Zagłębie Sosnowiec vs. GKS Bełchatów 30.04.2005 kibicowsko

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez qpas 2005-04-30, 7:54 pm

NO ja też sie wypowiem co do dzisiejszego meczu :) OSTATNIE 5 min BYŁO WYŚMIENITE Gdyby tak przez cały mecz było :D:D:D
Co do prowadzenia dopingu hmmm zacięta taśma jest dobra ale bez przesady nie aż tak długo przy tym jak śpiewa mało osób i jest to mało co słyszalne !! mecz ogólnie bardzo pozytywny oprócz incydentów ale popieram zasade - nieśpiewasz to wypier..
qpas

Postprzez DaMi 2005-04-30, 8:02 pm

qpas napisał(a):mecz ogólnie bardzo pozytywny oprócz incydentów ale popieram zasade - nieśpiewasz to wypier..

Bez takich incydentów nie będzie wporzo młyna
DaMi

Postprzez baggio 2005-04-30, 8:36 pm

WOJTEK napisał(a):POJAWILI SIĘ INTERNETOWI KIBICE GKS.

MOIM ZDANIEM BYŁO INACZEJ:
KOŃCZYŁ SIĘ CZAS WYNAJMU BUSÓW PO 30 ZŁ I LUDZISKA NIE MIAŁY WIĘCEJ KASY NA SKŁADKĘ. I POJECHALI W SINĄ DAL...
TEŻ SOBIE RADOMIAK ZNALAZŁ KOLEGÓW ... :roll:

he,he dobre Wojtek:)
baggio

Postprzez el Gombek 2005-04-30, 9:04 pm

DaMi napisał(a):Panowie z DF zanim staniecie w młynie pomyślcie troszke po co się tam przychodzi. Na rodzinnym też się możecie polansować

Sorki ale takie gadki w naszą stronę to są nie na miejscu bo k***a to jest z deka przegięcie jak dla mnie!!Byla chwila w ktorej to sie ja obrociłem do tyłu i nie śpiewałem i to trwalo może z 30 sekund i tu nagle zarzuty od Damiego że nie śpiewamy , sorki ale darłem ryja non toper i tak samo ludzie z grupy ,a w momentach kiedy doping siadał(bo Kamilowi brakowało siły<-szacunek dla niego , tak 3mać) smai staraliśmy się coś wykombinować.Może zwócisz uwage Ty i Rary że niektóre osoby z FB stały zajęte rozmową (i trwala ona więcej niż 5 minut) i jakoś do nich to żalu nikt nie ma co ??!!To co równi i równiejsi !!I jak dla mnie to doping byl na dobrym poziomie !Jak dla mnie akcja z młynkiem pozytywna ale w pewnym momencie to wyglądało jak zastraszanie ludzi czego skutkiem było opuszczenie sektora przez troche ludzi.A bicie i zastraszanie da krotkotrwaly skutek bo ludzie bedą spiewali ale pod presja.I tu jeszcze raz k***a podkreśle że bylo nas z grupy kilku i śpiewaliśmy rowno z innymi a nawet lepiej tylko trzeba było troche postac a nie kilka razy przemknąć kolo nas!!Przypomne tu akcje z hokeja kiedy to byla zupelna cisza w mlynie i 10 osob od nas samo zaczelo glosniej spiewac niz mlyn!!
el Gombek

Postprzez goly 2005-04-30, 9:10 pm

tak na nas najezdzacie ale jak zaczeliscie sie szarpac w młynie to gdybym nie wydarł mordy to byla by cisza :/ a dokladnie przed ta kacja prowadzacy diping krzyknąl :" ale teraz do konca jedziemy !!" ,gdy zaczelo sie zamieszanie pierwszy polecial sie przepychać :? od nas nikt nie polecial bić ludzi tylko probowalismy podtrzymac piesn !! drugi moment był pod koniec meczu ok. 80 min. WYDARŁEM JAPE to od razu młyn zaczal spiewac ! tego nie zauwazyliscie tak :?: :?
goly

Postprzez Dami_mdc 2005-04-30, 9:13 pm

el Gombek napisał(a):
DaMi napisał(a):Panowie z DF zanim staniecie w młynie pomyślcie troszke po co się tam przychodzi. Na rodzinnym też się możecie polansować

Sorki ale takie gadki w naszą stronę to są nie na miejscu bo k***a to jest z deka przegięcie jak dla mnie!!Byla chwila w ktorej to sie ja obrociłem do tyłu i nie śpiewałem i to trwalo może z 30 sekund i tu nagle zarzuty od Damiego że nie śpiewamy , sorki ale darłem ryja non toper i tak samo ludzie z grupy ,a w momentach kiedy doping siadał(bo Kamilowi brakowało siły<-szacunek dla niego , tak 3mać) smai staraliśmy się coś wykombinować.Może zwócisz uwage Ty i Rary że niektóre osoby z FB stały zajęte rozmową (i trwala ona więcej niż 5 minut) i jakoś do nich to żalu nikt nie ma co ??!!To co równi i równiejsi !!I jak dla mnie to doping byl na dobrym poziomie !Jak dla mnie akcja z młynkiem pozytywna ale w pewnym momencie to wyglądało jak zastraszanie ludzi czego skutkiem było opuszczenie sektora przez troche ludzi.A bicie i zastraszanie da krotkotrwaly skutek bo ludzie bedą spiewali ale pod presja.I tu jeszcze raz k***a podkreśle że bylo nas z grupy kilku i śpiewaliśmy rowno z innymi a nawet lepiej tylko trzeba było troche postac a nie kilka razy przemknąć kolo nas!!Przypomne tu akcje z hokeja kiedy to byla zupelna cisza w mlynie i 10 osob od nas samo zaczelo glosniej spiewac niz mlyn!!

Popieram. Stałem w młynku obok chłopaków z DF i mogę potwierdzić że śpiewali praktycznie cały czas.A jeśli chodzi o te akcje w młynie to moim zdaniem są one dobre na krótki okres czasu ! Ponieważ ludzie będą się bali stać w młynie i może to się skończyć tym że wogóle nam młyn padnie :( :? myśle że można komuś zwrócić uwage i odpierdolić go że nie śpiewa ale nie odrazu w jape lać :D :wink: pozdrawiam
Ostatnio edytowano 2005-04-30, 10:28 pm przez Dami_mdc, łącznie edytowano 1 raz
Dami_mdc
Mydlice Squad

Postprzez Wojna 2005-04-30, 9:29 pm

Na c*** sie tlumaczycie.Na to forum wszyscy maja wglad nierobmy z siebie debili jak juz sie podpisujecie Zagłebiem to bez buractwa...
Wojna

Postprzez pipes 2005-04-30, 9:38 pm

Wojtek widze ze bardzo Cie boli ten Bełchatów...ale to juz Twoja sprawa, lecz swoje kompleksy(??) na necie.
Prośba do wszystkich kolegow po szalu o nie wypowiadanie sie tutaj.

Pozdrawiam!
pipes

Postprzez Solano 2005-04-30, 9:49 pm

Tak GKS BEŁCHATÓW lider drugiej ligi ,walczący o ekstraklase ! wielcy fanatycy opuszczają stadion bo ważniejszy jest mecz ich ziomów z jakimś tam Radomskiem,żygać mi się chce już takimi fanami bełchatów,wronki,grodzisk,po co to wogóle istnieje! Co do młyna tak trzymać robić selekcje bo po ch....j tam idą jak nie śpiewają!
Solano

Postprzez PTAQ84 2005-04-30, 10:13 pm

Nie ważna jest ilość młyna tylko jego jakość i do tego dążmy :!: 8)
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez problematyk-ziom 2005-04-30, 10:37 pm

http://sport.onet.pl/1,16,11,11892333,- ... forum.html :D można się pośmiać

yyy teraz już nie mozna jeżdzić na wyjazdy? trzeba wszedzie twarz zakrywać? coż za konspiracja http://www.serwis.hosted.pl/b/serwis/mo ... 4&page=4#P
problematyk-ziom

Postprzez Carlos 2005-04-30, 11:11 pm

kto taki dowcipny zalogowal się jako carlos na forum GKS Bełchatów uzywajac mojego maila :evil: :evil: :evil: jaja sobie robicie
Carlos

Postprzez Jerzy 2005-04-30, 11:35 pm

tez chcialbym pozostac anonimowy:)gdzie zamiat dziewczyny obejmuje swojego kolege:)
Pozdrawiam!
Jerzy

Postprzez RaRy 2005-05-01, 4:56 am

Siara napisał(a):Widzialem jak szybko i gwaltownie zareagowali ludzie we mlynie jak koles wyrzucil za plot niedopalona race;)
bardzo dobra i wskazana reakcja,po co tutaj taki brud.
pozdr! reagujacych,oby tak dalej

spoko na ekipe reagujaca teraz mozna liczyc na kazdym meczu
POZDRO
RaRy
Adventure Group

Postprzez RaRy 2005-05-01, 5:04 am

[quote="Robson_sc"]Pelna zgoda z Kamilem. a najbardziej mnie rozpierdalal jeden żultras co ciagle upominal prowadzacych doping chlopakow, ze jest cisza a sam nic nie spiewal bo nie byl w stanie. Parodia :roll:[/quote

Sorry chłopaku , ja byłem jednym z upominajacych o doping, i z Tego co wiem osoby pilnujace Młyna wszystkie spiewały :-/
RaRy
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice