Zagłębie Sosnowiec - Lechia Gdańsk kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Dami_mdc 2005-08-21, 3:38 pm

buli napisał(a):Nie wiem jak wy wszyscy możecie pisać ,że doping był dzisiaj extra.... może i był a,le przez 10 minut pierwszej połowy... później troche młyn zrzucił z tonu.Jest jeszcze jedna sprawa do tych ludzi któryz byli na tych 3 sektorach gdzie był owy młyn, po co niektórzy z was wstawali jak i tak nic nie śpiewali?! to jest zupełnie bez sensu :/ juz chyba lepiej siedzieć niż stać takie jest bynajmniej moje zdanie.Pozdrawiam!

A co może na poprzednich meczach był dobry co? Według mnie jak na mecz bez kibiców gości i taką pogode był bardzo dobry !! :twisted:
Dami_mdc
Mydlice Squad

Postprzez Gibson_mdc 2005-08-21, 5:42 pm

Dami jak ty bys jeszcze spiewal to bylby lepszy :D :D :D
Gibson_mdc

Postprzez bua 2005-08-21, 7:06 pm

Gibson_mdc napisał(a):Dami jak ty bys jeszcze spiewal to bylby lepszy :D :D :D

Gibson dobrze powiedziane :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :piwo:
bua

Postprzez gruby 2005-08-21, 7:31 pm

Martii88 napisał(a):niestety kartoniade popsula zbyt niska frekwencja :(

no własnie szkoda bo efekt byłby lepszy bo pomysł z kartonami niezły.. :wink: ja mam tylko pytanie czy było sens odpalać ognie czy race przy takiej pogodzie gdzie zbytnio nie ma efektu takiego jaki ma być... :roll: :wink:
gruby

Postprzez twari 2005-08-21, 8:07 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):No dobra Wisłą Wisła..... Nie porównujcie Ruchu do Lechii.

Mówicie chyba Twari " poprosic zeby zdjeła" i co w staniku miała jechac ?? Myślcie troche........

Chcemy miec szacunek w Polsce ?? To zapracujmy na niego a nie jedzmy cały czas na sukcesach starszego pokolenia Zagłebiaków !

Lepiej zeby lazila w staniku niz w koszulce Wisły! Tu jest Sosnowiec a nie Krakow!
Jesli chcemy miec szacunek to nie mozemy sobie pozwolic na to aby na naszym podworku goscie robili co chcieli. Ktos kto do nas przyjezdza musi czuc respekt przed tym miejscem. A Twoim podejsciem doprowadzimy do tego ze bedzie u nas jak w Jaworznie gdzie mozesz chodzic w kazdym rodzaju szalika od GKSy do Wisły poprzec Cracovie i Legie łącznie. Wybacz ale w ten sposób to my szacunku nie zdobedziemy!!

A to ze bedzie szla w samym staniku to chyba jej problem.
A gdyby miala jeszcze stanik Wisły to obawiam sie ze musiala by wracac do domu topless. BEZ LITOŚCI! :twisted:
twari

Postprzez mdc dg 2005-08-21, 8:11 pm

Nie sądziłem że na meczu bez przyjezdnych uda stworzyć się spoko widowisko na trybunach.Doping momentami dobry.Brawa dla ultrasów że przygotowali spoko choreo.Teraz już musi być tylko lepiej :D
mdc dg

Postprzez WOJTEK 2005-08-21, 8:12 pm

TWARI - MIAŁEM CIĘ DO TEJ PORY ZA ROZSĄDNEGO TYPA. ALE TERAZ PRZESADZASZ. CO Z TEGO, ŻE MIAŁA KOSZULKĘ WISŁY ??
DO KURWY NĘDZY,TO JEST KOBIETA. I JEŚLI POPIERASZ BICIE , PONIEWIERANIE CZY OBDZIERANIE KOBIET Z KOSZULEK CZY CZEGOŚ INNEGO TO SAM Z CHĘCIĄ STRZELĘ CIE W RYJ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-08-21, 8:13 pm

WOJTEK napisał(a):TWARI - MIAŁEM CIĘ DO TEJ PORY ZA ROZSĄDNEGO TYPA. ALE TERAZ PRZESADZASZ. CO Z TEGO, ŻE MIAŁA KOSZULKĘ WISŁY ??
DO KURWY NĘDZY,TO JEST KOBIETA. I JEŚLI POPIERASZ BICIE , PONIEWIERANIE CZY OBDZIERANIE KOBIET Z KOSZULEK CZY CZEGOŚ INNEGO TO SAM Z CHĘCIĄ STRZELĘ CIE W RYJ.

Brawo i Szacunek !! :!:
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Sajni 2005-08-21, 8:26 pm

WOJTEK napisał(a):TWARI - MIAŁEM CIĘ DO TEJ PORY ZA ROZSĄDNEGO TYPA. ALE TERAZ PRZESADZASZ. CO Z TEGO, ŻE MIAŁA KOSZULKĘ WISŁY ??

Zgadzam się.
Zawsze można było jej coś powiedzieć, nawet postraszyć, tak żeby się to następnym razem nie powtórzyło, ale żeby pozbawiać jej koszulki, to jak na mój gust trochę przesadzona reakcja.
Sajni

Postprzez twari 2005-08-21, 8:28 pm

Są kobiety i kobiety. Nie popieram bicia czy poniewierania kobiet. Nigdy bym zadnej kobiety nie uderzyl. Co nie zmienia faktu ze uwazam iz pozbawienie takiej kozaczacej fanki koszulki nie jest powodem do wstydu! Dziewczyna nie znalazla sie tu przypadkiem. Przyjechala tu z pelna premedytacja i chodzac po miescie dala dowod temu ze ma w glowie nie do konca poukladane. Nie znam okolicznosci calego zajscia. Nie wiem jak doszlo (jesli wogole doszlo) do calej akcji. Wiem jednak ze takie rzeczy da sie zalatwic bezbolesnie. Powtarzam - nie popieram bicia zadnej kobiety. Ale nie mozemy sobie pozwolic zeby laski z K-kowa panoszyly sie po miescie bezkarnie.
I jeszcze jedno - jak juz wczesniej zaznaczylem - sa kobiety i kobiety. Jedne sa delikatne i maja w sobie to co my pieknie nazywamy "kobiecoscią". I to wlasnie one zapracowaly sobie na to by gatunek kobiecy byl nietykalny. Sa jednak tez kobiety zaprzeczajace ta teze. Kobiety ktore morduja, bija, kradna itp. Mowie to tylko dlatego ze gdyby Cie taka kobieta np napadla z nozem to w samoobronie musialbys ja starac sie obezwladnic. I wtedy nie patrzysz czy to kobieta czy facet. Do sedna - nie wiesz jakim ziolkiem byla ta babka. Ktos wczesniej wspomnial ze potraktowala kogos kamieniem. Moze to prawda moze nie. Ale samo to ze chodzila po centrum w koszulce Wisły powoduje ze taka opcja jest bardzo prawdopodobna. Dlatego tez nie wierze abys stal obojetnie obok babki ktora wlasnie tlucze Cie kamieniem.
Myle się?
twari

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-08-21, 8:35 pm

twari napisał(a): Dlatego tez nie wierze abys stal obojetnie obok babki ktora wlasnie tlucze Cie kamieniem.
Myle się?

Babka zaczeła tłuc kamieniem jak chcieli ją skroic ( chyba ze kolorowa relacja)

Jej błąd nasz jeszcze wiekszy i tyle koniec tematu
Ostatnio edytowano 2005-08-21, 8:37 pm przez BuBy_MaDnEss_#4, łącznie edytowano 2 razy
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Uwielbianyprzezwszystkich 2005-08-21, 8:35 pm

Buby - nie pierdol głupot. Nie widziałeś zajścia to poprostu nie komentuj. A jak jesteś taki pokojowo nastawiony to weź koszulkę Zagłębia i jedź na Nową Hutę może ci nikt kosy w plecy nie wpierdoli.

Dla Wiślackiego ścierwa latającego ze sprzętem zero szacunku
Uwielbianyprzezwszystkich
Adventure Group

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2005-08-21, 8:42 pm

Uwielbianyprzezwszystkich napisał(a):Buby - nie pierdol głupot. Nie widziałeś zajścia to poprostu nie komentuj. A jak jesteś taki pokojowo nastawiony to weź koszulkę Zagłębia i jedź na Nową Hutę może ci nikt kosy w plecy nie wpierdoli.

Pisze tu o czyms innym - o czyms takim jak szacunek. Gdyby to był facet ok. Gdyby szła i jezdziła po Zagłebiu ok. Gdyby spaliła nasz szal ok. Przyjechała dziewczyna obejrzec mecz, moze nie zbyt dobrze ubrana szła na pociag powrotny wiec po co robimy sobie siare. BO zrobilismy sobie siare a nie pokazalismy jacy jestesmy mocni jak tu niektórzy twierdzą
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez WOJTEK 2005-08-21, 8:44 pm

Uwielbianyprzezwszystkich napisał(a):Buby - nie pierdol głupot. Nie widziałeś zajścia to poprostu nie komentuj. A jak jesteś taki pokojowo nastawiony to weź koszulkę Zagłębia i jedź na Nową Hutę może ci nikt kosy w plecy nie wpierdoli.

TU SIĘ KOLEGA ZAGALOPOWAŁ.
NIE MÓWI TU NIKT O KOLESIU TYLKO O KOBIECIE .A TO CHYBA SUBTELNA RÓZNICA.
TAK WYGLĄDA KOBIETA:
Obrazek
A TAK WYGLĄDA MĘŻCZYZNA:
Obrazek
WIDAĆ RÓZNICĘ ??
WIĘC NIE TWÓRZ BZDUR,ZE TA LASKA LATA Z NOŻAMI PO MIEŚCIE. BO TO PORÓWNANIE MA SIE NIJAK DO TEGO CO MY TU PISZEMY.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez MACIEK 86 2005-08-21, 8:46 pm

BuBy ja ci proponuje weź laske niech ubierze koszulke Zagłębia i jedź na mecz Legii w Krakowie jak jej sie nic nie stanie i nie straci koszulki to możesz pisać o braku szacunku ze strony tych którzy za....li koszulke Wisły!!

A zapomniałem dodać że jak szedłem na tramwaj to laska śpiewała coś o Wiśle jak kolesie jej zwracali uwage to laska jeszcze głośniej zaczeła śpiewać.
MACIEK 86

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice