"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-04-11, 4:46 pm

MarcelZS napisał(a):
Jesteśmy kibicami Zagłębia, tak długo jak nie zdamy sobie z tego sprawy, że chłopaki po lat 15-16, ultrasi, grupy Hools, emeryci i renciści, pikniki i wszyscy inni, którzy mają czerwień- zieleń oraz biel w sercach, kochają Zagłębie równie mocno choć każdy inaczej - nie osiągniemy zbyt wiele.

Zacznijmy ze sobą rozmawiać i współpracować :!: .

OTÓŻ TO! Szczególnie ostatnie zdanie.
*FORUMDINHO*

Postprzez vf 2006-04-11, 5:00 pm

No spoko ale nie w tym temt chodzi oto że gieksa wpada nam na stdion robi co chce a ci co mieli bronić barw i byli za to odpowiedzialni Spierdolili wiec o czym można znini rozmawić(Muwie oczywiście za odpowiedzialnych) .Jakie tlumaczenie typu że ich bylo kilkunastu gdzie byla reszta ,ludzie wzieliście za to odpowiedzialność i ośmieszyliście nas na całą Polske i to jeszcze przed smierdzacymi hanysami.I cyc jeszcze napisze że nie zamierza sie tlumczyć bo poco ! ,Spoko
vf

Postprzez vf 2006-04-11, 5:01 pm

w tej sytaucji doping i oprawa to naprawde jest nasz najmniejszy problem
vf

Postprzez Pikor 2006-04-11, 5:18 pm

VF ośmieszasz się Ty, swoimi durnymi postami, brakiem znajomości ortografii, interpunkcji i składni językowej oraz głupimi napinkami ile to nie jeździsz...

A ilu Ich tam miało według Ciebie byc do przygotowania oprawy :?: 150 "dobrej bandy" czy jak to sie teraz mówi "ekipy sportowej" :?: Ogarnij sie.

Odpowiednie osoby już z nimi porozmawiały, więc nie masz sie co unosić. Sasiadując z wrogimi ekipami takich akcji uniknac jest trudno ( vide słynne suszenie 'Robotniczego..." ). Akcja Gieksy udana ( choc pewnie mieli smaka na nasze płótna z płotu...) i będą z niej wyciagniete wnioski na przyszłość.

To jest właśnie temat o dopingu i oprawach, a bezpieczeństwo flag i pouczanie ultrasów pozostaw zaangażowanym w to osobom.
Pikor

Re: :-0

Postprzez Puzon 2006-04-11, 5:30 pm

kajca napisał(a):,jedynie co im wychodzi to organizacja wyjazdów ale jesli chodzi o sprawy kibicowskie widać że jest totalne dno,jedyna szansa to że BB zechcą poprowadzić mlyn!!!!

Po pierwsze nie mieszajmy pojęć- za wyjazdy odpowiada kto inny, za elementy ultras kto inny. Tak więć wtykanie wszystkich do jednego worka raczej mało trafne..
Po drugie- odnośnie piątkowej akcji. Nie zauważyłem, żeby się wypowiedziała w tym temacie chociaż jedna osoba która była tam obecna. Ja akurat byłem przypadkowym świadkiem. I uwierzcie mi bazowanie na wypowiedziach osób trzecich, które cos tam gdzieś usłyszały,a następnie napierdalanie na Ultrasów, że nie bronili, że uciekali ma nie wiele wspólnego z prawdą. Przy pewnych sytuacjach trzeba być, żeby się móc później o nich wypowiadać.
Puzon
Adventure Group

Postprzez vf 2006-04-11, 5:33 pm

co się ośmieszam a co nie wolno tu nic owas napisac prawda boli i tyle ,co forum tylko do was należy!!co do wyjazdów czyja sie napinam chyba czytac nie umiesz a to ze jezdzilem i jeżdze to co ci sie nie podoba chrzanisz coś nie do żeczy ,po drugie pszeczytaj w czesniejsze posty bo wielu ziomków myśli tak samo więc tu nie wprowadzaj swoich porzadków na sile.Co do ortografi wiesz masz mnie ale mnie załatwileś kurcze następnym razem będe skanował tekst czy błędu nie popelnilem.
vf

Postprzez vf 2006-04-11, 5:39 pm

i jeszcze raz co do wyjazdów bez zarzutu AG super wypełnia zadanie i oto pewnie chodzilo kajcy .Ale to że przy organizowaniu oprawy trza trochu bezpieczeństwa to przeciesz nie nowina takie akcje były jusz w czesniej organizowane na innych terytoriach więc można bylo sie tego spodziewać.
vf

Postprzez Mati_1987 2006-04-11, 5:43 pm

vf napisał(a):co się ośmieszam a co nie wolno tu nic owas napisac prawda boli i tyle ,co forum tylko do was należy!!co do wyjazdów czyja sie napinam chyba czytac nie umiesz a to ze jezdzilem i jeżdze to co ci sie nie podoba chrzanisz coś nie do żeczy ,po drugie pszeczytaj w czesniejsze posty bo wielu ziomków myśli tak samo więc tu nie wprowadzaj swoich porzadków na sile.Co do ortografi wiesz masz mnie ale mnie załatwileś kurcze następnym razem będe skanował tekst czy błędu nie popelnilem.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dział "Humor" to jest słabiutki.. w porównaniu do tego :)
Mati_1987
Os.Piastów oficial fans

Postprzez kajca 2006-04-11, 5:48 pm

Sory za błąd wiem że to wy organuizuecie wyjazdy chcialem tylko napisac ze super wam to wychodzi.Co do Ultrasów nie bylo mnie tam ale fakt faktem do ziomka w czesniej mogli sie trochu przygotować dla bespiczeństwa i zapewniem że nie trzeba ,,150 dobrej bady'' inaczej wszystkie flagi w przyszłości potrcimy
kajca
Żółta kartka

Postprzez vf 2006-04-11, 6:08 pm

dobra kończąc polubownie mam nadzieje Że Niema Tego Złego Co By Na Dobre Nie Wyszlo
vf

Postprzez mdc dg 2006-04-11, 7:34 pm

Zostawcie już w spokoju wydarzenia z piątku."Raz na wozie raz pod wozem" takie rzeczy to chleb powszedni w świecie kibicowskim.Nie odbiegajmy od tematu, nadal nie widać poprawy w sprawie młyna i to jest najważniejsze.Padło tutaj mnóstwo propozycji a z roku na rok jest coraz gorzej i nie widać perspektyw na poprawe :? Naprawde nie ma chętnych wśród starszych kibiców z autorytetem którzy wzieliby się za doping i jako taką selekcje :?: Chyba nie chcemy być porównywani do Szczakowianki czy Podbeskidzia :roll: A tak może się stać za pare lat.
mdc dg

Re: vf

Postprzez Ader 2006-04-11, 7:44 pm

vf napisał(a):Ader Co do flag nie bede z wami prowadzil dyskusji gdyz jest ona zbedna. Bo po co masz prowadzić dyskusje robicie przypał nam na calą Polske ,kiedyś Zagłębie było szanowane dzis śmierdzace hanysy bez respektu w padają nam na stadion i robią co chcą,cwany jestes ciekawe ile masz lat i od kiedy jezdzisz na mecze że tak sie wywyrzasz a co kibole co z tym klubem sa z wiązani od kilkunastu lat nie mają prawa powiedzieć prawdy Jezdzilem z Zagłębiem od piątej ligi i wybacz nigdy mi nie zalezalo na wynikach tylko na przygodzie z moim klubem i ziomkami .Szacunek jedynie dla AG za organizacje wyjazdow i tyle.

Ale prosze oto odpowiedzi :)

Wiek-14 grudnia skoncze 17. Na wyjazdach pojawialem sie od 2 roku życia. A to peszek, tez jezdzilem w V lidze na mecze... Co do transu dla Tochela mial byc lecz z pewnych niezaleznych od nas przyczyn go nie bylo. Co do opraw , prawda nie mamy najlepszych ale zeby byc dobrym w te klocki trzeba miec fundusze ktorych za duzo nie mamy.
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: vf

Postprzez kajca 2006-04-11, 8:00 pm

Ader napisał(a):
vf napisał(a):Ader Co do flag nie bede z wami prowadzil dyskusji gdyz jest ona zbedna. Bo po co masz prowadzić dyskusje robicie przypał nam na calą Polske ,kiedyś Zagłębie było szanowane dzis śmierdzace hanysy bez respektu w padają nam na stadion i robią co chcą,cwany jestes ciekawe ile masz lat i od kiedy jezdzisz na mecze że tak sie wywyrzasz a co kibole co z tym klubem sa z wiązani od kilkunastu lat nie mają prawa powiedzieć prawdy Jezdzilem z Zagłębiem od piątej ligi i wybacz nigdy mi nie zalezalo na wynikach tylko na przygodzie z moim klubem i ziomkami .Szacunek jedynie dla AG za organizacje wyjazdow i tyle.

Ale prosze oto odpowiedzi :)

Wiek-14 grudnia skoncze 17. Na wyjazdach pojawialem sie od 2 roku życia. A to peszek, tez jezdzilem w V lidze na mecze... Co do transu dla Tochela mial byc lecz z pewnych niezaleznych od nas przyczyn go nie bylo. Co do opraw , prawda nie mamy najlepszych ale zeby byc dobrym w te klocki trzeba miec fundusze ktorych za duzo nie mamy.
co to mialo znczyć,że jezdzisz od drugiego roku życia ?chciales zainspirować :?: przesada
kajca
Żółta kartka

Postprzez kajca 2006-04-11, 8:01 pm

ZAIMPONOWAĆ :oops: hihi male przeoczenie :wink:
kajca
Żółta kartka

Postprzez Ader 2006-04-11, 8:05 pm

Przeczytaj dokladnie post vf i bedziesz wiedzial czemu to napisalem.
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice