiero troche ponad 150 :| więc o to się nie musisz martwić, nie wiem tylko jak wygląda sytuacja z szalami :/ .
pozdro.
dzieki
hmmm z vlepami luz
ale mógłby sie wypowiedzieć bardziej kumaty? ze sklepu czy ktoś taki :roll:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników