przez robercik 2004-05-20, 7:15 am
Dokladnie. Zgadzam sie z YO. Nirktorych juz nie da sie zreformowac i nic im przetlumaczyc. Wczoraj jak bylo haslo: "Wszyscy wstaja i spiewaja", to jak co mecz wstalismy z bratem, no i sie zaczelo z tylu. Hasla typu:"Wypierdalac, posadzcie dupy, po co sa te krzeselka itp". Ci ludzie sa jacys pojebani. Sorki, ale sie wkurzylem. Ja do nich kulturalnie, ze nie zbawi ich jak wstana 2 minuty i pospiewaja i to jest mecz a nie teatr czy kosciol. To oni do mnie:"Nie pierdol.My jestesmy kibicami, jezdzimy na wyjazdy". Tak jak ja bym nie jezdzil. Moze nie zawsze moge, ale jak tylko sie da. A poza tym, sa to tacy wyjazdowcy, ze ... , gdyz z ich wypowiedzi wynikalo:"po c*** bedziesz jechac do Radzionkowa jak i tak juz awansowali,a tam zagraja rezerwy". Czy to sa kibice? Mi ososbiscie nie przeszkadaja ludzie, ktorzy przychodza na mecz i nie kibicuja, ale niech dadza to robic tym co chca to robic.
Poza tym, to tych z tylu juz mialem dosc. Caly mecz pierdziela jak to zle graja, ze to im nie pasuje, to tamto. Na Ujka wolali "chujek" i ciagle gadali, ze beznadziejnie gra. Kurde, o co chodzi? Podstawowy gracz Zaglebia, a Ci narzekaja. Tylko przechwalal sie jeden przed drugim jak mu sie udalo przemycic piwo. Totalny brak inteligencji, mozgi im chyba wyparowaly. Szkoda gadac. Nie moze sobie taki jeden z drugim siasc troche nizej, a te krzeselka wyzej zostawic dla tych co chca ogladac?
Na kazde haslo:"Wszyscy wstaja i spiewaja" oni odpowiadali:"s*******aj, ja chce siedziec". Jestem w 100% za przeniesieniem mlyna na srodek, wtedy te wszystkie slonecznikowe osobniki przeniosa sie na boki i nikt im nie bedzie przeszkadzal w dlubaniu, a co najwazniejsze oni tym co chca wspomagac Zaglebie dopingiem.
Pozdrawiam normalnych kibicow