"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez anonim 2006-04-10, 11:00 pm

na tym wyjeździe mnie nie było, ale byla akcja z awantura... ultrasi sie podjebali i zostawili flagi w pizdu, gdyby sie bb nie wrocilo to by wam polonia pokroila flagi...
a ustawiac sie chcieliscie z kimśtam nawet chyba jeszcze w III lidze ale wam barrasi powiedzieli ze wjeby dwa razy (od przeciwnikow i od bb za przegraną) i wam sie odechcialo.
co z tymi flagami co wam gieksa z przed magazynu zabrała... pewnie juz popalone no nie...:]
anonim

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2006-04-10, 11:06 pm

anonim napisał(a):na tym wyjeździe mnie nie było, ale byla akcja z awantura... ultrasi sie podjebali i zostawili flagi w pizdu, gdyby sie bb nie wrocilo to by wam polonia pokroila flagi...
a ustawiac sie chcieliscie z kimśtam nawet chyba jeszcze w III lidze ale wam barrasi powiedzieli ze wjeby dwa razy (od przeciwnikow i od bb za przegraną) i wam sie odechcialo.
co z tymi flagami co wam gieksa z przed magazynu zabrała... pewnie juz popalone no nie...:]

Nie mam juz wiecej pytan.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez MuMiN 2006-04-10, 11:06 pm

Anonim, nie wiem kim jesteś, ale zamiast na forum popisz scenariusze do dobranocki.
MuMiN
Kuba Wojewódzki

Postprzez anonim 2006-04-10, 11:09 pm

a i tak dobrze wiecie o co chodzi.
anonim

!!

Postprzez ^m@rcin^ 2006-04-10, 11:15 pm

anonim napisał(a):na tym wyjeździe mnie nie było, ale byla akcja z awantura... ultrasi sie podjebali i zostawili flagi w pizdu, gdyby sie bb nie wrocilo to by wam polonia pokroila flagi...

Takie wydarzenia nia mialy nigdy miejsca !

A pozatym to jest temat o mlynie a nie o tym co bylo w III lidze !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez gruby 2006-04-11, 11:48 am

piękna opowieśc aż się wzruszyłem naprawdę :cry: chyba nam się drugi Mickiewicz narodził :oops:
gruby

riposta

Postprzez vf 2006-04-11, 2:00 pm

prawda jest taka jak bierzecie sie za coś co was przerasta dajcie se spokuj ,z gieksa ośmieszyliście nas wszystkich gdzie k***a cała reszta była, w kilkanaście osób przygotowujecie oprawe ludzie gdzie wy rozum macie,jest poraszka jak h*** .k***a to jest obowiązek musicie bronić flag za wszelką cenę a nie spierdalac Ultras nie zwalnia was z odpowiedzialności ,za barwy trza walczyć !!!! a jak nie to trza olać klimaty ultras niech tak jak kiedyś BB odpowiadają za flagi bo byly bespieczne ,a dopingu i tak nie umiecie prowdzić młyn olewa was i wielu kiboli nawet się tam nie pojawia ,bo nie będa sluchać 18-20 letnich kolesi ktorzy prowadza doping .Pytaliście sie jaki jest powód kiepskiego młynu proste młynem i ultrasowaniem zajmują sie w większości dzieciaki a nikt kto jezdzi na zagłębie kilkanascie lat nie będzie gówniarzy sluchał
vf

:-0

Postprzez kajca 2006-04-11, 2:20 pm

Zgadzam sie w topa jest jak h*** ,zjeba na całą polske !!!! co do młynu VF uwarzam ze trafił w samo sedno i ktoś z BB powinien zająć się młynem i dopingiem jest to jedyna szansa tak jak kiedyś było ,młyn będzie miał szacunek do tych chlopaków a nie jak dziś olewają tych ultrasów :lol: ,jedynie co im wychodzi to organizacja wyjazdów ale jesli chodzi o sprawy kibicowskie widać że jest totalne dno,jedyna szansa to że BB zechcą poprowadzić mlyn!!!!
kajca
Żółta kartka

Postprzez Ader 2006-04-11, 2:54 pm

Panowie inspiratorzy to pojdzie do panow od mocniejszych wrazen i z nimi porozmawiajcie na ten temat. A nie pisac na forum ze zle ze slabo ze chu***o. Co do flag nie bede z wami prowadzil dyskusji gdyz jest ona zbedna. Najwiecej maja do powiedzenia na forum ci ktorzy maja najmniej do powiedzenia w rzeczywistoci...

Bez Odbioru
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-04-11, 3:29 pm

No niestety trzeba przyznać, że racja z tymi ultrasami :/

To ich raczej przerasta :/ Oprawy ostatnio są do dupy, zamiast robić 3-4 porządne oprawy u siebie, ale takie dograne i zajebiste, co by wszyscy podziwiali to odpalamy po pare rac, pomachamy flagami na każdym meczu i to jest moim zdaniem bez sensu.

W ogóle nie rozumiem, jak na meczu ze Śląskiem można było pominąć Krzysztofa Tochela(!!!), ja spodziewałem się jakiejś oprawy w związku z tym, a tu nawet na płocie nic w związku z tym nie wisiało :shock: :shock: :shock:

W ogóle zero pomysłu jest, zero czegoś własnego (spójrzcie chodźby na oprawy Jagi), wszystkie pomysłowe z jajem..a przecież wcale nie mają tak wielkiego potencjału.

O dopingu to już nie mówie, bo po prostu go nie ma. Zresztą jak może być, jak każdy sobie może wyjść na gniazdo i dopingować. Zresztą przeciez na meczu ze Śląskiem nikt nie chciał prowadzić dopingu przez jakieś 15-20 minut, wstyd! To wy jesteście ultrasami, i to wy powinniście iść do ekipy mocnych wrażeń i ich prosić o pomoc.

Na plus natomiast AG i organizacja wyjazdów, to wychodzi zajebiście.

O akcji z flagami nie piszę, bo nie byłem, nie widziałem, ale jeżeli to prawda, to piękny przypał :/

I proszę o nie jechanie mnie, że jak chce to niech sam idę, bo ja wiem, że się do tego nie nadaję i nie jestem, jak to twierdzicie "kumaty", po prostu jestem prostym kibicem, który daje z siebie wszystko na meczach. Ja tylko wyrażam swoje osobiste poglądy, a że w moim odczuciu to jest prawda, no to sorry, ale po to jest forum.

Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 2006-04-11, 4:51 pm przez *FORUMDINHO*, łącznie edytowano 1 raz
*FORUMDINHO*

Postprzez Przemek26 2006-04-11, 3:54 pm

Ktoś mi kiedyś powiedział na forum że jak przychodzę dla opraw to lepiej żebym nie przychodził w ogóle. I miał rację. To że na kazdym meczu nie ma kolorowych zabaw na trybunach nie znaczy że trzeba gnoić tych ultrasów. Przychodzi sie dla zagłębia a nie dla kolorowych flag i światełek.
Na Ślasku chociaz pustych płotów nie było i niech tak zostanie a doping uwieżcie jak zagłebie wróci do top 3 to będzie głosno na trybunach. Ile może byc tak że jedni to olewaja( piłkarze) a drudzy(kibice) maja zawsze robic bal nawet wtedy jak na boisku jest mniej emocji niż na osiedlowej kopaninie na betonie .
FORUMDINHO może poprowadzisz jutro doping co?
Zobaczymy jak bedzie
Przemek26

Postprzez vf 2006-04-11, 4:14 pm

Przemek co się czepiasz FORUMDINHO przeciesz napisał wyraznie że on się to tego nie nadaje i przynajmiej nie robi kompromitacji .Co do dopingu niewiesz oczym piszesz ,jezdzileś w piątej czy w czwartej lidze doping byl zajebisty po prostu prowadzony przez konkretntych ludzi .Jeszcze raz mam ndzieje ze ktoś z BB przejmie tu kontrole
vf

vf

Postprzez vf 2006-04-11, 4:33 pm

Ader Co do flag nie bede z wami prowadzil dyskusji gdyz jest ona zbedna. Bo po co masz prowadzić dyskusje robicie przypał nam na calą Polske ,kiedyś Zagłębie było szanowane dzis śmierdzace hanysy bez respektu w padają nam na stadion i robią co chcą,cwany jestes ciekawe ile masz lat i od kiedy jezdzisz na mecze że tak sie wywyrzasz a co kibole co z tym klubem sa z wiązani od kilkunastu lat nie mają prawa powiedzieć prawdy Jezdzilem z Zagłębiem od piątej ligi i wybacz nigdy mi nie zalezalo na wynikach tylko na przygodzie z moim klubem i ziomkami .Szacunek jedynie dla AG za organizacje wyjazdow i tyle.
vf

Postprzez MarcelZS 2006-04-11, 4:43 pm

Do narzekających na ruch ultras.
ZRÓBCIE COŚ SAMI, A PÓŹNIEJ KRYTYKUJCIE.

Dla mnie opraw mogło by nie być, ale niewątpliwie dodaje to uroku widowisku, jakim jest mecz piłkarski.A co bandyckiej i złodziejskiej akcji GKS-u to uważam, że to zwykli złodzieje i napinacze bez honoru.

Kolejna nauczka, musimy się zjednoczyć, niech każdy robi to co potrafi najlepiej, nie może być tak, że jedni swoje a drudzy swoje, i nic by się nie stało jakby np. BB włączyło się do dopingu.

Jesteśmy kibicami Zagłębia, tak długo jak nie zdamy sobie z tego sprawy, że chłopaki po lat 15-16, ultrasi, grupy Hools, emeryci i renciści, pikniki i wszyscy inni, którzy mają czerwień- zieleń oraz biel w sercach, kochają Zagłębie równie mocno choć każdy inaczej - nie osiągniemy zbyt wiele.

Zacznijmy ze sobą rozmawiać i współpracować :!: .
MarcelZS

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-04-11, 4:44 pm

Przemek26 napisał(a):Ktoś mi kiedyś powiedział na forum że jak przychodzę dla opraw to lepiej żebym nie przychodził w ogóle. I miał rację. To że na kazdym meczu nie ma kolorowych zabaw na trybunach nie znaczy że trzeba gnoić tych ultrasów. Przychodzi sie dla zagłębia a nie dla kolorowych flag i światełek.
Na Ślasku chociaz pustych płotów nie było i niech tak zostanie a doping uwieżcie jak zagłebie wróci do top 3 to będzie głosno na trybunach. Ile może byc tak że jedni to olewaja( piłkarze) a drudzy(kibice) maja zawsze robic bal nawet wtedy jak na boisku jest mniej emocji niż na osiedlowej kopaninie na betonie.

No widzisz dla mnie Zagłębie (specjalnie z dużej, bo ty jak widzę piszesz z małej) to kibice, a nie piłkarze. Bardziej zależy mi na szacunku innych ekip(i nie mówię tutaj o chuligance) niż na tym, żeby Zagłębie było w top 3. A jak inni dopingują tylko wtedy, gdy Zagłębie jest w top-3, to niech wcale nie dopingują. Druga sprawa, to broń Boże nie miałem zamiaru ich gnoić, po prostu wyrażam swoją opinię i tyle, chyba mogę? Nie napisałem tego, po to by wyśmiać ultrasów, czy coś w tym stylu, lecz po to, by być może doprowadzić do pewnej refleksji (jeżeli mi się uda choć w małym stopniu to będę niezwykle szczęśliwy).
Dla mnie nie liczy się gra piłkarzy, a skąd Ty to możesz wiedzieć, że oni olewają? Może po prostu nie idzie? A co jak Zagłębie będzie w "top3" to co pójdziesz i będziesz śpiewał "na dobre i na złe"???

I proszę o nie jechanie mnie, że jak chce to niech sam idę, bo ja wiem, że się do tego nie nadaję i nie jestem, jak to twierdzicie "kumaty", po prostu jestem prostym kibicem, który daje z siebie wszystko na meczach. Ja tylko wyrażam swoje osobiste poglądy, a że w moim odczuciu to jest prawda, no to sorry, ale po to jest forum.

Przemek26 napisał(a):FORUMDINHO może poprowadzisz jutro doping co?
Zobaczymy jak bedzie

Bez komentarza...
*FORUMDINHO*

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice