"Młyn" - Opinie - Propozycje - Komentarze ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Ader 2005-11-14, 6:34 pm

FIGHTER1906 napisał(a): :arrow: wykozaczeni 16letni ultrasi, którzy uważają się za bogów młyna i gdzie to oni, wielcy gwiazdorzy będą śpiewać też nie zachęcają...

- może mi ktoś na pw napisać dlaczego nie było flag?

- latający napaleńcy w młynie to także nic dobrego, dobrze że tacy ludzie są, ale niech robią to w normalny sposób, a nie podbiega ci koles dosłownie z pianą na ustach i drże się jak pojebany, sam nic nie śpiewając, latało ich chyba z 5 w tym połowa najebana,

- miał być 2 bęben, wciąż go nie ma,

- co z nową piosenką? na ostatnim meczu Widzew-Jaga............,

- czy jest cała kasa na WF? Ile brakuje? I czy raczej będzie na Widzewie?,

- jestes smieszny , kozakujemy tak ze sie nie da. i podniesc nam srednia wieku poniewaz ja jako jedyny mam 16 lat
-nikt ci nie moze napisac czemu nie bylo flag
-wez sie ogarnij , tak masz racje 2,5 czlowieka bylo pijane
-2 beben mial swoj debiut na Kujawiaku
-co nas obchodzi Widzew-Jaga? :shock:
-to nie jest temat co do WF

nie pzdr
Ostatnio edytowano 2005-11-14, 8:48 pm przez Ader, łącznie edytowano 1 raz
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez CharoN^ 2005-11-14, 7:30 pm

Choć Widzew i WKS dopiero na wiosnę, to już mam spore obawy... Niech mi nikt nie mówi, że na tych meczach będzie świetnie (chyba, że dla niektórych świetnym dopingiem jest przykład meczu z Polonią... dla mnie z Polonią była żenada, to tyle...). Przykładem świetnego dopingu jest mecz ze Śląskiem (pamiętna wiosna 2004, o ile dobrze pamiętam), a b.dobrego dopingu mecz z Ruchem (oczywiście nie ostatni), a także spotkanie z Jagą.

Na te spotkania potrzebna jest specjalna akcja! Zachęćmy ludzi do chóralnych śpiewów! Niech młyn będzie na poziomie! (zarówno ilościowo, jak i jakościowo). Zakładam, że młyn na te spotkania wróci na swoje miejsce (...i tam już zostanie), proponuje przesunąć go tylko o jeden sektor w stronę gości., ot taka mała korekta.

Zaletami przesunięcia młynu w strone sektora gości jest napewno:
1. Wyeliminowanie problemu odpowiadanek.
2. Stworzenie młyna do skrajnego sektora (wliczając go również).
3. "Otwarcie" jednego ze środkowych sektorów, z których widoczność odpowiada niedzielnym.

Oczywiście to wszystko moje zdanie na ten temat, moje propozycje. W ogóle to mam nadzieję, że na RTSie i WKSie młynem będzie cały Ludowy :wink:.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez FIGHTER1906 2005-11-14, 8:14 pm

Adi89 napisał(a):
FIGHTER1906 napisał(a): :arrow: wykozaczeni 16letni ultrasi, którzy uważają się za bogów młyna i gdzie to oni, wielcy gwiazdorzy będą śpiewać też nie zachęcają...

- może mi ktoś na pw napisać dlaczego nie było flag?

- latający napaleńcy w młynie to także nic dobrego, dobrze że tacy ludzie są, ale niech robią to w normalny sposób, a nie podbiega ci koles dosłownie z pianą na ustach i drże się jak pojebany, sam nic nie śpiewając, latało ich chyba z 5 w tym połowa najebana,

- miał być 2 bęben, wciąż go nie ma,

- co z nową piosenką? na ostatnim meczu Widzew-Jaga............,

- czy jest cała kasa na WF? Ile brakuje? I czy raczej będzie na Widzewie?,

- jestes smieszny , kozakujemy tak ze sie nie da. i podniesc nam srednia wieku poniewaz ja jako jedyny mam 16 lat
-nikt ci nie moze napisac czemu nie bylo flag
-wez sie ogarnij , tak masz racje 2,5 czlowieka bylo pijane
-2 beben mial swoj debiut na Kujawiaku
-co nas obchodzi Widzew-Jaga? :shock:
-to jest temat co do WF

nie pzdr

Ad.1 uogólniłem,
Ad.2 OK
Ad.3 sam się ogarnij, rozumiem, że ludzie w twoim wieku biorą wszystko dosłownie, ale może nikt z pilnujących nie był pijany?
Ad.4 Ja widziałem 1, widocznie przeoczyłem.
Ad.5 No było głębsze porównanie, apropos piosenki, ale co ci będe mówił. Ciebie interesuje tylko Zagłębie, mamy najlepszy doping i najlepszych ultrasów (bez urazy dla niektórych). Może czasem warto spojrzeć na innych? Bo moim zdaniem powinniśmy brać przykład z dopingu Widzewa u siebie, no ale co ja będe tłumaczył takiemu masterowi jak ty.
Ad.6 Stanie się wielka rzecz, jak ktoś przy okazji napisze o WF.

zaraz się popłacze, nie pozdrowił mnie - ojoj :/

PS: Dzięki Marcin za info.

PS2: Zakończyłem z tobą dyskusję Adi, jak coś chcesz to na priv.
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez Ader 2005-11-14, 8:54 pm

FIGHTER1906 napisał(a):
Ad.3 sam się ogarnij, rozumiem, że ludzie w twoim wieku biorą wszystko dosłownie, ale może nikt z pilnujących nie był pijany?
Ad.4 Ja widziałem 1, widocznie przeoczyłem.
Ad.5 No było głębsze porównanie, apropos piosenki, ale co ci będe mówił. Ciebie interesuje tylko Zagłębie, mamy najlepszy doping i najlepszych ultrasów (bez urazy dla niektórych). Może czasem warto spojrzeć na innych? Bo moim zdaniem powinniśmy brać przykład z dopingu Widzewa u siebie, no ale co ja będe tłumaczył takiemu masterowi jak ty.

zaraz się popłacze, nie pozdrowił mnie - ojoj :/

Ad 3 . nie widzialem bylem na murawie. wazne ze ktos pilnowal.
Ad 4. napisal ktos ze byly 2 bebny? napisalem ze DRUGI beben mial debiut na meczu
Ad 5.jestesmy najlepsi i my o tym wiemy. a to ze jestem master to ja wiem. moze zacznijmy dopingowac a wtedy zaczniemy urozmaicac repertuar

urzekla mnie twoja historia

PS 2
ojoj zlapalem dola :cry:

ULTRAS ZAGŁĘBIE - NA PRZEKÓR WSZYSTKIM :twisted:
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez FIGHTER1906 2005-11-14, 10:46 pm

FIGHTER1906 napisał(a):

POTRAFISZ CZYTAĆ CZY PANI Z GIMNAZJUM JESZCZE CIĘ TEGO NIE NAUCZYŁA?
FIGHTER1906
Pokemon z żółtą kartką

Postprzez Kamilsts 2005-11-15, 1:32 am

Proponuje wyjaśnić to sobie na wyjeździe do Białegostoku... :wink:
Kamilsts

Postprzez barthez 2005-11-15, 11:42 am

A ja proponuje żeby panowie sobie wyjaśniali te kwestie na pw bo zaśmiecają forum.
Przesunięcie młyna w stronę sektora gości to b.dobry pomysł.
barthez

mlyn

Postprzez cannambis sc 2005-11-15, 1:51 pm

co wy tez tu gadacie mlyn powinien znajdowac sie tam gdzie byl na meczu zaglebie-kujawiak!! i mam pytanie czemu juz niema tak jak za dawnych czasów ze do mlyna musiales byc naprawde dobry i glosny
cannambis sc

Re: mlyn

Postprzez ^m@rcin^ 2005-11-15, 3:21 pm

cannambis sc napisał(a):co wy tez tu gadacie mlyn powinien znajdowac sie tam gdzie byl na meczu zaglebie-kujawiak!! i mam pytanie czemu juz niema tak jak za dawnych czasów ze do mlyna musiales byc naprawde dobry i glosny

Bo nie ma kto tego pilnowac !
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: mlyn

Postprzez CharoN^ 2005-11-15, 4:35 pm

cannambis sc napisał(a):co wy tez tu gadacie mlyn powinien znajdowac sie tam gdzie byl na meczu zaglebie-kujawiak!!...

... jak wyremontują cały łuk.

Narazie tył jest w ogóle bez perspektyw. Chyba, że odpowiada Ci młyn 500 osób (tyle się pewnie zmieści...) na ważnych meczach :?
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez Przemek26 2005-11-16, 1:02 pm

Przypomina mi sie mecz ze Śląskiemn w kwietniu 2004 r. To jak wygladały trybuny doping i oprawa.Poprostu miodzio. Kiedy to znowu zawita na Ludowy??????
Przemek26

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-11-16, 2:12 pm

Przemek26 napisał(a):Przypomina mi sie mecz ze Śląskiemn w kwietniu 2004 r. To jak wygladały trybuny doping i oprawa.Poprostu miodzio. Kiedy to znowu zawita na Ludowy??????

Na wiosne jak bedziemy walczyc o awans.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Re: :)

Postprzez Przemek26 2005-11-16, 2:31 pm

^m@rcin^ napisał(a):
Przemek26 napisał(a):Przypomina mi sie mecz ze Śląskiemn w kwietniu 2004 r. To jak wygladały trybuny doping i oprawa.Poprostu miodzio. Kiedy to znowu zawita na Ludowy??????

Na wiosne jak bedziemy walczyc o awans.

I tak bedzie przyjdzie wiosna , świerzość i upragniony awans niesiony dopingiem Najleprzych Kibiców - Zagłebia
Przemek26

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2005-11-16, 4:00 pm

FIGHTER1906 napisał(a):- może mi ktoś na pw napisać dlaczego nie było flag?

Fakt odpowiedzial na twoje pytanie oni najalepiej wiedza wszystko.

zrodlo fakt :
Podczas ostatniego meczu z Kujawiakiem sosnowieccy fani nie wywiesili flag,a dopingu z trybun prawie nie było.Powód?Fatalna gra piłkarzy w ostatnich meczach i wysokie ceny biletów.
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez Carlos 2005-11-16, 4:39 pm

ten cały fakt to są takie chujograjce
Co do młyna to czekaliśmy pod zegarem , czemu nie przyszliście ? chujow meczyk z tamtąd oglądać ?
Carlos

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice