przez *FORUMDINHO* 2006-04-11, 3:29 pm
No niestety trzeba przyznać, że racja z tymi ultrasami :/
To ich raczej przerasta :/ Oprawy ostatnio są do dupy, zamiast robić 3-4 porządne oprawy u siebie, ale takie dograne i zajebiste, co by wszyscy podziwiali to odpalamy po pare rac, pomachamy flagami na każdym meczu i to jest moim zdaniem bez sensu.
W ogóle nie rozumiem, jak na meczu ze Śląskiem można było pominąć Krzysztofa Tochela(!!!), ja spodziewałem się jakiejś oprawy w związku z tym, a tu nawet na płocie nic w związku z tym nie wisiało :shock: :shock: :shock:
W ogóle zero pomysłu jest, zero czegoś własnego (spójrzcie chodźby na oprawy Jagi), wszystkie pomysłowe z jajem..a przecież wcale nie mają tak wielkiego potencjału.
O dopingu to już nie mówie, bo po prostu go nie ma. Zresztą jak może być, jak każdy sobie może wyjść na gniazdo i dopingować. Zresztą przeciez na meczu ze Śląskiem nikt nie chciał prowadzić dopingu przez jakieś 15-20 minut, wstyd! To wy jesteście ultrasami, i to wy powinniście iść do ekipy mocnych wrażeń i ich prosić o pomoc.
Na plus natomiast AG i organizacja wyjazdów, to wychodzi zajebiście.
O akcji z flagami nie piszę, bo nie byłem, nie widziałem, ale jeżeli to prawda, to piękny przypał :/
I proszę o nie jechanie mnie, że jak chce to niech sam idę, bo ja wiem, że się do tego nie nadaję i nie jestem, jak to twierdzicie "kumaty", po prostu jestem prostym kibicem, który daje z siebie wszystko na meczach. Ja tylko wyrażam swoje osobiste poglądy, a że w moim odczuciu to jest prawda, no to sorry, ale po to jest forum.
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 2006-04-11, 4:51 pm przez
*FORUMDINHO*, łącznie edytowano 1 raz