"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez mdc dg 2006-05-12, 11:42 am

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):chyba lepiej ze jest jakikolwiek doping niz ma byc piknik, bo jak mam isc na mecz na slonecznik i kielbaske to wole wynik zobaczyć na telegazecie a relacje poczytam na necie. Naprawde najmniej na ludowym interesuje mnie to co wyprawia naszych 11 żelbojów( co nie oznacza ze nie jest to ważne). I nie piszczie ze jest potencjał , że to że tamto, bo taka jest prawda ze na chwile obecną nie ma potencjału, w młynie same dzieci i dziewczyny, naprawde gdyby usunąc poniżej 15 i dziewczyny to w młynie było by góra 50 osób. Piszecie zeby usuwać. Dobra zgadzam sie ale sami tego nie zrobimy ! Potrzebna by była taka akcja jak na Lechu że w "kotle" żadnych dziewczyn i lebków, ale tak naprawde to u nas nie ma kto zrobić z tym porządku.

Nie bÄ…dz widzem, bÄ…dz kibicem :!:

Ja myśle że są w naszych szeregach takie osoby które mogłyby pomóc ultrasom w "oczyszczeniu" młyna tylko że im na tym nie zależy lub poprostu mają w.jebane na to.
mdc dg

Postprzez wieszczu 2006-05-12, 12:20 pm

Buby Madness nie wiem ile masz lat,w związku z tym nie chciałbym Cię zbyt pochopnie oceniać,więc ustosunkuję się tylko do tego,co napisałeś.Jeśli,jak sam piszesz,najmniej obchodzi Cię to,co dzieje się na murawie to byłbym ci bardzo wdzięczny,gdybyś napisał po co tak naprawdę przychodzisz na stadion.Twierdzisz,że nie ma potencjału...i w tym momencie lekko mnie rozśmieszyłeś.Ja mając na myśli możliwości chodziło mi o kontekst bardziej ogólny.Wystarczy przejść się po sektorach Zagłębia,szczególnie zapraszam na 'rodzinny' i już będziesz miał odpowiedż czy jest ów potencjał czy też go nie ma.W ostatnim zdaniu,niestety ale przeczysz samemu sobie.

PS.Swego czasu ten cały "piknik"przerastał ten śmieszny,dzisiejszy młyn o głowę.I na dziś też mu się to zdarza.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez the djinn 2006-05-12, 1:40 pm

ktos już chyba napisał że Zagłębie ma tylko duże mniemanie o sobie i to jest chyba brutalną prawdą, bo nawet jadąc na głupią wiochę niepotrafimy udowodnic że to jest nieprawdą, niema potencjału i długo się na to niezanosi. Przykład Bytom kamil krzyczy chodźcie bliżej pobawimy się, schodzi 10 osób a reszta jak by się bała przyjechali poopalać się, wpieprzyć kiełbachę i pokazać się że jest na każdym meczu ale co z tego skoro nawet wstydzi się szalik założyć, trzeba sobie powiedziec wprost cienizna, wszystko w temacie
the djinn

Postprzez rzusi 2006-05-12, 2:13 pm

jak dla mnie motywacja jest jak Kamil na gniazdo wchodzi ;] czy krzywy ale 1 cyz 2 osoby nie zmotywuja wszystkich by wstali może by chłopaków z bb poprosić o pomoc i wprowadzic terror - spiewac!!!!!!!!
rzusi

Postprzez emdżej 2006-05-12, 2:43 pm

rzusi napisał(a):jak dla mnie motywacja jest jak Kamil na gniazdo wchodzi ;] czy krzywy ale 1 cyz 2 osoby nie zmotywuja wszystkich by wstali może by chłopaków z bb poprosić o pomoc i wprowadzic terror - spiewac!!!!!!!!

Jak wprowadzisz terror to nic z tego nie wyjdzie przestaną przychodzić bo się będą bać. I nic w ten sposób się nie zdziała
emdżej

Postprzez Degland 2006-05-12, 2:53 pm

rzusi napisał(a):jak dla mnie motywacja jest jak Kamil na gniazdo wchodzi ;] czy krzywy ale 1 cyz 2 osoby nie zmotywuja wszystkich by wstali może by chłopaków z bb poprosić o pomoc i wprowadzic terror - spiewac!!!!!!!!

Terror BB nic nie da jak ktoś ma śpiewać to i tak będzie śpiewał, ja mam inny pomysł rozbić młyn na kilka grup i porozrzucać po każdym sektorze i wtedy może reszta ruszy dupska i cos z tego wyjdzie?
Pozdrawiam
Degland

Postprzez siwy_sc 2006-05-12, 2:57 pm

oczywiscie mozna rozbic mlyn ale najpierw trzeba go miec bo jak teraz rozbijemy to co jest to marnie to widze
siwy_sc

Postprzez Gutek~zd 2006-05-12, 3:17 pm

Dla mnie odpowiedź jest jedna- KRZYWY. Nikt nie potrafi tak zmoblizować do śpiewania jak on. Obiektywnie patrząc reszta mu do pięt nie dorasta. Jak widze że do gniazda wchodzi koleś 16 lat z głosikiem jak dziewczynka to bardziej sie chce śmiać niż śpiewać. Myśle, że na poziom dopingu wpływają też nowości tak jak np. śpiewanie na 2 głosy (bardziej sie chce śpiewać jak jest coś nowego, a nie jak jedno i to samo). Jeśli kogoś obraziłem to sorka!
Gutek~zd

Postprzez Royal_yf 2006-05-12, 3:30 pm

Postaramy sie jutro o dobry doping :D
Royal_yf

Postprzez DaMi 2006-05-12, 3:31 pm

Degland napisał(a):Terror BB nic nie da jak ktoś ma śpiewać to i tak będzie śpiewał, ja mam inny pomysł rozbić młyn na kilka grup i porozrzucać po każdym sektorze i wtedy może reszta ruszy dupska i cos z tego wyjdzie?
Pozdrawiam

Kto ma śpiewać ten będzie śpiewał a kto ma stać dłubać słonecznik i napinac się przy lasce jaki to on nie jest wielki kibol to już nie będzie stał w młynie i chyba o to chodzi. Jak ktoś "wyłapie klapsa" to następnym razem się zastanowi zanim wejdzie do "młyna" Moim zdaniem lepiej mieć młyn 50 -osobowy i żeby każdy dawał z siebie maxa niż 200 i żeby była taka "mizeria" jak do tej pory.
Na Ruchu też zrobili selekcje w młynie zero łebków i dziewczyn.
DaMi

Postprzez xXx_1906 2006-05-12, 3:35 pm

emdżej napisał(a):

Jak wprowadzisz terror to nic z tego nie wyjdzie przestaną przychodzić bo się będą bać. I nic w ten sposób się nie zdziała

Jak śpiewają to sie nie będą mieli czego bać, a jak nie śpiewają to po kiego stoją w "młynie"? A terror by się mogł przydać, bo jeśli ci terroryści będą w taki czy inny sposób brać udział przy dopingu to podejrzewam, że trochę starszych osób to pociągnie do śpiewania, bo poki co to większości nie chce się iść do przedszkola żeby śpiewać, a nie daj boże łapać się za bary co czasami jest fizycznie niemożliwe przy tych dzieciakach po 140 cm wzrostu.
xXx_1906

Postprzez ziomek1984 2006-05-12, 3:37 pm

Trzeba robić selekcje. Wszystkie wypowiedzi to "robić selekcje". Zobaczymy co jutro będzie. Mam nadzieje że nie zobacze dzieciaków na młynie. Pozdro
ziomek1984

Postprzez emdżej 2006-05-12, 3:38 pm

xXx_1906 napisał(a):
emdżej napisał(a):

Jak śpiewają to sie nie będą mieli czego bać, a jak nie śpiewają to po kiego stoją w "młynie"?

Ale kolega rzusi nie mówił chyba o terrorze w młynie, tylko na całym stadionie. Chyba, że coś źle zrozumiałem.
emdżej

re

Postprzez Qba 2006-05-12, 5:35 pm

yyy wydaje mi sie, ze czasy, kiedys cos bylo "trzeba" to juz minely...
co do mlyna - zgoda, mam takie samo zdanie, ale, zeby kazac na calym stadionie komus spiewac to juz powalone jest, moj ojciec praktycznie w ogole nie uczestniczy w dopingu, no moze czasem mu sie zdarzy, na Zaglebie chodzi juz ponad 40 lat, a pewnie takich jak on jest wielu,i moim zdaniem jak nie chce, to niech nie spiewa - jego sprawa. nie mozna komus czegos kazac albo czegos zabraniac!!!!! (oczywiscie mowie o calym estadio), a w mlynie jak najbardziej: nie spiewasz - wyp....laj!
Qba

Postprzez bartekcz92 2006-05-12, 7:36 pm

ziomek1984 napisał(a):Trzeba robić selekcje. Wszystkie wypowiedzi to "robić selekcje". Zobaczymy co jutro będzie. Mam nadzieje że nie zobacze dzieciaków na młynie. Pozdro

Czternastolatek to tez dzieciak?? Nie odbierajcie mi tego co kocham ,czyli dopingowania Zagłębiu! Na mecz przychodze w 50% po to zeby po krzyczec spiewki dotyczące Zagłębia (i pomoc naszym grajkom w lepszej grze)!
(W domu ani na podwórku raczej tego zrobic nie moge) :)
W kazdym razie dostosuje sie jesli nie bedziecie wpuszczac "dzieciaków" do młyna ,ale odbierzecie mi (nie tylko) w ten sposób radosc ,ze pomagam swojemu Zagłębiu![/b]
bartekcz92

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników