ZAGŁĘBIE - Jagiellonia, 10.06.2006 (sobota)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Sebastian 2006-06-05, 11:19 am

Smazu napisał(a):Wiem pewnie za mój pomysl wszyscy będą mnie besztali , że to się nieuda głupie itd. ale zaryzykuje i zadaje pytanie!Czy nielepiej obniżyc ceny biletów?wiadomo 12 zł mało kasy ale niedla wszystkich to jest kwota do zebrania ja bym sugerował 7 zł tak jak na Górniku (5zł) i było ich tam (chyba) 14 tyś.!!

W jednym temacie proponujesz, żeby każdy wziął 5 złoty więcej na koszulki. A tutaj piszesz, żeby obniżyć ceny biletów, bo nie każdy ma pieniądze. Nic nie rozumiem :)
Sebastian

Postprzez tuli 2006-06-05, 11:27 am

Witam wszystkich.
Jeśli chodzi o pomysł z tymi tańszymi biletami to nawet gdyby sie zwrócić z taką prośbą do klubu to Rudy pewnie by powiedział tak jak kiedyś w jednym z wywiadów że nie mozna obniżyc cen biletów bo w przypadku gdyby przyszło za duzo ludzi to nie będzie ich gdzie pomieścić bo mamy taki stadion a nie inny.
pozdro
tuli

Postprzez Smazu 2006-06-05, 11:33 am

tuli napisał(a):Witam wszystkich.
Jeśli chodzi o pomysł z tymi tańszymi biletami to nawet gdyby sie zwrócić z taką prośbą do klubu to Rudy pewnie by powiedział tak jak kiedyś w jednym z wywiadów że nie mozna obniżyc cen biletów bo w przypadku gdyby przyszło za duzo ludzi to nie będzie ich gdzie pomieścić bo mamy taki stadion a nie inny.
pozdro

Gdyby Rudemu zalezalo to by otworzył reszte sektorow :evil:

Sebastian:
W jednym temacie proponujesz, żeby każdy wziął 5 złoty więcej na koszulki. A tutaj piszesz, żeby obniżyć ceny biletów, bo nie każdy ma pieniądze. Nic nie rozumiem

Bo jak by obnizyli cene biletow z 12 do 7 zł to 5 zł taniej i tu jest to 5 zł o którym mówilem ;)
Smazu
Moderator

Postprzez Dj_mdc 2006-06-05, 11:59 am

będzie można kupić wcześniej bilety jak tak to gdzie i od kiedy ?
sklep kibica ?
Dj_mdc

Postprzez Se@net 2006-06-05, 12:17 pm

Dj_mdc napisał(a):będzie można kupić wcześniej bilety jak tak to gdzie i od kiedy ?
sklep kibica ?

jak już wcześniej mówił <Mati_1987>

SKLEP KIBICA NIE PROWADZI PRZEDWCZESNEJ SPRZEDARZY BILETÓW NA MECZ!
Se@net

Postprzez Pszczoła z Białego 2006-06-05, 12:26 pm

Siema.Ja już nie mogę doczekać się tego wyjazdu :D
Liczę już dni i godziny kiedy zawitam w Sosnowcu!
Od dawna zbierałem kasę na ten wyjazd i się chyba go doczekam :D
Czytałem wcześniej wasze pomysły na temat co tu by zrobić by na ten mecz mogła wejść duża rzesza waszych kibiców!I nie normalne wydało mi się co napisał jeden typ żeby nie wpuścić na ten mecz kibiców JAGI!
To chore :evil:
Myślę że przyjedzie nas spora liczba i będzie super atmosfera na trybunach.
Wiele osób skazuje nas na przegraną i że to Zagłębie zagra z Arką :cry:
Będzie to ciężki mecz i padnie mało goli.
Obstawiam 0-1 :D
Wszystkie pszczoły wylecą z ula i skierują się na odległą łakę jaką jest Sosnowiec i tam zapylą wszystkie kwiaty
Do zobaczenia na meczu!!!
Przyjdzcie duża liczbą na mecz[/b]
Pszczoła z Białego

Postprzez rzusi 2006-06-05, 12:47 pm

chyba chciałeś napisać 1:0 :roll:
rzusi

Postprzez NAPOLI 2006-06-05, 1:04 pm

Ja juz zyje sobota mam nadzieje ze Jaga stawi sie licznie a i kibice z Sosnowca podejda do tego meczu tak jak ze Sląskiem o awans do II ligi!!Mecze sa dla kibicow zapraszamy wszystkich na Ludowy.
NAPOLI
Żółta kartka

Postprzez Pszczoła z Białego 2006-06-05, 1:18 pm

Dzięki za zaproszenie. :D
Właśnie nie dawno pojawiło się u nas na forum informacja o wyjezdzie
do Sosnowca!!!
Po szkole lecę się chyba zapisać :D
A jak nie dziś to na pewno jutro.
Podtrzymuję swoją myśl i obstawiam 0-1
Na nas możecie liczyć myślę że możemy mówić tu o liczbie
od 300 Pszczół w górę.Taki pułap
Pszczoła z Białego

Postprzez PTAQ84 2006-06-05, 1:25 pm

Pszczoła z Białego napisał(a):Czytałem wcześniej wasze pomysły na temat co tu by zrobić by na ten mecz mogła wejść duża rzesza waszych kibiców!I nie normalne wydało mi się co napisał jeden typ żeby nie wpuścić na ten mecz kibiców JAGI!
To chore :evil:
Wszystkie pszczoły wylecą z ula i skierują się na odległą łakę jaką jest Sosnowiec i tam zapylą wszystkie kwiaty
Do zobaczenia na meczu!!!

Nie ma takiej możliwości żeby ten mecz odbył się bez fanów gości!
Wszyscy tego chcą by ten dzień był piłkarskim i kibicowskim świętem!
Co do pszczółek to zapylajcie w swoim gronie :lol:
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez sprzedawca_cebuli 2006-06-05, 3:01 pm

hmmm. jak by tu zaczac aby mnie od razu nie zje.... :D z tego co ja pamietam mecze u nas z wiekszym udzialem publicznosci to doping nie byl zbyt dobry gdyz kazdy sektor spiewal sobie co innego....tak sobie siedze i mysle... czy nie mozna by np. ze spikerem jakos tego zalatwic? np. ulozyc jakas kolejnosc piosenek spisac na kartce w takiej kolejnosci jak ma byc i zapodac mu to aby on to zaczynal? on jest jednak slyszany przez caly stadion wtedy wszyscy rowno mogli by wystartowac ze spiewem... czy np. ktos (czyt. kamil) mogl posiedziec ze spikerem i z tamtad zapodawac piesni... mysle ze pomysl wart przemyslenia i mysle ze zdalby egzamin . pomyslcie jaki efekt by to dalo gdyby wszystkie piosenki byly spiewane rownolegle i kazdy sektor by spiewal to samo przy takiej ilosci ludzi bo jak mysle to i frekfencia ze slaska bedzie o duzoooo pobita:)) pozdro...
sprzedawca_cebuli

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-06-05, 3:57 pm

pomysl cienki, tym bardziej ze niemozliwy do zrealizowania w jakims statucie czytalem ze spiker zawodow nie moze prowadzic dopingu na stadionie w trakcie trwania spotkania
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez mariusz_sc 2006-06-05, 3:58 pm

Przepraszam za rozmywanie tematu ale mam jedno pytanie od której godziny będą otwarte kasy by móc kupićbilet na mecz :?: dzięki z góry :!:
W sobote wszyscy na mecz z Jagą :!: obstawiam 2:0 dla nas :!: do soboty :!:
mariusz_sc

Postprzez sprzedawca_cebuli 2006-06-05, 4:07 pm

skoro uwazasz ze cienki to moze i tak jest........ o takim zakazie nigdzie nie slyszalem za to niejednokrotnie bylem swiadkiem jak spiker zapodawal piosenki.......... ale jesli to nie jest dobry pomysl to i tak trzeba cos wymyslic na skoordynowanie dopingu pozdro
sprzedawca_cebuli

Postprzez buli11 2006-06-05, 4:15 pm

moze megafon? :)
buli11

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice